Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

ne znam sta reklamiraju oni sto rade one silne drop test-ove....polupase punu prikolicu telefona :(

nije to do Samsung nego do tuzbe applea=)

Stock rom:

Svakim danom me sve više razočarava ovaj oficijalni poljski JB. Jednostavno sve lošije i lošije radi. Počev od trivijalnih stvari kada upalim ekran pa mi časovnik pokaže pogrešno vreme pa se sekund kasnije prebaci minutima unapred i pokaže koliko je stvarno sati.

Ili na primer juče sedim na nekoj prezentaciji, pogledam ekran i vidim zove me šef koji sedi pored mene, da bi se nekoliko sekundi kasnije ispostavilo da me neko potpuno drugi zove, baguje se i treba vremena da se osveži. Ili kada pišem poruku, tastatura se ukoči na par sekundi i onda izbaci karaktere koje sam kucao u međuvremenu. Sve je manje i manje smooth i počinje da secka, a ništa značajno nisam dodavao od aplikacija. Radio sam full wipe čak i format internog skladišta pre nego što sam flešovao, tako da nije do toga. Kakva su vaša iskustva?

Gizmo, stvarno nemam tih problema kao ti ali imam mnogo veci a to je BATERIJA. Ovo je katastrofa kako su s.ebali ovaj poljski. Drugi problem koji me takodje nervira je dialer. Pa večnost mu treba da se pokrene ako nije u cachu. Ovaj moj S2 ga šije samo tako. Bas cu da snimim i da pokazem, samo da nadjem treci telefon :)

^ apsolutno tacno sve sto si naveo! :)

Vrijeme za noob pitanje... :) Ako je moj fon francuski sim free, da li eventualni JB update zavisi od te zemlje ili od mog mrtvog operatera?

Evo malopre slušam muziku preko 9hd playera i odjednom stopped working. Tako malo malo pa se dešavaju sitnice. A to se dogodilo sigurno i u ostalim aplikacijama. Bateriju mi ubija 4g baš baš. Videćemo kad ga flešnem.

Verovatno je već bilo ali da ne tražim sada. Treba mi vidžet koji radi kao switch 2g-3g, da vidim da li će baterija duže da traje tipa, uvek sam na netu na sporoj mreži a ako mi zatreba brža prebacim preko vidžeta.

I koji je k.... sa VIPom. Ne mogu danima da proverim račun. Prvo im je prestala ona app da radi, sada ne možeš operatera da dobiješ a i imam osećaj da im nešto net baguje u smislu kvaliteta signala. Gde god da sam non stop prelazi 2g-3g. Možda mi zato baterija kraće traje.

Poslednja izmena:
jel ima neko da prodaje one rock case za s3? ili da mi kaze gde mogu da kupim? :D

Razmisljam da se vratim na ICS samo zbog baterije... Jel ima neki ICS rom sa default Vertovom temom?... kao sto je Ultima JB?

nije bas tako, evo na CM10 na mom starom SGS, iz Notification bar ima 2G/3G toggle koje radi na jedan dodir.

On pita da se prebacuje sa 2g na 3g jednim klikom. To može na cm romu?

Tako je.

SGS3 stock JB moja beba :D
Klip koji sam sinoć snimio, kretanje kroz meni, otvaranje imenika, poruka i dialera:

Samo za tebe snimiću još jedan kad dođem kući, ma šta jedan snimiću koliko hoćeš to nije nikakav problem, problem je bedan up za yt dok postavim :)

Nazad
Vrh Dno