Ne znam, kad ga izbrišem sve je ok. Ima na xda tema oko ovog problema sa Viberom, nekom radi ok, nekom ne. *** ja spadam u ovu drugu grupu.
Jel svi imaju ovaj problem sa vajberom? Ja nisam imao problem. Za oko 7h mi skinuo 1% a sa wifi max 3. Jim, da tebe ne zeza nesto drugo? Mislim, nesto drugo da zeza vajber.
Za 7 sati 1 posto ? Neće da može. ;-)
Da, ali onda ce ti stalno iskakati update i stalno ces imato wakeloop za update, sto ti dodje na isto...
Ljudi pochele opasno da mi zabadaju aplikacije jel to do roma ili do chega vec, sad sam na 4.2.1 ?
Postoji tema za VIBER i nemojte svaku temu da trolujete tim kršem od softvera
Pa fejs na mobu mi dosta crashuje i hoce da zabode fon na dosta aplikacija, na primer slushao muziku pre neki dan i odjednom zadode i kazhe music player has stopped working i tako isto juche u galeriji dok sam gledao slike. Koristio sam neat rom v 2.0 znachi verzija androida 4.2.1 a sad sam na pardus hd romu i opet isto![]()
Nemoj da se zameramo- taj krš mi štedi stotine dinara na računu![]()
Ja sam ga deinstalirao i od tad nemam mediaserver problem. Za tu svrhu koristim skajp jer je dosta kvalitetniji u svakom pogledu.
I meni je tako bilo pa sam instalirao zadnju Saletovu verziju 4.1.2 v3 ... Naravno prije toga odradio full wipe ;-)Pa fejs na mobu mi dosta crashuje i hoce da zabode fon na dosta aplikacija, na primer slushao muziku pre neki dan i odjednom zadode i kazhe music player has stopped working i tako isto juche u galeriji dok sam gledao slike. Koristio sam neat rom v 2.0 znachi verzija androida 4.2.1 a sad sam na pardus hd romu i opet isto![]()
Ja sam ga deinstalirao i od tad nemam mediaserver problem. Za tu svrhu koristim skajp jer je dosta kvalitetniji u svakom pogledu.
Da troši više bateriju. Ja cimnem nekog na skajp ako mi treba za duži razgovor. Mene više nervira kad cimnem nekog na viber i onda po tarotu moram da ga okrenem normalno pošto 80 posto ljudi gasi wifi ili mobilni net kad im ne treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari