Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nije mi jasno stavio sam telefon u 8 da se puni iskljucio ga i do sada dakle za 3 sata se napunio do pola...
Da li je toliko tesko napisati koliko treba da vam se telefon napuni, bez koriscenja istog? Do pre par dana za istu stvar mu je trebalo 3 sata a sada 5, telefon je poludeo ocigledno.

Jesi ga stavio na punjac ili ga punis preko usb-a?

Nije mi jasno stavio sam telefon u 8 da se puni iskljucio ga i do sada dakle za 3 sata se napunio do pola...
Da li je toliko tesko napisati koliko treba da vam se telefon napuni, bez koriscenja istog? Do pre par dana za istu stvar mu je trebalo 3 sata a sada 5, telefon je poludeo ocigledno.
Ja stvarno ne znam. Puni se dok spavam pa dal imao 10-30-60- ili 90% ja to ne gledam

Izmedju dva i tri sata.

U svakom slucaju puni se za krace vreme nego S2,svaki sa svojim punjacem.
U sustini,tako,oko 2 sata i nesto preko. Tebi je ili nestajala struja ili imas prekid u kablu ili ti je riknula baterija :p

Stavite kad vam dodje do 1% baterije na punjač i stavite kad ima 15-20% pq ćete da vidite razliku...

Meni kad je na 1% treba mu dobrih 3 i nesto sata, a kad je na 20% možda čak ni 2 sata...

Ovo mi je do sad najbolji rezultat sa nekim normalnim koriscenjem, ali na klasicnom stock romu nisam imao sanse... Android Revolution 2.2, odlican... Mada je ovo uglavnom na GSM, wifi po potrebi, smart stay OFF,brightness na auto, S voice freezed i jos neke koje su bzvz trosile bateriju

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345679439154.jpg
    uploadfromtaptalk1345679439154.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 189
  • uploadfromtaptalk1345679454372.jpg
    uploadfromtaptalk1345679454372.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 183
Telefon punim najnormalnije. Usb u punac pa u struju.
Jedino sto sam pre 4-5 dana ubacio novu karticu koja nije bila micro sim nego je izrezana stara ali ne znam kakve to veze moze da ima sa punjenjem.

E stvarno, i u uputstvu piše ovako a ja uvek prvo u zid pa tek onda kabl u telefon. Oduvek tako radim, nekako mi je to logičnije nego prvo u telefon pa onda šok kad lupi varnica prilikom ubadanja punjača u zid. Jel ima neke veze ili da menjam način?

^ ja ceo zivot punim tako telefon, punjac ne vadim iz stekara uopste :D samo nabodem telefon

Kada idem na azuriranje softvera pa azuriraj kaze: "Pristup usluzi azuriranja softvera dostupan je za korisnike onako kako ga trazite. Pokusaj ponovo." WTF?

To znači da treba da sačekaš svoj red :)

Sa telefonom mi se definitivno desavaju neke cudne stvari, nije mi jasno zaista. "Onako kako ga traze" Haahahahha do sada mi je pisalo nema dostupnih azuriranja.
A ovo sa punjenjem me totalno zbunjuje i nemam nikakav logican odgovor. Da sam menjao stan, stek, punjac ili bateriju pa i da zazmurim ali ovo sve isto ali 5 sati punjenja... ne znam sta da kazem stvarno.

Jel' ti to imas srpski UI? :D
Ne bi me cudilo da je to neko kvazi-automatski prevodio :) Pogotovu ako je kod VIP-a, jer sajt na engleskom im bash tako nekako zvuci..... kvazi prevod!

Srpski je srpski na svakom S III isti, koristim engleski ali sam morao ovaj "prevod" da prenesem kako je meni pisalo i pise na srpskom, smejurija.

Da li mogu romovi i kerneli (Franco tačnije) da se stave normalno preko cwm ili mora preko odina?

jel hoce neko da mi pomogne oko debrandiranja ovog vip sgs3, rom na njemu opste ne izgleda kao brandirani rom tj nema apsolutno nista sto ukazuje na branding ali ipak jeste... smaraci.

sad pitanje je koji rom skinuti sa sammobile i fleshovati da bih mogao da primim OTA JB recimo kad stigne? secam se da sam za s2 skidao russian federation rom kad telenor rom nije davao update na 4.0.4 pa sam to tako resio.
najbolja solucija koju sam nasao sada je ovaj rom "Poland 2012 August 4.0.4 PDA:I9300XXBLH1 CSC:I9300OXFBLH1" jer se to poklapa sa ovim sto dobijaju ljudi koji su regularno skinuli, probacu to da fleshnem danas i verovatno ce raditi samo me interesuje da li ce raditi i sledeca OTA sa ovim rom-om?

isto tako negde mi se cini da sam procitao da obavezno backupujem EFS direktorijum pre ovoga, na s2 nisam to radio pa nije bilo problema, jel mi backup mog EFS treba ako hocu recimo da vratim na stock pa da nosim na garanciju?

Poslednja izmena:
Efs ti treba ako nesto krene po zlu pri npr flesovanju pa izgubis imei, ako imas backup efsa mogao bi da ga povratis..za vracanje u "stock" stanje zbig garancije treba samo vipov rom i custom counter na 0

^ e ovo mene zanima oko efs da li voodo sim unlock pravi back-up neki ? ili sam se oprostio od efs-a onog trenutka kad ga nisam rucno back-up a picno sam voodo sim unlock ?:)

EDIT: naso sam u root folderu:

voodoo_sim_unlock_1340974297773_nv_data.bin.md5
voodoo_sim_unlock_1340974297773_nv_data

To bi trebalo da je beckup ?

Poslednja izmena:
Da li mogu romovi i kerneli (Franco tačnije) da se stave normalno preko cwm ili mora preko odina?
Romovi,isključivo preko CWM-a,osim jednog koji ima obe opcije.Franco ide preko odin-a,ili možeš preko instalirane njegove aplikacije(imaš je na marketu),ostali kerneli uglavnom preko CWM-a,syah ima obe opcije.

Meni je danas stigao Rock, uzet preko alexa021 sa Ebay
HVALA EMIX. Odlicna je :)

Nazad
Vrh Dno