Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li imate problem, recimo kada u pozadini pustite TDI Radio ili TuneIN radio, a surfujete internetom, ili fb, instagram, tapatalk itd. Da li vam se desi da se ugasi ta pozadinska app (u ovom slucaju radio).

Da li imate problem, recimo kada u pozadini pustite TDI Radio ili TuneIN radio, a surfujete internetom, ili fb, instagram, tapatalk itd. Da li vam se desi da se ugasi ta pozadinska app (u ovom slucaju radio).

Da ti nije net spor pa da ucitava (buffer)? Evo ja sam probao sad na N7100 dva pretrazivaca i FB aplikaciju i radi mi tune in lepo, pustio sam tdi radio.

Dobro brate, ti imas N2 :D Ti si visa kategorija. :d

Ne verujem da je spor net.
Imao sam s3 pre, nemam ga sada, nego bih opet da ga kupim pa pitam da li je jos neko imao tih problema posto se meni to cesto desavalo. Da ne kazem, kao da mi u jednom trenutku zafali RAMa i on ugasi tu app (TDI Radio). To me je jako nerviralo na s3.

Bilo bi bezveze da gasi aktivnu aplikaciju.. Ako je zbog rama, imas xposed app settings gde možeš da staviš da je tune in uvek u memoriji i rešen problem. Nek ti javi neko ko proba tune in i surf, da vidimo dal je to samo bilo kod tebe neki bagić.

Nisam hteo oko tog da cackam nista posto sam brzo prodao telefon, pa uzeo 4s, 5 itd.
Sada bih opet da se vratim na S3 ili mozda cak Note2, Nexus 4 :D Mada bi najpre S3 :D Mada to sad nije bitno, bitno je da ako je neko voljan neka proba da pusti tdi radio u pozadini i da surfuje, pa da vidimo situvaciju.

Poslednja izmena:
I meni na sgs se to ponekad desi. Sumnjam da je RAM cim se desava i na sgs3

Nisam hteo oko tog da cackam nista posto sam brzo prodao telefon, pa uzeo 4s, 5 itd.
Sada bih opet da se vratim na S3 ili mozda cak Note2, Nexus 4 :D Mada bi najpre S3 :D Mada to sad nije bitno, bitno je da ako je neko voljan neka proba da pusti tdi radio u pozadini i da surfuje, pa da vidimo situvaciju.

Meni se to desava, ali ja mislim da je to do lose aplikacije, jer kad izgubi signal net, muzika stane i posle moras da je restartujes da bi proradila.

Zato sto sam prodao telefon ahaha :D Nisi citao odozgo :D
A dok sam ga imao nisam koristio tunein, tako da za njega ne znam da li bi mi prekidao.

Ne.
Lepo sam gore napisao, imao sam s3 sa tim problemom, prodao ga. Sada bih opet da se vratim na njega, ali ako se to svima desava sto se meni desavalo ne treba mi ga nikad vise.

Prosto i jednostavno ;)

Ma je*** nas malo ali ajde da ti odgovorim. ;)
Ja koristim Pandoru i ne gasi je nikad koliko god da otvorim aplikacija posle tipa ovih sto jedu ram Facebook, flipboard,.. jedino pukne ako radi pandora a otvorim YouTube istovremeno pa posle mx player ili neku drugu aplikaciju koja reprodukuje audio/video sadržaj. Tad pukne, ovako nikad.

Drugari, koji AOKP preporučujete i koju su poznati bugovi?
Kako radi Saletov leak? Jel siguran kernel? Kakva je baterija u odnosu na MR2? Šteta što nemamo posebnu temu za Neat kao što ima za S2.

Zanimljiva je jedna stvar... Stavio sam rootbox i ne svidja mi se aplikacija za kameru, nema takvu "sirinu" ili kako se vec zove kao stock kamera. Imam pored sebe nexus4 i mislio sam da lg inace ima toliko losiju kameru (zbog te sirine, nervira me sto moram da se cesto udaljim da upadne sve u kadar), tek sad vidim da je do roma tj do aplikacije. Moze li ovo nekako da se sredi na aokp romu?

Ne valja kamera na Aokp romovima creshuje stalno i blic zeza sa fokusom inache rom leti :)

Da okačim kao upozorenje ako neko juri S3. Ovo je muljavina, video sam se večeras sa likom:
2013-03-12132457.jpg

1. displej je bled za S3,
2. softver navodno 4.1.1 ali ono nije to to, fale mu opcije, neke ima koje prvi put vidim i ne znam ni čemu bi služilo (imao sam do sada 2 x S3, znam ga napamet),
3. imei se ne poklapa sa garantnim listom i telefonom,
4. telefon sav škripi, uvija se ko šuplja guma na kolicima.

Momci da budem iskren još nisam ni raspakovao fabričke bubice, ali pre nego što to uradim bolje da pitam... jesu čemu? Zvuk iz S3 jel kvalitetniji od S2? Pa da odmah vijam kvalitetnije bubice.

Da okačim kao upozorenje ako neko juri S3. Ovo je muljavina, video sam se večeras sa likom:
2013-03-12132457.jpg

1. displej je bled za S3,
2. softver navodno 4.1.1 ali ono nije to to, fale mu opcije, neke ima koje prvi put vidim i ne znam ni čemu bi služilo (imao sam do sada 2 x S3, znam ga napamet),
3. imei se ne poklapa sa garantnim listom i telefonom,
4. telefon sav škripi, uvija se ko šuplja guma na kolicima.

Ha ha, verovatno kinez. Pun kupujem-pridajem nove serije kineskih kopija s3.

Video sam na KP a ovaj je sa MS. Ovaj vizuelno je skroz identičan, ko nikad nije imao S3 peca se garant, osim ako ne pogleda garantni list comtrade i vidi da se ne poklapa imei i odustane zbog garancije. Prvo mi je upalo u oko što je imei pisan hemijskom olovkom umesto odlepljen sa kutije i zalepljen na garantni list.

Da li zna neko moze li se otkljucati google playstore da se pristupi svim aplikacijama, pre je moglo sa market enablerom a sada vise ne...?

Pozdrav svima nov sam ovde,pa reko da vas pitam za savet,da li da uzimam s3 telefon je nov,medjutim verzija ploce je 1400 ali sa eMMC chek prijavljuje da ima VTU00M FwRev:L0xf1, da li to znaci da ce i on jednog dana da mre,ili nemora da znaci..?

Hvala

Pozdrav svima nov sam ovde,pa reko da vas pitam za savet,da li da uzimam s3 telefon je nov,medjutim verzija ploce je 1400 ali sa eMMC chek prijavljuje da ima VTU00M FwRev:L0xf1, da li to znaci da ce i on jednog dana da mre,ili nemora da znaci..?

Hvala

Kako moze da se proveri verzija ploce, i koja je pozeljna, a koja ne :D

Ukucas *#12580*369# zadnja stavka ti oznacava verziju ploce ako je 1100 to nije pozeljna ploca a za proveru cipa imas na marketu emmc brickbug check

Nazad
Vrh Dno