Ma kakvi, procenat ljudi koji kupuju telefone sa nekim ciljem je jako ali jako mali. Vecinji ljudi ne smeta sense ili tw jer ni ne znaju sta je to. Niti ih je briga za apdejt, niti su bas sigurni kako se to radi. Ne vezano za platformu. Od tih desetina miliona prodatih modela, mozda 10% ode kod nekoga ko se razume, ostalo odu jer su ga videli na reklami, video kod strine, ceo razred ima taj model moram i ja, kazu da je to sada in i slicne fore.
Nisi mogao tacnije da napises. Totalna sustina. Samo se prosetas po kaficima i vidis svi na stolu drze SGSII. Cim upale ekran i vidim twiz ikonice ili look, znam da spadaju u tu grupu od 90%. Culi ljudi da je to sad in...
Najjace je kada otkljucaju telefon, a ono stock wallpaper, ikonice, tonovi, i za kraj brate stoji im stock raspored ikonica i widgeta na homescreenu
glasine su da nece :d jer bi se to smatralo privilegovanjem jednog te istog proizvodjaca stalno, i ostali bi negodovali. Bas zato nexus tablet ne radi google, nego asusGlasine su da će opet samsung. Što je i dobro, mada možda i motorola može napravi dobar uređaj
da, ali bi i zbog toga negodovali ostali, jer je google kupovinom motorole rekao da je nece favorizovati u odnosu na ostale proizvodjace, i evo vidimo i da nije. Cak su i medju gorima kad je u pitanju apdejt na ICS!Ah, Motorola je ipak nji'ova...
In da haus prodaksn!![]()
ipak, vrh vrhova meni je kad vidim skupu nokiju i nokia tune zvono :dNajjace je kada otkljucaju telefon, a ono stock wallpaper, ikonice, tonovi, i za kraj brate stoji im stock raspored ikonica i widgeta na homescreenu, a ono 2/3 toga ne koriste ali ih mrzi/ne znaju/ne tangira ih da malo raspreme taj raspored. Sada svi setaju androide kao sto su setali Npa sto veci broj Nokiu, i tamo je bila prica sve stock sa obaveznim Nokia maps, i ngage instalerom(ne aplikacijom nego instalerom koji mora da se pokrene) u prvobitnom gridu koji je stojao od izlaska iz fabrike do kraja zivotnog veka telefona nepromenjen. Uostalom smorio sam, ko ceni Nexus-a taj zna zasto je tako i kupice Nexus tellefon, a ko ne zna sve mu je jedno, zato je i prodaja Nexus telefona na nivou statisticke greske.
Nisi mogao tacnije da napises. Totalna sustina. Samo se prosetas po kaficima i vidis svi na stolu drze SGSII. Cim upale ekran i vidim twiz ikonice ili look, znam da spadaju u tu grupu od 90%. Culi ljudi da je to sad in...
Iako je tačno da većina ljudi ima sgs2 jer je statusni simbol, kriterijum ti i nije baš... Ja imam stock ki4, twiz, ne koristim tvoju temu i nemam nameru da je koristim. Doduše imam prilično customized sat i vremensku prognozu. Jednostavno, nemam ni vremena ni potrebu da previše menjam izgled telefona. U svakom slučaju, svako nešto kupi iz nekog razloga. Nije naše da se bavimo tim razlozima, niti bi bilo normalno da baš svi korisnici totalno promene ui telefona da bi dokazivali da su “napredni“.
Ko pomene Titanium, reci cu da sve cesce citam da ne treba da se koristi prilikom prelaska sa jednog roma na potpuno drugi...
Titanium
Ja nikad nisam imao problema sa njim i to je meni najkorisnija aplikacija na androidu uz AirDroid... Zamisli da moras (dobro ne ti mozda, posto ne menjas cesto ROM-ove) svaki put da instaliras 30+ aplikacija i sve da moras svaki settings jovo-nanovo da podesavas...
mislim da imam i preko 100 instaliranih aplikacija trenutnoTitanium
Ja nikad nisam imao problema sa njim i to je meni najkorisnija aplikacija na androidu uz AirDroid... Zamisli da moras (dobro ne ti mozda, posto ne menjas cesto ROM-ove) svaki put da instaliras 30+ aplikacija i sve da moras svaki settings jovo-nanovo da podesavas...
