Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

WIPE = Factory reset

Hvala.
I jos nesto...jel vadim sd karticu ili ostaje u tel....na njoj mi je brdo stvari...?

Poslednja izmena:
Dosta mi se sporo prebacuju podaci na karticu za fajl od 700mb (film) mi treba 15-20 min. zna li neko kako da ubrzam ovaj proces.

Kupi karticu klase 10 i neće ići sporo.

Dosta mi se sporo prebacuju podaci na karticu za fajl od 700mb (film) mi treba 15-20 min. zna li neko kako da ubrzam ovaj proces.

Ne mora da znači da je kriva kartica.Kopiraj sve sa kartice na PC.Uđi u podešavanja-memorija-formatiraj SD.Vrati podatke sa PC-a.Ako je i dalje spora,možeš da probaš sa drugim kernelom.Siyah kernel ima neka poboljšanja MTP-drajvera,koji su moguć razlog za tvoj problem.Možda ti je loš kabl.Probaj sa kablom od nekog htc-a.

Poslednja izmena:
Klasa mi je 10 a kapacitet 32gb.
Problem resio formatiranjem radi sad normalno.

Eto, rekli smo ti odmah da formatiraš :D

Kako na Omega v33.2_XXELK4_JB_4.1.2 nateram da proradi 3g net? Neće pa neće, nekoliko puta je ubacivao, wipe ovog onog i neće na 3g net pa neće :mad:

Je l' postoji nacin da se sacuvaju save-ovi igrica bez da se root-uje telefon?
Planiram da uradim factory reset.

Eto, rekli smo ti odmah da formatiraš :D

Kako na Omega v33.2_XXELK4_JB_4.1.2 nateram da proradi 3g net? Neće pa neće, nekoliko puta je ubacivao, wipe ovog onog i neće na 3g net pa neće :mad:

Ako si nešto dirao u podešavanjima za mobilne mreže,vrati na početno stanje ili briši keš memoriju iz tvojih brauzera.Ja nemam nikakav problem sa 3g.Nešto me od juče nervira skrolovanje,ne ide kao po maslacu.Ako si probao omegu,pređi na Wanam.

Je l' postoji nacin da se sacuvaju save-ovi igrica bez da se root-uje telefon?
Planiram da uradim factory reset.

A sto ti je problem da root-ujes telefon? Imaš titanium i da te ne boli glava...

Hvala tasicu. Znaci da se nesto zabagovalo, vratio sam provereni stock, kod njega je sve ko podmazano. Smara me vise jurenje romova i budzenje, hocu da sve radi kad mi treba i kad ja hocu a ne ovo radi a ovo ne.

Imam s3 sim free i jos mi nije izasao update za jb
Mogu li ja nekako rucno da ga update-ujem?

Imam s3 sim free i jos mi nije izasao update za jb
Mogu li ja nekako rucno da ga update-ujem?

prvo skini ovaj fajl, i unzipuj ga.... u tom folderu imas i taj program Odin 3.04 http://hotfile.com/dl/179580145/2c2e17e/I9300XXELK4_I9300OJKELK5_ILO.zip.html
i onda prati ovo , nema da brines.....

- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
- Add I9300XXELK4_I9300OJKELK5_HOME.tar.md5 to PDA
- Make sure re-partition NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes.

sacekaj da odradi i to je to..... ;)

Izaso ultima 6.0 flasnuo sam i radi fino za sad, ( nepunih 10 sati) napkon lock screen sa JB-a :)

Koja je razlika između UltimaROM V6.0 ChocoMog-Ultimate i JellyBomb ver 10.0.1?

4.1.1

Onaj koji ne Želi da vidi TW i ostale Samsung apk i odvratni skin=}

Ultima V6.0 ChocoMog-Ultimate 8)

ili

Radi ok i stabilno na prvi pogled, možda i bolje od 4.1.2.

Poslednja izmena:
Ova ultima je stvaaaaarno najcrnji rom za s3 IKADA, radi 24 sata kako treba i onda pocinju problemi...htela zena da me ubije sta sam joj uradio sa telefonom...nije mogla da uslika nesto danas...popila FC na camera na galeriji na phone na sms...cista instalacija kao suza ni jedna aplikacija nije instalirana...OCAJ zivi ova iscurela4.1.2 je stvarno vrhunska i sto je vise koristim sve je bolja i bolja ,a i trajanje baterije, ja sam prezadovoljan kako radi!

Vrh Dno