Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.
Ima li nešto za poruke tipa kao što je exdialer na dialer ali da je tako jednostavan i brz?
Kad sam ubedjivao ljude ovde da s2 brze otvori dialer, ispade ja budala. Sad to ispade najveca mana koja nema svetlu buducnost.Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.
Ima li nešto za poruke tipa kao što je exdialer na dialer ali da je tako jednostavan i brz?
Koliko dobijate u Quadrant Standard Edition a koliko u AnTuTu Benchmark na 4.1.2 ?
Kod mene je Omega v33.3 uređena na prvom leaku 4.1.2, nije podizan radni takt:
Koliko dobijate u Quadrant Standard Edition a koliko u AnTuTu Benchmark na 4.1.2 ?
Kod mene je Omega v33.3 uređena na prvom leaku 4.1.2, nije podizan radni takt:
Moj Omega-rom 4.1.2 je OC na 1600 mHz.AnTuTu-17844,Quadrant-6900.
Al pazi @Ivan I. ima 6600 a sve mu je na defaultNego koji kernel korstish?
Takodje sam odavno pisao o lagu, toliko me je iritiralo da sam prodao S3. Kupio note 2 i napisao u temi da isto ima lag samo manji i isto prodje kao ti. Note 2 mi je velik i prodam i njega, ponovo uzmem S3 ali sad promenim boju, prvo sto instaliram je exDialerKad sam ubedjivao ljude ovde da s2 brze otvori dialer, ispade ja budala. Sad to ispade najveca mana koja nema svetlu buducnost.
Evo da vam bude lakše. Inače custom rom undervolted -125 svuda. Telefon radi odlično. A drugi ss ovde je oc na 1800+.
Ženin i posle updejta ponekad šalje neke starije poruke sa sadržajem koji nema veze s'vezom sam što je nebulozno. Dešava se svremena na vreme. Jel neko ikada video tako nešto? Znači pošalje mi poruku koja sadrži njen tekst plus telefon ubaci nešto totalno deseto!? Na JB je sada sa stock msg aplikacijom. Probao druge aplikacije, sa Go sms pro bilo je katastrofa svaki dana neka druga poruka itd. Eto da ne smaram čisto da vidim ako je neko nekad video tako nešto.
antutu rezultat nije ni odskakao a quadrant si zaboravio, conveniently
fino, al to nisu rezultati samsunga vec sta je bese kanadski s3, dual core krait?
Ja ubacio siyah kernel v1.8.4 i sad mi je rez oko 5400 ne kapiram shto tako malo?![]()
antutu rezultat nije ni odskakao a quadrant si zaboravio, conveniently![]()
Prvi put sam instalirao ove benčmarke, evo mog rezultata:
Koristim stock kernel i stock rom 4.1.2 (Poljska)
Pogledajte prilog 101996 Pogledajte prilog 101997
@tasic64 , u potpunosti se slažem sa tobom (iako cenim da ti držiš rekorde u bench testovima po SS i da si me ti navukao na iste). Pitanje sam postavio ovde jer sam video da ima odstupanja u bench testovima po forumima.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279454-Samsung-Galaxy-S3&p=3079765&viewfull=1#post3079765
Moj navijen:
Pogledajte prilog 102033
Jel ima taj poljski 4.1.2 u sebi srpski jezik?Treba mi za drugara.Navikao da mu fon ima srpski.Pa ako ima da ga skine i flesne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari