Šta je novo?

Samsung hard diskovi

• Začetnik teme Začetnik teme Sasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Da li neko zna gde ima da se uzmu ?

Mislim da gotovo sigurno nećeš naći samsunga više, jer ih niko više ne uvozi koliko znam.

Svakako ako nađeš negde javi.

Srećno 🙂

Pazi stvarno nema nigde. Samo 2,5" postoje. U cemu je caka.

pa cuo sam neku pricu da je bilo dosta reklamacija. mada ne verujem da je to tacno.
steta sto ih nema, ubedljivo su najtisi hardovi.
jedino sto ostaje je da se juri neki polovan ili da neko donese iz inostranstva.

Steta jer se radi o jako dobrim Hdd-ova.Imam 2 komada vec 1,5god a ultra sam zadovoljan. U nemackoj su proglaseni best buy. I ja sam pre tri meseca potrazio ali nigde ih nisam nasao. Kako Velko kaze ako mozes da ubodes neki polovan koji moze biti cak i pod garancijom jer su davali 2god.

PS jel ti treba Pata ili Sata i koji kapacitet?

velko je napisao(la):
pa cuo sam neku pricu da je bilo dosta reklamacija. mada ne verujem da je to tacno.
steta sto ih nema, ubedljivo su najtisi hardovi.
jedino sto ostaje je da se juri neki polovan ili da neko donese iz inostranstva.

Te price ne piju vodu,Samsung HDD-ovi su najprodavaniji u Svabiji i ne verujem da neko moze da *****e Nemca sto se tice kvaliteta,pouzdanosti i cene.Njih verovatno sire losi dileri koji usled vece zarade (gledaj Maxtor) pljuju
Samsung-a.Najvise reklamacija kod nas ima Maxtor a i dalje je najprodaviji HDD u zemlji kosarke (suludo ali istinito).Ja sam ih nabavljao za neke usere Bench-a i dan danas nemam Nijednu reklamaciju.Samsung je postao poslednjih
4 godina Gigant od firme,koja proizvodi sve zivo i sve sto prave je vrhunsko na svom polju.

noki je napisao(la):
Samsung je postao poslednjih
4 godina Gigant od firme,koja proizvodi sve zivo i sve sto prave je vrhunsko na svom polju.

I onda je mrmot zavio cokoladu...

Daj bre ne preteruj.

Upravo tako. Recimo Geek Masteru je relativno skoro crkao Samsung hdd, mislim da nije izgurao ni 6 meseci...

Okej, dešava se da crkne svakako, ali mislim da samsung hddovi nikako nisu krš. Saša je mislio na ovo "koja proizvodi sve zivo i sve sto prave je vrhunsko na svom polju" što je apsolutno netačno. Dakle hddovi im jesu dobri, ali su daleko do toga da briljiraju na svim poljima.

Vertygo je napisao(la):
Okej, dešava se da crkne svakako, ali mislim da samsung hddovi nikako nisu krš. Saša je mislio na ovo "koja proizvodi sve zivo i sve sto prave je vrhunsko na svom polju" što je apsolutno netačno. Dakle hddovi im jesu dobri, ali su daleko do toga da briljiraju na svim poljima.

tako je, inace Sasa ne bi ni trazio Samsund Hdd.....

Poslednja izmena:
Ok su Samsung diskovi, ali ih ne trazim za sebe. Mene je WD odavno kupio 🙂

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno