Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pa nema 100 verzija 1.6 :). Ova bez jkaya, i posle flesuj mr2.zip, postovao nekoliko strana nazad.

Znači strašno. Idem po još jednu kafu... Ja sam video pored obe verzije 1.6 da piše JKAY. Sorry :)
Sad ću da probam.

PS: Drugari, jel može da se nadje kasvetan punjač za ovaj telefon na dx.com? Naručivao neko? Ja imam neke stare od S2 ali su samo 0.7A i sporo mi se puni telefon.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za one koji su flesovali 4.2.1 leak :

Jel vam se desava da kada se javite na dolazeci poziv da vas sagovornik ne cuje u te prve 2 sekunde? ,u prevodu,ne cuje prvo "halo " nego tek drugo ? :D

Jedno pitanje za one koji su flesovali 4.2.1 leak :

Jel vam se desava da kada se javite na dolazeci poziv da vas sagovornik ne cuje u te prve 2 sekunde? ,u prevodu,ne cuje prvo "halo " nego tek drugo ? :D

Da nisi mozda na Telenoru? Neki su to prijavljivali nevezano za GS3, video da se zale i na LG telefonima i na Sony itd...

Da nisi mozda na Telenoru? Neki su to prijavljivali nevezano za GS3, video da se zale i na LG telefonima i na Sony itd...

Nisam, na MTS-u, i to mi se desava od juce od kad sam flesovao ovaj leak, pre nisam primecivao...

Meni se to na L9 desava na svakom javljanju, na S3 sve ok. Telenor oba.

Poslednja izmena:
Šta da radim sa ovim media serverom? Ostavlja mi telefon budnim i ubija bateriju. Formatirao sam karticu i opet isto. Ima neka aplikacija koja nalazi corrupted file i slično?

Ja zadovoljan :) 4 sata ekrana, jos sam i flesovao temu dva puta i izmedju presao preko roma bez wipe-a (jer sam nesto zaje8o :))

jysyvesa.jpg
4u9eruge.jpg
a6egetuj.jpg
eqatyty8.jpg

Ma Saletov mr2 kida, imao 5h30min juce :) Bilo bi dobro da kada 4.2.1 final izbace da jede isto.

Tasicu kako ide baterija na ovoj novoj beti?

Ovo je sigurno neki BUG!
Ocekujem svakog trenutka da se telefon iskljuci ili padne na 2%
N>E>A>T MR2
Screenshot_2013-02-26-07-18-22.jpg Screenshot_2013-02-26-11-27-14.jpg

Kolege,

Jos nekome stoji ovako na gmail accountu ?

acyMyOpw.png

Jer sam primetio da mi ne sinkronizuje kontakte momentalno, a pre je to radio. Prodje i po 10 minuta a da mi se ne pojavi kontakt na web-u ,sto moze da bude nezgodno ako zaboravim "rucno" da syncujem tj iskljucim ukljucim.

Poslednja izmena:
Nisam zadovoljan,juče 3,20 h.Ostalo je još 12%,kad sam ga zakačio na računar.Radi ko zmaj.

Koga interesuje izasla je nova verzija rootboxa.

I jedno pitanje za sve. Kada stisnete dugme da vam se upali ekran pa sekundu posle paljenja da li vam se updatuje sat ili se odma prikaze tacno vreme. Ne znam da li dobro postavljam pitanje.

Konkretno ako je sad 14:43 ja pritisnem dugme ekran se ukljuci i prvu sekundu mi pokaze 14:40 pa updatuje na tacno vreme. Nesto se ne secam da je uvek tako

Poslednja izmena:
Vratio sam se na xxema2 neat lite zbog problema koji sam opisao na prethodnoj strani i sad sve sljaka full... +jkay deluxe i jkay aosp tema... Lepota, dok se Vert ne aktivira... Na mr2 nisam hteo sa se vracam jer nema Aroma za njega i imao sam utisak da mi mr2 jeo bateriju.

Pozdrav dobri ljudi, pošto ne znam odakle bih krenuo da čitam i prelistavam ovih 580 str nadam se da nije problem da napišem svoj problem ovde.
Kupio sam S3 potpuno nov juče od jednog tipa, dobio garanciju 2 godine (6 meseci na ekran).
Naime
1. Foursquare ne može da automatski detektuje moju lokaciju i objekte u okolini iako je upaljen GPS.
2. Instagram mi nije radio, zabode nakon slikanja i izadje, isao sam na 'clear data' i sada radi
3. Trenutna verzija mi je 4.1.1 i kada idem na software update kaže 'Your device has been modified. Software updates are not available'.
Ovo mi je prvi android i ne znam da li je rootovan, romovan il drugo, dajte mi samo neki odgovor ili savet šta raditi?
Hvala puno!

Nazad
Vrh Dno