Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

gde moze da se download ta Vertova tema ?:)

Razocarala me Teracell obloga. Na dva mesta je naprsla iako nije padala. 0 kvalitet!

Razocarala me Teracell obloga. Na dva mesta je naprsla iako nije padala. 0 kvalitet!

Meni stigla ova
sa amazona za nepunih 15 dana... Za 26$... Obloga je perverzija.... Mislim da samo kutija obloge vredi 2,3$., and kako je kvalitetno urađena.. A uz nju sam dobio i foliju...
Trebali bi svi poručivati sa neta, a ne uzimati ove loše kod nas...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1344527181270.jpg
    uploadfromtaptalk1344527181270.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 405
Poslednja izmena:

I meni je delovao ok na slikama, ali sam ga video u nekoj radnji i odmah odustao od kupovine.
Izgleda da cu i ja morati da pojurim neki ROCK Quicksand, u pravu je bio Emix. :)

probao sam 5,6 raznoraznih obloga i rock je definitivno najbolji,jos samo da pojurim crni i to je to

U ovoj temi ides malo unazad i naći ćeš slike kaceno je, a mozes i preko Google-a...

Našao sam, nije loša obloga, fino izgleda. Je l' ima još nekih na preporuku da vidim pa da malo uporedim?
I imam jedno pitanje, elem da li postoji neka fora da ne moram da uključim screen lock na pattern/pin/password varijantu, kad napravim VPN konekciju za Wifi? Nego da mi ostane samo klasični swipe način otključavanja...

Jel zna neko gde kod nas moze da se nadje prednja maska(bela)?

Hvala

Trazivsi stosta za Nexus, naleteo sam na neke interesantne i vrlo zanimljive futrole/snap-on-ove za S3. U intervalu je od 15-24€ ako se ne varam i SVE je vrlo kvalitetno, odgovorno tvrdim. Evo slika, izvinjavam se jer ih je gomila:

52716a60-45a3-05fc.jpg

52716a60-45b0-7640.jpg

52716a60-45cf-256f.jpg

52716a60-45df-d386.jpg

Poslednja deluje najzanimljivije, steta sto nema takva za Nexus...

Ako neko hoce, mogao bih do 3 da ponesem u NS, za par nedelja...

Trazivsi stosta za Nexus, naleteo sam na neke interesantne i vrlo zanimljive futrole/snap-on-ove za S3. U intervalu je od 15-24€ ako se ne varam i SVE je vrlo kvalitetno, odgovorno tvrdim. Evo slika, izvinjavam se jer ih je gomila:

52716a60-45a3-05fc.jpg

52716a60-45b0-7640.jpg

52716a60-45cf-256f.jpg

52716a60-45df-d386.jpg

Poslednja deluje najzanimljivije, steta sto nema takva za Nexus...

Ako neko hoce, mogao bih do 3 da ponesem u NS, za par nedelja...

Ako ima ROCK Quicksend svetlosivi (ako nema moze i crni) u toj radnji mozes jedan da uzmes za mene. Placam kolko kazes :)

Sve je ovo manje vise ok ali Rock je Rock... nije se nimalo promenio evo 20 dana, ni tackica. ;)

Nema Rock nigde u Berlinu uzivo u poznatijim radnjama da se nadje - ni ne porucuju ga. Sale me zamolio da bacim oko i rado sam pogledao, ali nema...

Dakle, to vam je sto vam je, sto sam okacio. Inace, te Belkin su nesto najkvalitetnije sto postoji. Gumirane, grip fenomenalan, nalezu predivno.

Ima Belkin i kod nas da se uzme, brzo se grebe ta gumirana plastika.

Meni su ove futrolice jako ruzne,a skupe,ako budem uzeo S3 necu nikakvu maskicu uzimati,vec samo u platnenu vrecicu.

rock je mama samo nema nigde da se kupi kod nas :(

Ja sam u Nisu uzeo koznu futrolu za 1k din i to mu je to.

samo sto je full neprakticno za koriscenje, uvek mi zazvoni telefon kad imam nesto po rukama pa onda cirkuska predstava, prebaci iz ruke u ruku pa vadi telefon, cupaj iz fotrole, pa se javi pa vracaj u fotrolu :(

@[Miki] samo glupi ebay ima smao paypal :(

Kupio juce na Spensu ima u raznim bojama cena 450.00
Zamerka ostaju otisci i knap tesko se skida sa telefona.
Ne menja ergonomiju telefona veoma tanka maskica

Prilozi

• 20120810_210829.jpg
    20120810_210829.jpg
    195.2 KB · Pregleda: 272
ma tih plastinich ima zilon, ono sto meni uzasno smeta kod njih je to sto su klizvi kao i sam telefon, hocu nesto sa texturom!

Inace, covek da ne poveruje da glupog Rock-a nema u Berlinu... Ovde od opreme za S3 imate S V E. Znaci, strasno - zelite vrpcu kojom ce te Vas S3 nositi oko qrtza? Nema problema - ima, u vise boja! Dakle, sve, samo Rock ne.

A da ne pricam da ga za druge modele uopste nema, ili samo ja to ne mogu nikako da iskopam (trazio za O2X i Nexus).

Nazad
Vrh Dno