Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Resio sam problem, jedina tastatura koja radi je SwiftKeyboard.

Na moju zalost, pojavio se drugi problem. Isao sam na check for update i dobio sam poruku da mi je telefon modifikovan, i da nije dostupan update.

Izgleda da cu morati da radim factory reset.

Pozdrav!Kupio sam danas S3 bio je verovatno na nekoj Madjarskoj mrezi ali je odkljucan,imam ICS 4.0.4 vidim da je rutovan i ima cwm.Sad me zanima ako bih hteo Neat rom da li moram prvo preko Odin-a staviti stock 4.1.2 ili mogu direktno Neat preko ovog?

Jel' vam pokazuje broj telefona ovde? Meni jok a vidim da Android nema opciju upisa broja na sim kartici.
Symbian je to imao, znam jer sam upisivao broj posle zamene sim kartice za novu zbog gubitka, jačine signala, memorije itd.
Ima neka fora za ovo a da to nije prebacivanje kartice u neki iphone ili nokiju koja ima microsim (ako ima takve)?
udanejyh.jpg

@jim9 meni prikazuje... Doduše S2,ali nema to veze... To može da zavisi od kartice... Npr. devojka je uzela pre nove godine karticu u MTS-u postpaid i ne prikazuje joj broj na Alcatel-u 997D, a meni prikazuje... Možda da odeš kod operatera i da ti upiše

Ko ima GB može i sad da upiše, IC, JB nemaju tu opciju, izbačena je.

Ma nije mi nešto bitno, kad naiđe neko sa jabukom prebaciću karticu da upišem broj ako ne zaboravim. :)

Uuuuuuuuuuuuuu baš je dobro:d

Poz, danas predjoh sa i9100 na i9300, :d ubacio sam Saletov rom XXEMA2 NeatROM Lite v1.7 e sad koji kernel koristiti zbog "Sudden Death" (ostati na ovom iz Saletovog roma ili preci na neki drugi i koji?)??

kako nisi znao da jeste modifikovan?

Nisam ga rootovao niti radio neke promene na istom.

Posle reseta je isto prijavljivao. Izvadio sam bateriju iz telefona, posle minut sam vratio i ukljucio ga.

Nema vise poruke da je modifikovan.

vezano za ispisivanje broja. Moze biti da je do kartice. Kod mene je Telenor micro sim (ona crna sa seertifikatom za platimo).

jel postoji mogucnost da sam otkljucam telefon koji je kodiran za Telenor mrezu? ili da ga nosim u servis?

Postoji. Root + simgalaxy unlock

odoh u servis...

Evo ja cu ti za 500 odraditi :p

- 150 dinara otkljucavanje
- 150 dinara flesovanje Neat Rom-a
- 150 dinara flesovanje JB Domination-a

Nadjemo se na 500 :p

Bonus iGO navigacija besplatno :D

Djilkose, oglase u odgovarajucoj temi, pliz :p:D

2000 din.sam uzimao za IGO.U servisu su imali mape od pre 2 godine,a moje su od pre 2 meseca.Ne bavim se time,lupio sam cenu onako,kad oni prihvatiše,dovedoše i drugare.

2000 din.sam uzimao za IGO.U servisu su imali mape od pre 2 godine,a moje su od pre 2 meseca.Ne bavim se time,lupio sam cenu onako,kad oni prihvatiše,dovedoše i drugare.

Ja sam svakom ko me pitao instalirao besplatno, i odradio nekoliko roota i otključavanja.
Par minuta posla, meni ni iz džepa ni u džep, a neko srećan ko malo dete. :) Zaradio par poznanstava, par pića i par sati lepog druženja. :)
Šta ćeš lepše. J..o pare, one i onako dodju i odu.

Ja sam svakom ko me pitao instalirao besplatno, i odradio nekoliko roota i otključavanja.
Par minuta posla, meni ni iz džepa ni u džep, a neko srećan ko malo dete. :) Zaradio par poznanstava, par pića i par sati lepog druženja. :)
Šta ćeš lepše. J..o pare, one i onako dodju i odu.

Radim besplatno samo ako je dobra cica u pitanju. :D

re

Kako da vidim sta mi jede memoriju od 11622mb slobodno mi je samo 1352mb???

Nazad
Vrh Dno