Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Treba mi savet, da li da flesujem MB5 rom, trenutno sam na XXELLC romu sa jkay modom (fino radi), ima li vidnih poboljsanja na najnovijem romu?

Jel kadda bekapujem aplikaciju sa titaniumom na 4.1.x androidu smem da radim restore na 4.2.2 konkretno cyanogenu

Sad sam malo zbunjen jel kada ocu da restorujem idem na restore app ili restore data. Na nekom forumu sam procitao da kao app sme ali data ne. Nije mi jasno sta ce mi app kad mogu da ga skinem ponovo meni je data valjda bitan.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje u vezi S3.
Kako da povežem kontakte sa facea i imenika kako bi imao slike?
To HTC radi sam, a ovde ne kontam kako se to radi...

kad menjas rom nemoj restore system data jer obicno unakazis rom :) ali aplkcije i app data slobodno

E to se trazi mislio sam na history iz sound hounda pozicije iz nekih igara i slicno

Izvadi bateriju na 2 minuta pa prati ponovo
Ja uradih ovo i izgleda resih problem, hvala, ali kada sam vratio bateriju pokazuje 11% manje nego sto je bilo pre vadjenja. Je li ovo normalno ili treba nesto da radim u vezi baterije, tipa kalibracija i sl.?

Mene zanima ova aplikacija Deluxe Setting (JKay). Ako bi je kupila sa marketa jesu li to sve mogućnosti koje ona pruža ili ima još nekih dodataka? :)

Jes :D
Radoznalost je čudo :p
Evo već sam ubacila aplikaciju, zadovoljna sam sta sve ima, ali me zanima ima li tu još nešto što bih trebala da znam ? :confused::D

Inače, velika pohvala za Saletov NeatRom . Prvi put ga koristim i za sada sam zadovoljna, nikakvih problema do sada nisam imala i čini mi se da je baterija mnogo bolja ;) Odlično....

Poslednja izmena:
Sale, zeznuo si nas - ovaj nllite 3 sa aromom ti je predobar, više niko ništa ne pita, stavili ljudi pa uživaju :D

Niko nema vise problem zbog NEAT roma pa je tema zamrla, nije zanimljivo :p, brzo svi neka instaliraju cyanogen aokp i slicne romove da ozivimo temu.

A kako se ubacuju te teme, gde mogu da pogledam šta je to u stvari i kakve su to teme što Sale spominje da fale na NeatRom-u? Kako sve to funkcioniše?

Ma daleko od toga da nešto fali Neat-u, već nisam do sad videla kako funkcionišu te teme na ovom romu. ;)
Ovaj Deluxe setting (JKay) je extra stvar, jedino što me zanima je moze li se menjati boja sata, Wifi signala itd? Pored klasične boje, imam samo još zelenu i plavu
I da, ovakvo trajanje baterije nisam do sad imala (pu pu) :thumbup:
Skoro pa kraj dana, a meni baterija na pola :D:thumbup::thumbup::thumbup:
9uza5ype.jpg
ype6equ7.jpg

Poslednja izmena:
Screen-on..?

Jeste 2g mreža, ali tako sam od uvek koristila,jer su retke prilike da mi treba 3g :D
2013-03-29 19.20.15.png

I zanima me još nešto: šta znači ovo "Whitelist phone & contact" "whitelist home dbl click app" itd?

Samo da pohvalim font na slikama :D Fin je :thumbup:
Ne rece nam screen on? Inace bazerija je objasnila, ovo ce izgurati 2 dana:what:

Poslednja izmena:
Whitelist je zakljucavanje aplikacija u memoriju. To je meni najkorisnija stvar u celoj aplikaciji i jedino zbog toga i imam jkaya :)

Aplikacija koju zakljucas u memoriju uvek ostaje u memoriji i otvara se instant, nema ni malo laga, recimo phone contacts i sms koji laguju malo pri pokretanju. Nije preporucljivo whitelistovati igre :)

Jes... :thumbup: pomislila sam na to, ali nisam bila sigurna. Hvala ;)

A koji Karnel imate u kombinaciji sa Neat romom???

Poslednja izmena:
Haha kidaju komentari:)

O+ downloads :D

uploadfromtaptalk1364656898058.jpg

Vrh Dno