Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Hvala, radi sa tunnelbear_om.. Al vidim nešto da imam oko 500mb mjesečno?

Ne treba ti ni toliko, čim dobiješ us ili uk market možeš da ugasiš tb, radiće još neko vreme... kad se vrati na naš play store uradiš clear cache za ps i ponoviš proceduru

Ja probo malo pre unlocker i radi. Mnogo je jadno sto ne mozemo na fer da kupujemo

***a ovo je srbija... sto je najtuznije jedno vreme je moglo pa nas ukinuli:(

Koliko Vam se greje telefon? Meni i kad najobicnije stvari radim na njemu ( npr kucam poruke) zna da postane topliji ?

Normalno je da se greje kad obavlja zahtevne operacije .

Куцање порука захтевна операција:D

@Sale
Ka' će aroma?
I još jedno pitanje, može li se kako ovaj call recording exportovati na neki drugi android (Galaxy S dous)?
Ako ne, koji recorder preporučujete, da radi isto/slično kao ovaj i da se ne čuje zvuk kad se uključi?

Јел' постоји неки wifi пуњач за с3 ?

Стридер нашао сам неки Zens, али је 60$ пфффф.

Превише у сваком случају.

To je jos i jeftino, kada se uporedi sa tim punjacima za Nokiju 920 i 820, postoje tri verzije koje kostaju 88, 112 i 128$ :)

Јел' постоји неки wifi пуњач за с3 ?

Koliko mi je poznato, takvi punjaci su sporiji od fabrickih na kabal. U svakom slucaju, imas na xda kako se pravi bezicni punjac za oko 10 funti a da ne menjas poklopac. A ne znam dal se ti punjaci zovu wifi, pre ce biti samo wireless charger..

На то сам и мислио вајерлес наравно. Брига ме за Нокиу и за те астрономске цене. Видео сам да је за нексус4 60$. Реко с3 изашао раније па вероватно већ има нешто кад оно боранија.

Framaroot>restart>Triangle Away 2.60 i sve je na nuli,counter 0 ,ostalo official,root ostaje .Ovo vazi za ko hoce da ima stock room cist a ujedno i rootan.Izgleda sasavo ali radi,probano tri puta radi verodostojnosti!Probano na ovom poslednjem Nemcu i na Telenor stock roomu.

Ма знам за ту буџевину, безвезе.

Framaroot>restart>Triangle Away 2.60 i sve je na nuli,counter 0 ,ostalo official,root ostaje .Ovo vazi za ko hoce da ima stock room cist a ujedno i rootan.Izgleda sasavo ali radi,probano tri puta radi verodostojnosti!Probano na ovom poslednjem Nemcu i na Telenor stock roomu.

Da li uklanja I onaj mali znak uzvika u gornjem levom uglu?

Zna li neko gde u Beogradu imaju da se nađu CASE MATE oklopi za telefone, bilo ih je ranije u jednom lacu radnji ali su oni izgleda propali?

Ne vidim poentu wireless punjenja kad se telefon svakako mora držati na docku, svejedno da li je na kablu ili nije.

Nazad
Vrh Dno