Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Evo da te preduhitrim :)

Sent from my GT-I9300

Sledeci Galaxy S ima da bude velicine Nota, a Note ce da bude jos veci ;)

Evo da ne bi vise tripovali hobotnice i budalastine okacih klip kako ja bez ikakvih problema koristim note-ov od 5.3 incha ekran sa svojim 186m visine i 85-6kg tezine:

[YOUTUBE]RCwGb0dU1WE[/YOUTUBE]

Stvar je prakse i navike. Neko je navikao da drzi onako, neko ovako, a ja sam se ispraksirao na ovaj fazon drzanja, radi mi posao i siguran mi je u rukama ko kad sam imao 3.5 incha iphone. Ko je ceo zivot vozio Yuga, pa sedne u BMW X6 normalno je da ce na prvu da se pogubi i da ima osecaj da vozi tenk. No kad se covek ispraksa, pici bez ikakvih problema. Stoga ne treba suditi po prvom utisku. Ne bi toliki inzenjeri tamo sedeli i projektovali 4.8 incha za dzabe. Ako je telefon lagan i tanak, kao recimo note, zaista nije, sem ako nemate kvrgave i bangave prste, problem koristiti takav uredjaj, kao sto se iz prilozenog da videti.

Isto držimo telefon, mada ja mogu da obuhvatim prstima ceo telefon :)
Nego, sa kim se to nalaziš u ponedeljak? :D

Nije sve u držanju u rukama, ima nešto i kako ti stoji u džepu.

E stvarno mi je smor da citam vise ove komentare... Velik... nije velik... Bla bla... Van teme....moj je bolji, moj je deblji, moze da stane u dzep ili ne moze, plastika ili nije. Telefon nije ni izasao vec ga ispljuvase, a bice najprodavaniji telefon u 2012 itd... Nemogu da citam vise...cast izuzetcima koji postuju korisne informacije i bitne stvari...

@Boza
Pogresio si pri kucanju :D Inace je hibrid telefona/tableta ogroman...

Evo da ne bi vise tripovali hobotnice i budalastine okacih klip kako ja bez ikakvih problema koristim note-ov od 5.3 incha ekran sa svojim 186m visine i 85-6kg tezine:

E bravo care za ovo. Vec je dosadila ta pesma, sad sam procitao u nekoj temi "ako apple poveca sa 3.5 ekran ne bi valjalo, ne bih mogao da skrolam palcem. Sta ce mi ekran ko lopata, kao kod Note".
Ja sam 185cm, ista prica. Mrzelo me da pravim clip :)

Btw ima jako lepa fora i video na youtube, sa fliptop koznom futrolom kako kada je podvije pozadi, izmedju zaglavi kaziprst i odvoji na taj nacin od sake kompletno, moze da klika sve bukvalno. Tel bude max fiksiran, vrlo prakticno. Eto druga fora ko ne moze da skapira drzanje na malom prstu.

Da jako je prakticno drzanje na malom prstu :d Telefon od 600e..good luck with that :)

Stvarno ste strine, nosite neke zaštitne futrolice, ne možete da držite telefon jednom rukom, katastrofa :)

Stvar je prakse i navike. Neko je navikao da drzi onako, neko ovako, a ja sam se ispraksirao na ovaj fazon drzanja, radi mi posao i siguran mi je u rukama ko kad sam imao 3.5 incha iphone. Ko je ceo zivot vozio Yuga, pa sedne u BMW X6 normalno je da ce na prvu da se pogubi i da ima osecaj da vozi tenk. No kad se covek ispraksa, pici bez ikakvih problema. Stoga ne treba suditi po prvom utisku. Ne bi toliki inzenjeri tamo sedeli i projektovali 4.8 incha za dzabe. Ako je telefon lagan i tanak, kao recimo note, zaista nije, sem ako nemate kvrgave i bangave prste, problem koristiti takav uredjaj, kao sto se iz prilozenog da videti.

Samo sam cekao kada ce da poleti iz ruke... :S:

Ne da nije "lepo", nego je krajnje retardirano. Kakve veze uopšte ima koliko neko zarađuje.

Majstor pekar ima 1000eu :))

U čemu je razlika između s beam i onog beama na nexusu? Jesu li kompatibilni? Nisam nikada probao to, nisam imao sa kim :)

Ne moraš baš ni da vređaš, nije lepo.

U pravu si, tip me malo izbacio iz cipela... Kuknjava i prazne price kako nesto ne moze i ne ide, covek se smori i pokaze da moze i kako moze, on i dalje valja gluposti...
Dodao sam i jos jedan nacin/primer kako moze, no kad je neko iz fazona trola - nema spasa.

Kakve veze koliko kosta telefon, da li je 600e ili 5000? Tad bi ga vezao lancem, sta?
Niti onaj od 30e sutiram nogama...

Ko god je kupio telefon i platio koliko god, platio je svakako da ga koristi. Sto je skuplji, verovatno vise i sto lakse.

Ima ona stara Pikasova, "Ko hoce, nadje nacin. Ko nece, nadje izgovor."
(uz cuveni sindrom zeleno grozdje...)

Nisam zeleo da uvredim pekare, Izvinjavam se. Uzeo sam nasumicno, u afektu, primer lose placenog posla kod nas... Kamo srece da svi u ovoj zemlji imaju pristojne prihode...

