padawan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2003
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
- Matična ploča
- MPG X570 Gaming Plus
- RAM
- 32 GB Kingston Fury RGB
- GPU
- Sapphire Radeon RX6800 16GB
- Storage
- SSD 512 + 2TB Kingston MV2
- Zvuk
- Logitech G560 RGB
- PSU
- FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
- Kućište
- MSI Mag Forge 100R RGB
- Monitor
- HP x24x 24"
- Miš & tastatura
- Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
- Laptop
- Corporate's Lenovo Thinkpad
- Tablet
- Ipad Pro 12.9 M1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 4
- Pristup internetu
- Optički internet
TV mi je zakacen za komp preko 1.4 HDMI kabla, i 1080p filmovi mi povremeno seckaju. Nemam bas toliko slabu konfiguraciju (x2 5000+, 2gb, 4300 radeon) ali izgleda da nije dovoljno. Ne znam da li je problem u slabom procesoru ili slaboj grafickoj, da li da menjam celu masinu... Da li su 3D filmovi zahtevniji zbog toga sto mora da procesira 2 slike? Da li bi pomoglo ako bih instalirao 64-bit verziju windowsa posto ja imam 32-bit win7?
Alternativno, pokusao sam da prebacim/strimujem na TV, ali i tu ima dosta problema. Na koji nacin uopste pustate 3d mkv direktno na Samsung televizoru? Fajlovi su preko 10 gb, koji fajl format cita njegov USB plejer, a da podrzava kopiranje fajlova vecih od 4gb? Da li uopste moze da pusti mkv?
Probao sam i trecu varijantu, da strimujem na TV sa kompa, povezani su u LAN mrezu preko rutera. Jedini mrezni uredjaj koji Samsung vidi preko smart huba je windows media plejer, i ne moze da pristupi ostalim sherovanim folderima sa kompa, a ako prebacim mkv fajlove u windows media sherovane foldere, ne vidi ih... :crash:
Ima neko ideju kako bih jos mogao da gledam 1080p 3D filmove bez seckanja? Mozda opet da kupim PS3, ionako je jeftin, ima BD plejer, mozda bi on strimovao sa mog vremesnog PC racunara preko PS3 media servera bez seckanja (razmisljao sam i inace da ga uzmem zbog Uncharteda 3 i Killzone 3 u 3D, koje bih bas probao pored ovih 7-8 3D multiplatformi koje imam na xboxu).
Neki Apacer media player, da konvertujem fajlove u neki drugi format, nesto peto...?
Alternativno, pokusao sam da prebacim/strimujem na TV, ali i tu ima dosta problema. Na koji nacin uopste pustate 3d mkv direktno na Samsung televizoru? Fajlovi su preko 10 gb, koji fajl format cita njegov USB plejer, a da podrzava kopiranje fajlova vecih od 4gb? Da li uopste moze da pusti mkv?
Probao sam i trecu varijantu, da strimujem na TV sa kompa, povezani su u LAN mrezu preko rutera. Jedini mrezni uredjaj koji Samsung vidi preko smart huba je windows media plejer, i ne moze da pristupi ostalim sherovanim folderima sa kompa, a ako prebacim mkv fajlove u windows media sherovane foldere, ne vidi ih... :crash:
Ima neko ideju kako bih jos mogao da gledam 1080p 3D filmove bez seckanja? Mozda opet da kupim PS3, ionako je jeftin, ima BD plejer, mozda bi on strimovao sa mog vremesnog PC racunara preko PS3 media servera bez seckanja (razmisljao sam i inace da ga uzmem zbog Uncharteda 3 i Killzone 3 u 3D, koje bih bas probao pored ovih 7-8 3D multiplatformi koje imam na xboxu).
Neki Apacer media player, da konvertujem fajlove u neki drugi format, nesto peto...?
Poslednja izmena: