Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

op op, taman jutros pomislih kako prodje skoro mesec dana bez novog fw.

chage log neki ?

- Better performance, thanks to Project Butter it’s even smoother and faster
- Reorganized settings menu
- 2 Home screen modes
- New Notifications bar
- Google Now
- Sizable Pop-up play screen
- Multi View feature (not confirmed yet)

Koja je naj aplikacija za gps pracenje fizickih aktivnosti i isli.?

Sports tracker

bilo bi jako lepo da ubace multy windows ali tesko :(

Zašto mi telefon ne vidi svu muziku? Imam iste pesme i na sd i u music folderu?

Evo utisaka as xda:

Okay, here's the review with a full wipe:

Negatives
1) Multitasking is completely broken. (I tried to run 2/3 games at the same time but as soon as you switch back to the first game, it has closed). ALSO, switching between applications (when there are many) takes a long time!
2) Some parts of the ROM are not in English (despite English being selected as the main language). For example, connect your USB to your phone and the USB dialog is not in English. You may not find it annoying. I do.
3) Sometimes, notifications stay expanded even if you collapse them. I took a screenshot and was downloading apps at the same time. The notification for the screenshot kept expanding by itself even when I collapsed it. This behavior is mostly random (it's working correctly now...)
4) There is a Telenor app present by default (not really needed). Yeah, yeah. I know, it's a Swedish ROM.
5) The phone is heating up a lot when playing games
6) Overall, the ROM doesn't seem all that smooth. You'll definitely see it lagging a tiny bit here and there when a couple of applications are open. Proof enough that Samsung have ruined Project Butter in most places.
7) No multi-view support in this ROM.
8) The video player doesn't have its own brightness settings.
9) The Gallery is the same as ICS. No Note 2 gallery. Yeah, we probably won't get it.
10) The status bar is still grey (it doesn't bother me but I know most of you hate it)
11) The widgets' drawer still lags on its initial load (meh, doesn't bother me now).

Positives
1) The micro-lags and jitters in the games (present in the Polish JB version) are gone.
2) Wifi signal strength is stronger than ICS
3) Contacts takes half a second less than ICS to open (still kinda slow). Project Butter really shows here when you scroll down the list.
4) You can immediately scroll after opening a list (such as Contacts and Music Player).
5) Google Now works perfectly.
6) There's a new LED indicator setting for "Voice Recording" that wasn't present in ICS.
7) Menu opens up twice as fast as on ICS.

Well, that's my initial impression. Will get back with more once I find stuff. It seems better than the Polish version.

neka preporuka za rom?

Ultima.Imam dual boot,drugi rom mi je FoxHound (onaj manji,od 280 MB),imam priliku da ih upoređujem (isto su podešeni,imaju iste programe,samo drugačiji interfejs,oba su na Nova lančeru) i za nijansu je bolji ultima (brži,manja potrošnja).

Poslednja izmena:
Ovi današnji telefoni su žešće retardirani. Na Tapatalku sam i u tom momentu mi dodje poruka na GoSms popup i na fonu mrak. Ekran crn ne reaguje ništa. Svaki dan nešto zakoči, neka aplikacija stoppwd working itd. Neverovatno je da neće da naprave uredjaj koji radi normalno.

To nije do telefona, nego do aplikacije... U ovom slučaju branim Samsung, jer nisu oni krivi sto developeri ne srede app I nekad dodje do pucanja...

Ajde neka bude da je do aplikacije. Ali da mi isključi telefon i da upadne u neku vrstu soft brick to je neprihvatljivo. Nenormalno pucanje Tapatalka svaki dan, es explorera ponekad, fb, mislim previše app puca jednom dva puta na dan.

Stock+root. Ne zanima me da petljam sa nedovršenim rom-vima gde svima ponešto fali.

Ajde neka bude da je do aplikacije. Ali da mi isključi telefon i da upadne u neku vrstu soft brick to je neprihvatljivo. Nenormalno pucanje Tapatalka svaki dan, es explorera ponekad, fb, mislim previše app puca jednom dva puta na dan.

-Tapatalk? Možda nemaš dobru verziju, nisu sve idealne...
-Es ne koristim, ne mogu ništa da kažem, ja koristim root explorer.
-Fb je djubre, tako da me ne čudi ako puca na IOS-u radi perfektno, na androidu, očajno... Bilo je price o tome da bi mogli developeri FB-a za android da konačno srede app da radi kao na IOS-u

Tapatalk 2.4., a ovo za es explorer sam naveo kao primer. Ima dosta app koje pucaju ti pričaš kao da je savršen uredjaj i da sve radi kako treba što nije slučaj.

Tapatalk 2.4., a ovo za es explorer sam naveo kao primer. Ima dosta app koje pucaju ti pričaš kao da je savršen uredjaj i da sve radi kako treba što nije slučaj.

Pa ne znam, ne vidim da se još neko žalio da mu svaki dan pucaju aplikacije, jer to nije normalno... Ja se ne sećam kad mi je poslednji put pukla neka aplikacija...

Sta fali ovoj 2.4? Meni lepo radi.

Šta fali? Pa i dalje edit nije dobar (moram da izađem pa uđem u fprim), nekada zeza sa formatiranjem teksta (krenu da mi se preklapaju redovi). Stavljeno mi je default view na latest, a skoro uvek mi bude na participated, search je i dalje neupotrebljiv, notifikacije za pm nekada rade, nekada ne. Relativno je ružan. Mislim da je bilo dosta :)

Rom je stock. Skoro sam siguran da je stabilniji od tih custom sa ponekom falinkom a da se pročitati xda, svakom ali svakom nešto fali. Ajde kao vama sve radi perfektno ma ajte molim vas. 100000 topica o ovome ili onome na svakom forumu a kao svima radi sve hahahahaha.

Jedno pitanje. Da li mogu nekako da vidim psw odredjenog mail account-a na fonu?

Rom je stock. Skoro sam siguran da je stabilniji od tih custom sa ponekom falinkom a da se pročitati xda, svakom ali svakom nešto fali. Ajde kao vama sve radi perfektno ma ajte molim vas. 100000 topica o ovome ili onome na svakom forumu a kao svima radi sve hahahahaha.

Problemi,koji su opisani su beznačajni.I ja ih povremeno pronalazim,ali, kažem uglavnom su sitnice u pitanju.Jedan ljuti korisnik zamera devsu što mu rom nema zvuk kad se butuje,a sve ostalo je u redu,pa demonstrativno prelazi na drugi rom,ili slične gluposti.

Teško da je samo to. Onda bi svi furali custom romove koji rade do jaja. Nisam probao ali čitam na xda da dosta stvari nije kompatibilno da se ne lažemo.

Šta god koristili ni meni tapatalk ne puca, možda jednom mesečno (ni ne sećam se kada mi se ugasio) za razliku od prethodnih verzija. Ali da edit smara (a to je pre radilo super).

Ja sam na ultima romu i za sad sve lepo shljaka, a i tema je u blue fazon bas je mocna

Naravno kad na xda ljudi diskutuju o custom romovima.
Zamisli forum sa hiljadama korisnika koji koriste stock rom i kojima telefoni rade kao tebi. :D

Vrh Dno