Memni se cini da si jedini trol ovde ti...sa tvojim drzanjem telefona na jednom prstu..mora da si David Copperfield..telefon je pravljen da se drzi u celoj saci, a ne na jednom prstu kako bi dohvatio sve ivice..ili ti radis u cirkusu, pa si navikao

Memni se cini da si jedini trol ovde ti...sa tvojim drzanjem telefona na jednom prstu..mora da si David Copperfield..telefon je pravljen da se drzi u celoj saci, a ne na jednom prstu kako bi dohvatio sve ivice..ili ti radis u cirkusu, pa si navikao

+1

Sve si u pravu... :)

I rest my case..

lowprofile

Nije ni namenjen onima koji rade u pekari za 200€.

Samo se nadaj da ti neki pekar ne procita ovo... Da slucajno ne jedes hleb sa nekim dodatkom :) Mozda ricinusom :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

E stvarno mi je smor da citam vise ove komentare... Velik... nije velik... Bla bla... Van teme....moj je bolji, moj je deblji, moze da stane u dzep ili ne moze, plastika ili nije. Telefon nije ni izasao vec ga ispljuvase, a bice najprodavaniji telefon u 2012 itd... Nemogu da citam vise...cast izuzetcima koji postuju korisne informacije i bitne stvari...

Stvarno ste strine, nosite neke zaštitne futrolice, ne možete da držite telefon jednom rukom, katastrofa :)

Ja stvarno ne znam u čemu je vaš problem. Ovde svi diskutujemo i sada se tu nešto pravite pametni. Had se toliko naložio na ovaj telefon, da ako neko i indirektno kaže nešto loše za njega, skače na glavu.
Dr sonic, kada već mora da se crta: Ja sam 190cm, 100+ kila, mogu komotno celi ekran na gnex da dohvatim bez pomeranja u šaci, ali jednostavno, ne želim da nosim toliki telefon u džepu. A pogotovo ne i man-purce samo zbog njega. Svako ima svoj izbor/mišljenje i svako ima pravo da ga iskaže, tako da, molim bez tih snishodljivih komantara.

Od kada su izašli One X i naročito S3 sve teme na forumu odoše u ku... u off. :)
Jedni se uplašili što njihovo skupo plaćeno parče tehnike više nije dominantno pa im je ružan i One X i S3 i pa i Monica Belluci u filmu "Irreversible", Samsungovci pljuju po izgledu S3(Beli je ok po meni) a svi će ga kupiti kad izađe dok se Apple-ovci uhvatili za 3.5" kao pijanac za tarabu.

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam u čemu je vaš problem. Ovde svi diskutujemo i sada se tu nešto pravite pametni. Had se toliko naložio na ovaj telefon, da ako neko i indirektno kaže nešto loše za njega, skače na glavu.
Dr sonic, kada već mora da se crta: Ja sam 190cm, 100+ kila, mogu komotno celi ekran na gnex da dohvatim bez pomeranja u šaci, ali jednostavno, ne želim da nosim toliki telefon u džepu. A pogotovo ne i man-purce samo zbog njega. Svako ima svoj izbor/mišljenje i svako ima pravo da ga iskaže, tako da, molim bez tih snishodljivih komantara.

+1

Nema bas svrhe to ubedjivanje osobe da njeno misljenje i ukus nemaju smisla...

Sve je stvar prakse. Meni je sad sigurniji note u rukama nego ip jer sam navikao na takvo nosenje. Za sve ovo vreme mi niti jednom nije ispao. Ista prica je bila za s2 kad se pojavio. Trolovalo se da ne moze da se drzi u ruci lepo, da ne moze da se sedne sa njim - mora da se vadi iz dzepa, da ako ostane u dzepu da ce se slomiti, da ga vetar nosi iz ruke, kako je 4.3 televizor, bla bla trol. Pa ispade da su to ipak bila klasicna preterivanja. S4 ce biti 5incha i opet ce se voditi rasprava kako je 4.8 gornja granica :)

Poslednja izmena:
Ok, tebi odgovara, nama sa mnogo vecim sakama ne, rekoh vec da sam jedva normalno i komforno koristio SGS II jednom rukom, presirok telefon a jos kockast i 4,3'' a trenirao sam vaterpolo i rukomet i ako nemam onu seljacku lopatu imam vecu saku od prosecnog coveka ali isto tako mislim da Note ne bih mogao da koristim, ma nema sanse. Ovaj klip sto si snimio pada u vodu jer se vidi da je oslonac na malom prstu a da palac istezes do granice grca :d i to dok sedis, aj hodaj i koristi Note tako ;)

Al svejedno, tebi to odgovara, meni ne.. svako bira prema svojim potrebama i mogucnostima, samo ja sam ubedjen da je 4,3'' stvarno gornja granica za komforno i jednostavno koriscenje jednom rukom. Mada cinjenica je da sada prave malo uze telefone i da su ivice ekrana sve vise razvucene pa ta granica verovatno moze da ode na 4,6'' ako bi se toliki displej spakovao i ''razvukao'' u dimenzije SGS II npr.

Poslednja izmena:
^

Na klipu stojim a ne sedim. Inace, i dok trcim, isto ga tako koristim. Srodio sam se sa oblikom, lezanjem i tezinom notea u ruci i sad mi to dodje praksa ko slepo kucanje na tastaturi. Neko mora da gleda u slova neko ne, stvar prakse...

Pa dobro, svejedno, ne kreces se :p Ali ajde, ako ste u simbiozi ti i Note, da vas ne diramo.. ;)

Nazad
Vrh Dno