Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Можда је попио bootloop као ја са leak-oм за ѕ2 :D

25ho5l4.png
2z84xoz.png
2dh5jld.png
30a9gk1.png
2nuidh.png
24m9koy.png

E ovako, na prvi pogled, katastrofa. Lag na sve strane. Nemam bas vremena za detalje, treba mi veceras telefon, pa sam flesovao bez wipe. Sve je ostalo tu i sve radi osim stock message aplikacije. Verovatno je mnogo bolja situacija sa full wipe-om. Tasic ce da potvrdi to :)

Imas link? Pusti na pm, probacu odmah i ovako jos nisam sve sredio od sinoc kada sam flesovao mr2.

Edit: tek sad vidim, nasao :)

Edit2: baterija 30% :(, nista od mene, tasicu javljaj kako sta gde

Poslednja izmena:
Pa dobro, bice to bez laga u finalu sigurno, sem za phone / contacts / sms :)... Dobro je da rade nesto, za pocetak :)

Kupio drugar S3 pre neki dan, pitali ga jel hoce iGo, on prihvati. Medjutim dosao malopre kod mene i vidim ja SuperSU i CWM.. Ukratko, rutovali mu telefon.
Ja stvarno nisam upucen, je l' zbog igo mora tel da se rutuje?!

Kupio drugar S3 pre neki dan, pitali ga jel hoce iGo, on prihvati. Medjutim dosao malopre kod mene i vidim ja SuperSU i CWM.. Ukratko, rutovali mu telefon.

Ne mora. Ali sad kad je vec rutovan moze romove da menja ako mu se ne svidja stock.

Nema veze root sa iGo-om. Telefon je i pre toga bio rutovan jer su ga verovatno otkljucavali, samo mu to nisu rekli. Nadam se samo da je kupio krshten uredjaj sa 2g garancije, a ne onu pilicarsku sto vazi do vrata.

Da, to je razlog. Telefon je najverovatnije sa neke naše mreže zaključan, uzet na ugovor i dat u prodaju na oglase il neku radnju. Rutovan je zbog otključavanja. Mogli su posle i da ga očiste al zašto kad ga ionako nosiš njima u slučaju reklamiranja a ne u zvaničan servis.

Znam, zato i pitam da ne ubacujem za dz. da ne gubim vreme :)

Imama jedan s3 na kojem nikako ne mogu da vratim recoveri i ostale gluposti na fabricko stanje tj. official ...
Sve je stock bilo i resetovano i instalirano ponovo i opet stoji custom...

Ljudi jel imao neko problem sa ovim ? Sinoc sam bacio pogled da vidim sta mi trosi bateriju i vidim media server na prvom mestu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361622468434.jpg
    uploadfromtaptalk1361622468434.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 191
Imama jedan s3 na kojem nikako ne mogu da vratim recoveri i ostale gluposti na fabricko stanje tj. official ...
Sve je stock bilo i resetovano i instalirano ponovo i opet stoji custom...

Ako je bio rootovan i imao si novi bootloader, vrati prvo na ics bootloader posto ovi novi posle svakog restarta dodaju +1 count. Znaci prvo ics bootloader pa triangle i ostace ti counter na 0 i sve official pa onda odinom ubaci stock rom.

nije ni meni hteo dok nisam zviznuo official rom (i to mi se smucilo i stavio sam ovaj ella). pre toga sam bio na neat 1.4 i nikako nije hteo triangle da odradi svoje. onda sam uradio full factory format iz settingsa pa sva tri wipe iz cwm pa onda triangle i tad mi odradi pa ponovo ceo prces factory i wipe pa vadjenje baterije pa direkt u download mod pa preko odina official rom i najzad cist telefon. e sad imam novi ella sa novim bootloaderom i gde sad. da stavim ics bootloader treba mi cwm i tu je verovatno odmah uzvicnik a ako bi mi triangle away ponovo poceo ignorisanje mislim da bih stvarno odlepio...

@vladof, ovako sam ja uspeo. prethodno gore opisanom sam vratio stari ics bootloader

Poslednja izmena:
Ljudi jel imao neko problem sa ovim ? Sinoc sam bacio pogled da vidim sta mi trosi bateriju i vidim media server na prvom mestu.

Može da ti pravi neki fajl na internoj ili eksternoj problem corrupted file :) format svega i jedne i druge i stavi polako sve nazad dok ne otkriješ šta je u pitanju...

Ako sam ja dobro skontao i koliko sam probao, radi i Triangle Away sa novim bootloader-om, ali mora fon da bude sa stock kernelom i recovery, cim sam stavio custom recovery samo recimo, TA ne radi vise i ostaje crveni uzvicnik.

Ja sam skinuo neki mp3 checker i otkrio koji mp3 je "corrupted" i pravi problem ! Obrisao i evo 2 dana je sve OK

Hvala na odgovorima ali *** ja vec odradio wipe svega i skidam sa sammobile I9300XXELLA_I9300OXFELL1_TOP, posto ne dobijam update od vipa.

E posto je nova verzija na vidiku a samim tim i NEAT-a pravo je vreme otisnuti se iz sigurnosti NEAT roma i prosetati po nekim drugim ostvarenjima. Trebalo bi ubrzo da izadje novi nightly rootboxa sa novim mali driverom a samim tim i boljim performansama. Jel oprobo neko paranoid 3.0

Nazad
Vrh Dno