pregrizi jezikМожда је попио bootloop као ја са leak-oм за ѕ2![]()
Kupio drugar S3 pre neki dan, pitali ga jel hoce iGo, on prihvati. Medjutim dosao malopre kod mene i vidim ja SuperSU i CWM.. Ukratko, rutovali mu telefon.
Ja stvarno nisam upucen, je l' zbog igo mora tel da se rutuje?!
Kupio drugar S3 pre neki dan, pitali ga jel hoce iGo, on prihvati. Medjutim dosao malopre kod mene i vidim ja SuperSU i CWM.. Ukratko, rutovali mu telefon.
Ja stvarno nisam upucen, je l' zbog igo mora tel da se rutuje?!
Imama jedan s3 na kojem nikako ne mogu da vratim recoveri i ostale gluposti na fabricko stanje tj. official ...
Sve je stock bilo i resetovano i instalirano ponovo i opet stoji custom...
nije ni meni hteo dok nisam zviznuo official rom (i to mi se smucilo i stavio sam ovaj ella). pre toga sam bio na neat 1.4 i nikako nije hteo triangle da odradi svoje. onda sam uradio full factory format iz settingsa pa sva tri wipe iz cwm pa onda triangle i tad mi odradi pa ponovo ceo prces factory i wipe pa vadjenje baterije pa direkt u download mod pa preko odina official rom i najzad cist telefon. e sad imam novi ella sa novim bootloaderom i gde sad. da stavim ics bootloader treba mi cwm i tu je verovatno odmah uzvicnik a ako bi mi triangle away ponovo poceo ignorisanje mislim da bih stvarno odlepio...
Ljudi jel imao neko problem sa ovim ? Sinoc sam bacio pogled da vidim sta mi trosi bateriju i vidim media server na prvom mestu.
Ljudi jel imao neko problem sa ovim ? Sinoc sam bacio pogled da vidim sta mi trosi bateriju i vidim media server na prvom mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari