Pa ne bi pitao da nisam proverio :-D meni ne daje ni preko Kiesa ni preko OTA...zbog toga pitam..Pa proveri![]()
Imaš pm.
ajde plz i meni, ja imam neku preradjenu verziju pa ima bugove![]()
^
hvala, instalirao sam ponovo rom sa Siyah, sada ima aplikacija STweaks za igranje. Sa stock kernelom me nije oduševio rom.
Samo sa digo procesor na 1400mhz ostalo nista.
Samo sa digo procesor na 1400mhz ostalo nista.
Tj na 1600mhz.
Objasni,kako to može da se digne na 1600 sam,po difoltu bi trebalo da je na 1400.Čak ni tako overklokovan,ne može da troši toliko.Moj ultima troši smešno malo bateriju.Ako je tako,moraš da reflešuješ rom,ali sa formatiranjem particija i brisanjem.Pisao sam o tome,da se ne ponavljam.
Nije sam nego sam ga ja digao na 1600 mhz.
Isao sam: wipe kesh, wipe dalvik kesh, wipe data factory reset. Jedino da obrisem bas celu particiju?
Ima li potrebe dizati max na 1600? Mora trošiti više baterije na 1600. Po meni nema potrebe dizati max na 1600 osim ako nekom nije satisfakcija benchmark test po ceo dan, bolje min na 400 dići da nema čekanja posle dugog sna za pokretanje imenika, poruka i dialera. Ali to opet ne rešava otključavanje ekrana, ima čekanja 1-2 sek. i dalje.
Koja koristite podešavanja?
Ima li neko rešenje za čekanje od po 1-2sek. kada se otključava ekran?
Sad videh na xda.
*Fixed screen wake bug when using CRT Animation
Reseno u 4.1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari