Šta je novo?

Samsung i8150 wonder

Gaga 3

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2009
Poena
169
Zanima me vase misljenje o ovom telefonu, najverovatnije idem ujutru da ga pazarim. Na nekoj akciji je u vipu, tj pod ugovorom na 2 godine, paket 325 (1160 din) , dobija se prvih 6 meseci 50 % umanjenje pretplate. Pa se telefon hvata negde oko 14000 din. Sta mislite? Ima li neko iskustvo?:d

Solidan hardware, solidan display 3.7" i 800@480, nije gorila, vec obican. Cpu je skorpion na 1.4ghz. Za taj kes nije los izbor, sluzice to tebe dobro ;)

:D.....samo me plasi baterija ...ne znam da li ce da izdrzi jedan dan pri nekom normalnom koriscenju

Je'l pazario neko W-a na kraju ? Deluje kao extra dobar telefon za te pare. Malo mu je ružnjikava ona zadnja maska lai dobro leži u ruci. Postoje li siliokonske maske za njega ?

Sutra ću ga podići pa ću napisati prvi utisak posle čačkanja.

Pa da kažemo par reči o ovom telefonu.

Izgled ok lepši je u stvarnosti nego na slikama. Mada nije prelep više je korektan dizajn. Leđa telefona su super odrađena i jako dobro leži u ruci i može da se korisiti jednom rukom. Po veličini je u dlaku kao HTC Desire S.

Ekran je u rangu sa desire s i po veličini i po kvalitetu teško se primeti razlika. Korektan je i nema većih mana. Osvetljenje nije automatsko ali je brightness je dobar i može dosta da se smanji sa maksimalne vrednosti a da prikaz ostane ok.

Kamera daje slike po danu korektno bez mnogo šuma, noću u zatvorenom ima šuma u mračnim delovima slike. Video je osredanja u rangu digitalnih fotoaparata do 100e. Nemože da se koristi zoom dok se snima video.

Audio čip je osrednji dosta lošiji od ipod-a u rangu nokia e51 npr. slušalice korektan zvuk daju ali glup dizajn. Glasni zvučnici ali dosta eha ima u zvuku na maximumu kada se gleda nešto na telefonu.

Ne dobija se sd kartica sa njim kod VIP-a gde sam ga ja kupio.

Android radi super na njemu i bez problema.

Wifi radi odlično, GPS isto ali sam samo probao sa google maps i bluetooth radi ok.

Baterija je izdržala ceo prvi dan drndanja tako da ako se bude uobičajno koristio da će me služiti dan ipo dva. Puni se oko 3h kod mene od 20% do 100%.

Nazad
Vrh Dno