Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

To za face detection ti je u meniju shooting mode, sa lijeve strane. U settings ima samo za macro i auto mode.

Na s2 sam koristio market unlocker, međutim nešto se priča da ni to više ne radi ni na s2 a na 3 sam se i sam uverio. Sta vi koristite za market?

Ne uspevam, dodam i proxy ali onda ne učita market.

a koja je poenta market enablera, osim da vam pokaze i paid aplikacije?
mislim, koja korist u srbiji od njih kad se i tako ne mogu regularno kupiti i downloadovati.. (ali zato se mogu naci na netu, zna se vec kako)
razumem tu potrebu jedino kao neki orjentir, sta juriti od komercijalnog softvera za android...

mozda ima i jos neku namenu market enabler, samo sto ja ne provaljujem koju

Hvala.Iskljucio sam opciju burst shot koja je bila ukljucena i sad se pojavio night mod.
Jos jedan problem imam.Ne mogu sa fona da odem na samsung aplikacije.Kaze mi da nije dostupno za moju zemlju a ranije sam se kacio bez problema.Stalno prijavljuje neki eror.Zna li neko u cemu je problem?

to oko night moda je dinamicka opcija koja se pojavljuje u zavisnosti od ostalih ukljucenih opcija.
provalio sam o cemu se radi... ako ti je "burst shot" ukljucen, nece biti vidljiv "night mod" ISKLJUCI burst shot (na onom zupcaniku, prva opcija sa leve strane) i imaces "night mod"

nego... u vezi focusa.. koje modove imate? meni nudi samo "auto focus" i "macro"? neki pominje i face detection/face focus? to vec nisam provalio

mislim, koja korist u srbiji od njih kad se i tako ne mogu regularno kupiti i downloadovati.. (ali zato se mogu naci na netu, zna se vec kako)
razumem tu potrebu jedino kao neki orjentir, sta juriti od komercijalnog softvera za android...

Normalno se kupuje (regularno) kada enablujes play store

hmmm... onda ja nesto nisam namestio kako treba... te paid aplikacije nikad nisam mogao da kupim, iako se nesto nisam posebno ni trudio.. nego sam cisto radi testa birao one od $0.99 jos na starom htc hd2 sa preinstaliranim androidom

Zato što ti sa našim marketom ponekad ne možeš neke ni free aplikacije da instaliraš, jer sa na primer samo za druga tržišta... Ovako vidiš svih 700k aplikacija, a sa našim marketom možda oko 200-300k...

hmmm... a da li je za postizanje tog cilja dovoljno skinuti neki od onih "market enablera" kojih vec ima na google play-u, ili treba neki crackovani google market? koji je nacin bolji?

Market Unlocker više ne radi tj još po nekome radi. Sada se uglavnom koristi VPN, mahom TunnelBear.

Nije potreban nikakav krekovani Play Store.

Market unlocker i tunnel bear je bila dobitna kombinacija.
Hvala na pomoći!

Ne treba market unlocker ako koristiš TunnelBear ;-)

zasto.. predstavices se google play-u kao amerikanac, a njima je sve dozvoljeno i nista nije zabranjeno? :)

u tu svrhu moze da posluzi, ja mislim, i TOR network... ima li neki dobar klijent za kacenje na tor preko androida
nasao sam orbot , ali ga jos nisam probao
i u njemu ima opcija da se forsira iz koje zemlje zelis da bude izlazni nod, pa ako stavim amerika... prevaricu google play takodje :)

ispravka.. forsiranje zemlje ima u PC programu ADVor, za android nisam (jos) probao

Poslednja izmena:
Alooo SAMSUNG gde je 4.2.x, smaraci, neradnici, banda :D

Moze li na pm neko da mi proslijedi uputstvo za market enabler?
ja ga instaliram, ali nikako ne mogu da ga podesim :/

Tunnelbear je dovoljan, 4 posta pre tvog pisu ljudi ...
Znaci market enabler NE RADI !!!

Yup. Bio je pre oko nedelju dana. Cca 24mb. Vip plavi.

Pazite ovo g.vno od telefona
uploadfromtaptalk1361337659643.jpg
Pa mislim stvarno i ovaj deep sleep i ovo s.ranje...

Nije g.vno od telefona nego od kasperskog, ja bih reko...

Poslednja izmena:
Zena ima sgh I 747 skidan sa att-a. Nikako ne moze da se veze na kies, niti ga pc prepoznaje kako bi trebalo, niti telelefonn registruje da je vezan na usb. Kada vezem tel na usb kies automatski krece da radi, ali stoji connecting i to je to. Kies air radi, pc prepoznaje tel kao modem(bar ga tako predstavlja u devices i printers), pojavljuje se u taskbaru kao da je prikljkucen i daje oznaku da je i747 u pitanju. Na telefonu se ne pojavljuje oznaka da je vezan usb. I to je to. Kao resenje problema sam pokusao dosta stvari,reinstalirao drajvere, reinstalirao kies, i drajveri i kies su update. Menjao usb gde sam prikljucivao tel, sve moguce varijante sa cekiranjem i decekiranjem usb debuging. Tel nije rootovan, stock ICS koji je dosao uz njega. Kako nije tel kod mene ne mogu da proverim koji je kernel. Ako moze jos neki predlog bio bih zahvalan.

Vrh Dno