Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

"Hello guys.

I removed Voodoo Galaxy S III SIM Unlock from Play store as I publish only stuff that work, and it's not working properly with latest firmwares.
Direct link still available from my apps page if you need it.

Source code is still available too as well, contributions are welcome as usual.

I'll update the app with a working method if someone publish one. Right now I need to keep my original firmware for other developments.

Supercurio"

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29443468

Problem sa unlock-om se javlja tek od verzije FW-a BLG6, na svim prethodnim radi bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
Kada smo kod piraterije. Tada i otkljucavanje telefona spada u pirateriju kao i flesovanje,cim se gubi garancija, dakle i to spada u nelegalne tokove?

Ne spada i ne gubi se garancija, uvek mozes da vratis kako je bilo ako si imalo pametan.

Danas sam doživeo da u 3 razgovora imam žestoko krčanje u slušalici-i ton prilikom uspostavljanja veze kao i krčanje sagovornika. Zvučnik ili vip?

Ljudi kad sam zamenio telefon u njemu je bio ubacen super su i cwm na s3, e sad kako da proverim dal je kuvani rom trenutno na njemu ili stock?

Class 10? 16GB? 1450din? Winwinu? Weird..

Da. Class 10. 16Gb. U WinWin-u za cenu od 1416,00 RSD na dan 26.06. :)

Sve se plašim da bi odbili S4 model sa 2GB RAM-a samo zbog crvene boje...Ja ne bih...Još bi te žene opsedale kada vide crveni telefon...:D

Nego, nemojte shvatiti ovo kao da trolujem, vlasnik sam HoX-ali se razočarah se juče kod jednog S3, poklopac na delu gde se noktom otvara, je totalno razglavljen. Drugim rečima, veoma blago povlačenje (pokret da bi se otvorio poklopac) je dovoljan da se odvoji poklopac od tela telefona.
Kakva su vaša iskustva, da li su te žabice toliko lošije urađene od, recimo, onih na S2?

Ne znam koji si ti telefon drzao i koliko stotina puta je taj poklopac skidan i vracan i sa kojom paznjom ali ja na mom S3 nokte pokidam svaki put koliko jako zabice drze i nakon nekih, do sada, 20-tak skidanja poklopca isto drzi kao i prvi put. Blago mogu da ga povlacim do sutra ali se poklopac nece otvoriti.

Kako ste resili problem sa usb mass storage, stock rom-om, telefon koji nije root-ovan i nema busybox? Vrlo retardirana stvar od njih da izbace UMS i stave MTP. Nisam hteo da root ujem telefon zbog flash counter-a koji poseduje, zbog garancije. Nasao neki Easy UMS koga svi hvale, ali jos uvek nisam uspeo da namestim UMS da radi.

Kako ste resili problem sa usb mass storage, stock rom-om, telefon koji nije root-ovan i nema busybox? Vrlo retardirana stvar od njih da izbace UMS i stave MTP. Nisam hteo da root ujem telefon zbog flash counter-a koji poseduje, zbog garancije. Nasao neki Easy UMS koga svi hvale, ali jos uvek nisam uspeo da namestim UMS da radi.

[APP] [v1.3beta] SGS3 Easy UMS - Mount external microSD card as USB mass storage

Screenshot_2012-07-05-17-00-18.png

A evo i resetovanje flash counter-a
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

How to un-root & flash a stock ROM - Samsung Galaxy S III

Poslednja izmena:
Hteo sam da te odgovorim od easy ums (kada sam pročitao OP) a nagovorim na root :D
Dalje u vezi ovoga bez mene

Poslednja izmena:
Ma hteo da bar jedan telefon ostane stock neko duze vreme :D. Ali eto ne da se, morace neki custom rom da ide :D. Zahvaljujemo.

Poludeo mi fon skroz. Poceo je nenormalno da se greje u donjem predelu dugmica. Temp baterije 50c. Ekran smanjen na min i isto. U pitanju je dragon rom koji je desetak dana radio savrseno. Jel neko ima ovih problema?

Meni se zagreva nenormalno brzo ali ne toliko, baterija ide od 35 do 39, preko mozda kad se igraju igrice duze.Znaci nije vreo ali se oseca toplota na ruci i smeta mi.Aj da se zagreje posle pola sata al posle 5 min nije u redu.

Ja sam jednom igrao gta 40min. Bio je topao ali mi nije smetalo.

Napokon full screen.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343637356793.jpg
    uploadfromtaptalk1343637356793.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 208
  • uploadfromtaptalk1343637377102.jpg
    uploadfromtaptalk1343637377102.jpg
    49 KB · Pregleda: 210
Zar nisi rekao da ti je telefon iz MTSa? Drugacijim redom dobijaju update sa razlicitih operatera.
@ Jim ajde odkucaj *#1234* pa napisi na sta je updatovalo sa tog Sri Lanka roma bas me zanima :). Cheers.

@Miki

55deaec1-4ebc-beb8.jpg

Poslednja izmena:
^ evo stigo i meni neki mali update ( VIP) 8.3mb.

Zar nisi rekao da ti je telefon iz MTSa? Drugacijim redom dobijaju update sa razlicitih operatera.
@ Jim ajde odkucaj *#1234* pa napisi na sta je updatovalo sa tog Sri Lanka roma bas me zanima :). Cheers.

Pa jeste iz mts-a al mi niko mi nije odgovorio kako da proverum jel stock rom na njemu, jer vlasnik pre mene je ubacivao super su zanchi da je petljao neshto rutovao i cwm je ubacio?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610
Prvi :)

Plavi VIP pri kupovini :p

I9300XXALEF Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXALEF (4.0.4)
Region Asia
Country: Sri Lanka
Carrier: Unbranded
Build Date: 22 May 2012
Modem: DDLE9
CSC: ODDALE7
Change List: 611327
?!....

EDIT: @Vex da da u pravu si za modem (LEF) i csc (LEA) nego samo sam hteo da pokazem u kom smo rangu sa updatovima :D. Dok je VIP beli cini mi se dosao sa LF2 na koji je sad plavi tek dobio update.

Poslednja izmena:
^^^ Hvala! Jeste vipov došao sa xxalef, ali je bio xxalef modem i drugi csc (mada u suštini isti djavo)

Vrh Dno