Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Probaj da flešuješ XXELLA_JKay_Deluxe_Stock_v14_7_1.Odgovor na prethodno pitanje je probaj,pa se uveri sam.Ima desetak tema.Ja sam na saletov rom probao jednu i radi.

ma Vertova tema mi je odlicna, samo bih ikonice promenio.. stavio neke svoje. skontao sam kako sad :D
Desktop Visualizer :)

Bio sam ubedjen da sam procitao negde Verko :). Izvinjenje

Shanac instaliraj nova launcher, ima dosta dobre moci, pored toga sto moze i ikone da promeni :)

Poslednja izmena:
a ne volim bre brate launchere.. ne znam ni sam sto.. svaki put mi se cini da mi je to jos jedan proces koji usporava fon.
ovako nalepim neku temu na lite rom i bog da me vidi..
samo sto sam ja perfekcionista i uvek mi nesto fali i smeta pa moram da mejnam :D

malo chitam ove vase postove o ovom problemu.... moj je 195 dana od kako sam ga kupio... bio je 4.1.1 i onda mi je odradio update na 4.1.2 i tako stoji ,nisam se zezao sa romovima jer nisam imao vremena! e ,sad... primecujem da tel malo puni, pa ne puni, sa nekim punjacima je bolje. tj ok, ali, cini mi se da mi se syebao onaj dole kontakt pa zato prekida,(kad klimam kabl levo desno, vidim da ga prekida) li je to neki znak ovog novog problema?! tel sam uzeo 16.6.2012 u telenoru....

Odnesi u servis jer si jos pod garancijom nek ti pogledaju to, ako sam nesto budes pokusavao i pokvario ne vredi ti posle garancija uopste..

malo chitam ove vase postove o ovom problemu.... moj je 195 dana od kako sam ga kupio... bio je 4.1.1 i onda mi je odradio update na 4.1.2 i tako stoji ,nisam se zezao sa romovima jer nisam imao vremena! e ,sad... primecujem da tel malo puni, pa ne puni, sa nekim punjacima je bolje. tj ok, ali, cini mi se da mi se syebao onaj dole kontakt pa zato prekida,(kad klimam kabl levo desno, vidim da ga prekida) li je to neki znak ovog novog problema?! tel sam uzeo 16.6.2012 u telenoru....

Problem je do kabla. Moj se punio oko 5 sati dok nisam uzeo drugi. Sad puni 2,5h.

Ovo se i meni desavalo, da ne kazem, od prvog dana.
Nekad se napuni za 3 sata, a nekad ni za 10.
Takodje kada klimam kabl kod kontakta koji ulazi u telefon, onda imam prekidanje (USB).

Zašto u Kiesu za S3 na VIP mreži kažre da ima novi firmer tj, nudu update za 4.1.2. dok u Telenor mreži kaže da je lastest onaj koji je instaliran tj. 4.1.1. U čemu je fora pošto sam video da svi naši operateri nude isti apdejr na 4.1.2

sale, na tvom neat 1.4 sam i hteo sam da odradim triangle away. nisam apdejtovao bootloader nego sam na ovaj xlla prvi put presao sa tvojim romom. kada instaliram triangle away i odradim prve korake telefon se restartuje kada i treba ali ne ode u download mod tj ne odradi se nista nego samo obican restart. gde gresim ako imas ideju?
hvala.

sale, na tvom neat 1.4 sam i hteo sam da odradim triangle away. nisam apdejtovao bootloader nego sam na ovaj xlla prvi put presao sa tvojim romom. kada instaliram triangle away i odradim prve korake telefon se restartuje kada i treba ali ne ode u download mod tj ne odradi se nista nego samo obican restart. gde gresim ako imas ideju?
hvala.

ne znam gde gresis, ali sada sam probao i resetovao je na 0 sa 39 :D. Samo pritisnes vol UP. Mozda ti je stara aplikacija, probaj ovu
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1622083&d=1357491097

Tu verziju imam, neće tj telefon se normalno bootuje umesto da triangle odradi.
Ostaje mi da se nadam da ako mi rikne fon bude full mrtav a ne sa živim download modom.

To je stock, taj i ja koristim. Znaci ili negde grešiš ili nisi uključio usb debugging. Nema šanse da nešto kod mene hoće a kod tebe ne ako je rom isti

Proverio, sve je tako kako kažeš al neće pa neće. Sad sam čeprkao po fonu i vidim da imam još uvek neke vodafone app sa nemačkog roma a ubeđen sam da sam radio full wipe po koracima koje si ti dao na neat s3 temi. Mislis da moze do toga da bude. Moraću da ponovim postupak.

Moguće. Kopiraj sve sa interne i eksterne na pc, uradi factory reset iz settings, full wipe, format svega iz cwm-a i probaj. Sigurno će uspeti, jedino što ti je potrebno pola sata da sve bekapujes pa da vracas

Vidi, sad sam u čudu. Instaliram full wipe neat 1.2 lite i triangle away radi. Posle toga dal pregazim dal full wipe neat 1.4 lite onako isto mi radi triangle away tj ne radi.

Poslednja izmena:
Neće da doda na proslu poruku.

Pise mi ovako u triangle away a na neat 1.2 ispise podatke pod current status.
Nego skidao sam neat 1.4 na nekom lošem wifi jel moguce da se nije skinuo kako treba a da se ne primeti na prvi pogled?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1357556577559.jpg
    uploadfromtaptalk1357556577559.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 244
Poslednja izmena:
Uvek pre flashovanja bilo cega na phone uporedi checksum-e da budes siguran da je dobar download.

pozdrav svima,nov sam u android svetu posle dugog niza godina na ios -u ,pa me interesuje da li neko zna kako moze da se namesti lokacija na facebook-u,na iphoneu je to po difoltu i odmah izadje gde ste,dok na galaxy 3 izadje samo mobile?hvala

NEAT ROM Lite, instaliranje u pokušaju: zaglavio u recoveriju na "Simlinking..." . Da li je to normalna pojava ili sam nešto zeznuo?

Edit: rešio problem. RTFM sindrom : prvo, nisam formatirao system a lepo je čovek napisao na XDA, drugo stavio sam ROM na ext Sd a ne na int sd. E posle vađenja baterije, ulaska u CWM i formatiranja sistema, instalacija sa ext SD je prošla bez problema.

Poslednja izmena:
Vrh Dno