Ma kakvi, procenat ljudi koji kupuju telefone sa nekim ciljem je jako ali jako mali. Vecinji ljudi ne smeta sense ili tw jer ni ne znaju sta je to. Niti ih je briga za apdejt, niti su bas sigurni kako se to radi. Ne vezano za platformu. Od tih desetina miliona prodatih modela, mozda 10% ode kod nekoga ko se razume, ostalo odu jer su ga videli na reklami, video kod strine, ceo razred ima taj model moram i ja, kazu da je to sada in i slicne fore.
Nemam pojma šta ti napisa, nemam ženu itd, ali ako već tako predstavljaš šta će njemu uopšte SGS2, to je već po sebi gubljenje vremena ( a što si stariji svesniji si toga), jer oni to ionako koriste za zvanje i slanje poruka, a znaš koliko treba da se Android butuje (pa on je izgubio minut svog života i svesan je toga). Uopšte nije potreban taj snishodljiv ton kao da sam ja sada neko dete koje trči po školi i viče vidite kako sam sredio telefon, samo kada ti "zaposleni " stignu da gledaju Grand Paradu i Sulejmana Veličanstvenog (jer samo o tome slušam od tih zaposlenih u autobusu). Uostalom ja kao student imam mnogo više obaveza nego što si ti nabrojao i opet sve stignem, čak i da s vremena na vreme pipnem to magično dugme meni pa onda optiones.I godiste korisnika ima znacajan udeo u takvoj konstataciji. Kad je covek mladji, misli da je svo vreme ovog sveta njegovo. Zeli sve da isproba, zeli da bude sto razlicitiji od okoline, zna da ima vise puteva do resenja pa bi da isproba svaki, sta li je ovaj properties, vidi ovaj clock, itd. Sto je covek stariji postaje svesniji, tako da se sa godinama intezivira svesnost gubljenja vremena, tj kad covek gubi vreme, zna da ga gubi. Te tako odustaje od istrazivanja gomile razlicitih puteva do resenja, propertiesa, icon-a zbog kojih ce svi u odeljenju da padnu na dupe, itd i fokus mu je na skroz drugacijim, zivotnijim prioritetima. Treba ispuniti osmocasovno radno vreme, a u ono malo preostalog slobodnog vremena treba ubaciti: trening, izvesti zenu, videti se sa drugarima, odigrati omiljenu igru, otici kod majstora za auto, familija, itd, itd... Te icone, widgeti, kuvani romovi, citanja 100 strana xda nisu ni na kraj pameti. To ne znaci da je takva osoba "glupa" i "neprosvecena" - naprotiv...
ovo bi islo u moj signature, da moze da staneI godiste korisnika ima znacajan udeo u takvoj konstataciji. Kad je covek mladji, misli da je svo vreme ovog sveta njegovo. Zeli sve da isproba, zeli da bude sto razlicitiji od okoline, zna da ima vise puteva do resenja pa bi da isproba svaki, sta li je ovaj properties, vidi ovaj clock, itd. Sto je covek stariji postaje svesniji, tako da se sa godinama intezivira svesnost gubljenja vremena, tj kad covek gubi vreme, zna da ga gubi. Te tako odustaje od istrazivanja gomile razlicitih puteva do resenja, propertiesa, icon-a zbog kojih ce svi u odeljenju da padnu na dupe, itd i fokus mu je na skroz drugacijim, zivotnijim prioritetima. Treba ispuniti osmocasovno radno vreme, a u ono malo preostalog slobodnog vremena treba ubaciti: trening, izvesti zenu, videti se sa drugarima, odigrati omiljenu igru, otici kod majstora za auto, familija, itd, itd... Te icone, widgeti, kuvani romovi, citanja 100 strana xda nisu ni na kraj pameti. To ne znaci da je takva osoba "glupa" i "neprosvecena" - naprotiv...
@joriq....Da to je zato sto ne mozes da radis restore app+data sa GB na ICS, jer dolazi do problema, ali opusteno mozes da odradis samo restore app bez data... App + data radi samo GB na GB & ICS na ICS
Bozo, zar nije lakse namestiti HS kako ti odgovara nego ih ostaviti predefinisane? A odigrati omiljenu igru bas i nije must have, po meni...
Uh matori, sto ovolika doza ljubomore a?
Sat i vremensku prognozu si mogao da menjas i na Androidu od 150€, tako da nisi morao da kupujes tel od 500+ € da bi to radio. Sto znaci da si ga i ti kupio, jer je statusni simbol u kaficu
Sto se tice omiljene igre, i mi 30-godisnjaci dusu imamo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari