Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jel zna neko rjesenje mog problema?Na 536 strani je opisan problem

Jel ima mozda neko Microbes live wallpaper u 720p? Cini mi se da sam ga vidjao u CM10 romu za S3? Oni portovi i apk od S2 nisu dobri, nekako se sve bledo vidi...

@jso
To se i meni desilo pre 2 meseca i to zato sto sam nesto bio instalirao.. pogledaj koje si programe instalirao pre nego sto ti je poceo taj problem, i izbrisi ih..

Poslednja izmena:
Jel ispratio neko da li se pojavila kod nas ona original jaca baterija? I koristi li iko neke druge kineske baterije?

Izbrisao Sale slucajno verovatno :D

http://d-h.st/Eji u 1.5.1 su vracene poruke :D

Installation with Full wipe:

-Download, and save zip to internal sdcard
-Go to recovery, Select Wipe data, Wipe cache
-Go to Advance and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system
-Select Install Rom from SD card
Note, first boot takes about 5-10 mins, so don't panic
Reboot device

Mada mislim da ne mora full wipe ako vec imas prethodnu verziju njegovog roma.

A aroma, ostaje ona prošla ili čekamo novu?

Da li se još nekom dešava da aktiviranjem aplikacije Light Flow dolazi do uključenja TalkBack funkcije iako se ona vodi kao da je isključena?

@shanac
E brate ako mozes sjeti se sta je to bilo koji program posto ja nisam odavno isao na internet preko tel.a skidao sam programe sad ne znam sta je morao bi sve onda brisati

Poslednja izmena:
Sale, ubacio sam ovaj od juce rom i sada mi se telefon restartuje kada upalim/ugasim wireless?
do juce nije sa tvojim predhodnim romom...

edit: mada ne svaki put..... random... svaki 2-3 put ?

Poslednja izmena:
Ja I posle raznih citanja nisam zasigurno skontao pa vas da pitam jel treba da fleshnem drugi kernel ili da ostavim ovako sve iz screenshota ...sve je stock itd
Zbog SDS pitam

py5upehe.jpg

Hvala

Cini mi se da se javlja proximity sensor bug - kad pricam telefonom ne gasi ekran... Neat Lite LLC... Nek neko obrati paznju kad moze...

Sale, ubacio sam ovaj od juce rom i sada mi se telefon restartuje kada upalim/ugasim wireless?
do juce nije sa tvojim predhodnim romom...

edit: mada ne svaki put..... random... svaki 2-3 put ?
Koji kernel koristis? Uradi wipe cache, dalvik i fix permission

Cini mi se da se javlja proximity sensor bug - kad pricam telefonom ne gasi ekran... Neat Lite LLC... Nek neko obrati paznju kad moze...
stvarno cudno. sad sam 10 puta vrteo 064789 i lepo radi

Pa evo isprobavam... Javlja se bug random... Ako uspem da uhvatim neki pattern javljam.

Kakva je situacija sa aromom? Kad se ocekuje nova verzija?

Jel ce biti u aromi no increasing ring mod? Ili ako ima vec za llc poseban zip, ako ima neko moze link? Hvala!

Sale, daj tekuci racun tvoj i Vertov na PM, stvarno vise nema smisla, da ubacim neku paru, da nije "bez ništa", sto kaze nas narod...

Jel zna neko rjesenje mog problema fora kad god odem na neki internet pretrezivac pojavi mi se zuti okvir u pocne onaj google voice ili kako se vec zove da izcitava tekst na koji sam klikno i nikako ne mogu da skontam gdje se to gasi ubice me zena
Screenshot_2013-01-14-19-43-22.png

Javi jel uspelo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358358620821.jpg
    uploadfromtaptalk1358358620821.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 166
Jel sam ja pogresno shvatio da uz siyah kernel treba da dodje i neki recovery koji je isto safe posto kad ga flesnem i dalje mi stoji pillz recovery

Nazad
Vrh Dno