Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

phone_490_1.jpg

Da li se isplati za ovo dati 2500 dindzi? :S:

ne isplati se ... nemas svrhe veruj mi. tona kablova ti treba pa postaje neupotrebljivo,,,

Ja sam dao 10-15usd za to, povezao 1x s3 i 1x note2, cisto da vidim kako radi i smorio se jer nema podesavanja da iskljucis ekran telefona i gledas samo u TV, vec se isti sadrzaj prikazuje i na TV i na telefonu.
Uzaludno bacenih 10-15Usd, ail ce se lakse prodati tel sa tim ;)

jelenac, instaliraj siyah kernel, pa Saletov Neat rom (i njega više ne diraš:D).
Pošto siyah omogućava dual boot, kao second rom, možeš da testiraš šta ti je volja.

Isprobala bih ovaj Saletov 4.1.2 (MR2)..... Jel ok ova preporuka???
Mnogo ste me zbunili sa odgovorima, tako da više nisam sigurna šta je uopšte rečeno. Neko kaže ubaci sa Siyah karnelom NeatRom, a sledeće je probaj, pa javi da li radi...,)
Hvalite i stabilnost, bateriju itd itd..... Kakvih tema ima za NeatRom???

Mene privlaci taj HDMI out dodatak npr. prikljucis mob na projektor, i igras angry birds na platnu :d

@sale
Ne znam da li si mislio na mene, nikada nisam rekao da sve znam, u sustini ne znam puno(skoro nista), sve sto znam sam naucio zahvaljujuci tvojoj pomoci u pocetku i uvek kada zatreba(hvala) i citajuci xda :D

Ma znam da ta titula ne znaci nista, samo je glupo da ti daju pa odumzmu posle.

Hm... i kod mene je Audio_out non stop na prvom mestu u bbs... Neat Lite XXEMA2

Pa u suštini mora da ima neku vrednost, notifikacije, gledaš neki klip, slušaš muziku, skype a pogotovu kod onih koji drže uključen lock sound. Kod mene je i bez svega toga audioout_2 držao telefon budnim po dva-tri sata, kao da gledam Titanik svakog dana. :)
U svakom update nešto poboljšaju, nesto zeznu pa ti juri po googlu posle.

Poslednja izmena:
@sale
Ne znam da li si mislio na mene, nikada nisam rekao da sve znam, u sustini ne znam puno(skoro nista), sve sto znam sam naucio zahvaljujuci tvojoj pomoci u pocetku i uvek kada zatreba(hvala) i citajuci xda :D

Ma znam da ta titula ne znaci nista, samo je glupo da ti daju pa odumzmu posle.

Ne, nisam na tebe mislio. Na onog gore što misli da se može obogatiti preko xda

Hm.. muziku uopšte ne slušam, ne gledam ni klipove, skype jednom u mesec dana... službeni telefon: razgovor, mail-ovi, preko connect bot odradim neke stvari na cmts-ovima kada nisam pored laptopa i to je to. Zato me i buni što ga i ima najviše, mada verovatno sam razgovor (dnevno oko 1,5 sat u proseku) i predstavlja taj proces.

Pre skoro godinu dana je oduzeta "titula" izraelcu Dorimanxu,momku,koji je napravio najbolji rom i kernel za HD2,bez ikakvog razloga.Bilo mi ga žao,jer je svim nama bio na usluzi 24 sata.Još nisam video nekog developera,da je toliko predan zajednici.Razočaran,izgubio se neko vreme.Vratio se sa najboljim romom i kernelom za HD2 i otišao da pravi kernel za S2.Više se od juna prošle godine nikad nije pojavio na HD2 forumu.

Evo to....

Isprobala bih ovaj Saletov 4.1.2 (MR2)..... Jel ok ova preporuka???
Mnogo ste me zbunili sa odgovorima, tako da više nisam sigurna šta je uopšte rečeno. Neko kaže ubaci sa Siyah karnelom NeatRom, a sledeće je probaj, pa javi da li radi...,)
Hvalite i stabilnost, bateriju itd itd..... Kakvih tema ima za NeatRom???

Šta je tu nejasno?Ako instaliraš Saletov 4.1.2 možeš da flešneš Syiah.Ako instaliraš 4.2.1 ne flešuješ Syiah,zato što ne radi na 4.2.1.

E to me je zanimalo...:)
A onaj XXEMA2 Aroma Mods v1.7a ... čemu služi? Jel ubacujem sa NeatRom-om ili...?
Izvinjavam se, ali moram da pitam :wall:

Od tema imas vertu(preporuka) i jos par na xda (ne preporucujem), ruzne su, bar meni.

