Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pa zato što je to neki lik pravio i ti ROM-ovi (AOSP/AOKP) nikad neće biti bug free, jer jednostavno nemaju source code i sve ostalo što im treba... Uvek moraš očekivati da se odjednom restartuje telefon, izgubi mreža, freezuje se, uspori, itd.

Nadam se da nisam bio konfuzan, ali drugačije ti ne mogu objasniti.

Tvoja odluka... Mada preporucujem ti NeatROM od našeg kolege Saleta sa foruma + domination tema od Vertumus-a.

Opet kažem možeš ostati na tom rootbox-u, ali može da se desi nepredvidjeno uvek nešto...

A jel ima Neat rom, a da je android 4.2? I može li se ubaciti uz ovaj Shiyan karnel? Neko mi reče da uz ovaj karnel ne mogu svi custom romovi.:confused:

Poslednja izmena:
Evo "kolega" je stigao, on detaljno objašnjava :p

Da ja tebi drugarski reknem nešto. Upustila si se u nešto što ne znaš i bez ikakve osnove. Savetujem ti da malo pročitaš o tvom telefonu na XDA forumu i da barem dodjes do neke osnove. Lakše tebi, a lakše i nama kasnije da se sporazumemo. Capisci? ;)

Poslednja izmena:
Totalni početnik nisam ,a ni stručnjak.;) Mnogo toga sam pročitala i probala, ali sa menjanjem karnela i ubacivanjem custom roma preko njega, nisam imala dodira. Tako da me je jedino to zanimalo, a i naravno iskustva o isprobanim romovima. Na XDA ima toliko toga, da ponekad treba "večnost" da se sve iščita.

Većinom se sve nalazi u prva tri posta ceo Q&A u većini tema i tu sve nalaziš što je važno za tu temu... To je tip za snalaženje i da ne moraš da listas strane unedogled. Nije sve u GS3 sekciji.

Imaš android celokupnu sekciju, tu takodje imas stvari npr o kernelima šta koji governor ili scheduler radi, kako sta gde itd, samo pročitati prva tri posta, jer se tu sve nalazi, bukvalno svi odgovori na pitanja. Ako baš nema odgovor (mada 99% ima) to je jedino u slučaju da pitaš stvarno nešto za šta ti treba znanje developera :)

Od prilike tako i čitam ;)
Mislim da ću da probam i taj CM 10...

Posle par dana koriscenja Rootbox je mngo brz ali delete odmah. Kucao kilometarski post o prednostima i manama i pri kraju blokira chrome. :(

Sve u svemu, bolje a da radi kako treba od neata ne postoji.

Samo da Vertu izbaci apdejt sa jkayem posto onu zelenu ne mogu da smislim. Mogu da doniram projekat za gajbu ako treba posto sam procitao da sredjujes (po struci dizajner enterijera) :) Sale, i ti ako se budes selio / renoviras nesto tu sam. :)

E jedno pitanje, vidjam po xda neke romove po 300mb nit sam probao nit znam kako rade, tvoj ima oko 500, sta moze tu jos da se izbaci a da se ne sjbe nista? Cisto informativno, ako smem da brisem iz zip fajla.

Poslednja izmena:
jelenac, instaliraj siyah kernel, pa Saletov Neat rom (i njega više ne diraš:D).
Pošto siyah omogućava dual boot, kao second rom, možeš da testiraš šta ti je volja.

Posle par dana koriscenja Rootbox je mngo brz ali delete odmah. Kucao kilometarski post o prednostima i manama i pri kraju blokira chrome. :(

Sve u svemu, bolje a da radi kako treba od neata ne postoji.

Samo da Vertu izbaci apdejt sa jkayem posto onu zelenu ne mogu da smislim. Mogu da doniram projekat za gajbu ako treba posto sam procitao da sredjujes (po struci dizajner enterijera) :) Sale, i ti ako se budes selio / renoviras nesto tu sam. :)

E jedno pitanje, vidjam po xda neke romove po 300mb nit sam probao nit znam kako rade, tvoj ima oko 500, sta moze tu jos da se izbaci a da se ne sjbe nista? Cisto informativno, ako smem da brisem iz zip fajla.

Selim se u Australiju. Hvala na ponudi, pozvaću te :)

Стварно палиш??

Ma ja tek sad vidim da lik sto je radio rootbox nema uopste s3, kako ce bilo sta da popravi, ooooo kako? Delete. Neat mr2 i cekam temu.

Steta sto nije uspelo ovde da ti se slozi sve, Sale... Srecno, gde god otisao.

Ne sumnjam da ces i dalje izbacivati Neat za S2 i S3. :p

Nazad
Vrh Dno