A sto se tice kernela provalio sam da najbolju bateriju imam na stock kernelu, sigurno 30min duze trajanje nego na perseusu i siyahu. Ocigledno ne umem da podesim kako treba.

Poslednja izmena:
Skineš i rom i aromu.Instaliraš rom,pokreneš ga,a posle toga instalraš aromu i biraš razne modove u okviru arome,a posle toga Syiah.

Siyah već imam, i ubacivala sam custom romove kao 2nd rom. Na prvom mi je stock. Tako da je procedura ista. Jedino me je zanimala ta Aroma.

edit: A gde ima ta Vertu tema? Ili kako već tražim odgovarajuće???
A ovu Aromu skida već večnost :mad:

Poslednja izmena:
Jel ima neko da je kupio dock za S3? Ako jeste ,koji i jel nije osetio posle nekog vremena da je bacio pare? :D

A da li se ubacuje i JB GAPPS??? Nešto ne funkcioniše..Neće da podigne sistem, samo Samsung logo stoji

Poslednja izmena:
Svi wipe odradjeni. Ne znam sad ni ja koji je problem. Sad neće ni cm da pokrene. :mad:
Sve je radjeno iz Siyah recovery.

Ajde probaj da izvadis bateriju na 10sec pa vrati pa probaj ponovo u recovery pa opet. I prvo pokretanje roma traje malo duze cini mi se. (ne duze od par min)

Poslednja izmena:
Ma probala i to, ali neće.... :zgran: I jesam čekala i više od 10min :confused:
Ostavila sam za sad stock rom, pa sutra ću da vidim šta ću

Poslednja izmena:
Ma probala i to, ali neće.... :zgran: I jesam čekala i više od 10min :confused:
Ostavila sam za sad stock rom, pa sutra ću da vidim šta ću

Jelena, meni nista nije jasno sta si ti radila. Ajde lepo reci sta zelis pa da ti objasnim sta i kako. Ako hoces da vidis kako njegova tema izgleda, potrazi ga na xda (Vertumus nick), isto kao i mene sto si nasla. Ukoliko ti se svidi tema, objasnicemo i to kako i sta da instaliras. Cao ;)

j13pg9.png

Features
  • Latest Release: (February 28, 2013)
  • Firmware: XXUFMB3 NeatROM Lite v2.0, JB-Leak (4.2.1)
  • More Lite
  • More Optimized
  • Build date: Tue Feb 19 16:17:16 KST 2013
  • Kernel: XXUFMB3 Stock - Repacked
  • Modem: BUEMA1
  • CSC: OJKFMB3 (Multi-125)
  • Change List: 171637
  • Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • NO WIPE
  • PhilZ Touch Recovery v4.63
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • Enabled Camera Sound Menu
  • OpenVPN
  • 4 Way Reboot
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Enabled More Contacts (990)
  • Large Apn List
  • Removed Bloatware
    and many more...
    I probably forgot something

eg3eyw.png
23ivwp2.png

2qv79dd.png

123rvib.png

2z9i8h1.png

11uu3xl.png
Last release:
February 28, 2013
XXUFMB3 NeatROM Lite v2.0
XXUFMB3 NeatROM Lite v2.0 Mirror
MD5 Sum: 4c1168a036380071013190881a00ebed

XXUFMB3_S-Voice
XXUFMB3_RemovedApps

Complete NeatROM File Mirror is available here Big thanks to ApriliaM3

Jelena, meni nista nije jasno sta si ti radila. Ajde lepo reci sta zelis pa da ti objasnim sta i kako. Ako hoces da vidis kako njegova tema izgleda, potrazi ga na xda (Vertumus nick), isto kao i mene sto si nasla. Ukoliko ti se svidi tema, objasnicemo i to kako i sta da instaliras. Cao ;)

Kako nije jasno? Samo sam htela da isprobam tvoj rom (MR2) 4.1.2 sa Siyah karnelom, kao 2nd rom. Odradila sve wipe, pa fix, install rom sa kartice, install Aroma. I zakuca na samsung logo. Čekala sam i više od 10 min, ali ništa. Probala sve ponovo, pa i sa CM10.1 rom-om, ali ne vredi, sad ti taj neće da radi. (inače sam ga koristila par dana i funkcionisalo je sve normalno)

Sale instalirao sam tvoj neat rom "XXEMA2_NeatROM_Lite_v1.7" i sad nece da mi se konetkuje na wifi ruter.. pomoc :)

Nazad
Vrh Dno