Šta je novo?

Samsung Galaxy Z TriFold

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Izlazi za par dana...zaista fina i imprasivna sprava. Iskreno mi se vise svidja kako je huawei odradio jel sam navikao da koristim 2 screen opciju i vecinom sam na njoj...na 3 ili 1 bi bio bas kada mi je neophodno.

Kako god, pohvale za samsung i huawei koji napreduju...nadam se i apple uskoro da udje u igru pa da ih dodatno pogura...mada obzirom da ni multitasking nemaju na pro modelima, skeptican sam prilicno.

Manji hinge nego na Fold 7 😀.

Izlazi za par dana...zaista fina i imprasivna sprava. Iskreno mi se vise svidja kako je huawei odradio jel sam navikao da koristim 2 screen opciju i vecinom sam na njoj...na 3 ili 1 bi bio bas kada mi je neophodno.

Kako god, pohvale za samsung i huawei koji napreduju...nadam se i apple uskoro da udje u igru pa da ih dodatno pogura...mada obzirom da ni multitasking nemaju na pro modelima, skeptican sam prilicno.

И мени се више решење Huawei свиђа, али негдје сам прочитао сам да Samsung начин квалитетнији. Мада видио сам да се прелако огребе.

Super što sam kupio Fold7 pre 10ak dana...thanks Samusung.

P.S.
Trebali su Z seriju da nozovu V serijom a TriFold Z serijom...

Ako tako gledaš i tri fold je više U serija...ono kod huaweija je Z.

Malo i vrlo bojažljivo sam ga ispipao 🙂 Veliki ekran je super, ali nisam siguran da li je praktičniji od fold telefona. U smislu teže ga je držati jednom rukom. U pokretu verujem da postoji dobra šansa da padne; jedna ruka ipak mora da se koristi za skrolovanje.
Za YT i filmove verujem da je top, ali za recimo mejl ili web ipak bih zadržao standardni fold telefon.

Da zaista imam potrebu za tim form factorom, uvek bi se pre odlučio da nosim tablet i telefon, ako već MORAM, nego šklopociju punu kompromisa. Dovoljno je samo što moraš strogo da vodiš računa da nemaš neku trunku na ekranima da ne bi bilo greb, trš, krš kad ga zatvoriš.

Malo i vrlo bojažljivo sam ga ispipao 🙂 Veliki ekran je super, ali nisam siguran da li je praktičniji od fold telefona. U smislu teže ga je držati jednom rukom. U pokretu verujem da postoji dobra šansa da padne; jedna ruka ipak mora da se koristi za skrolovanje.
Za YT i filmove verujem da je top, ali za recimo mejl ili web ipak bih zadržao standardni fold telefon.
Zavisi od potrebe, meni je fold drugi telefon koji koristim za putovanja. Ono sto mi smeta kod sestice jeste uzi ekran koji mi smeta za svakodnevnu upotrebu zbog skucene tastature ali tolerisem ovako kod sekundarnog. Sto se tezine tice, kod sestice koristim Nilkinov camshield case koji dodaje 70-80 grama tako da je prekucao 300gr (kao i trifold) i ok mi je (i preferiram teze stvari u rukama, telefone, miseve, itd), sta vise mislim da kod sirih ekrana kao kod sedmice i trifolda raspodela tezine je takodje bolja te i tezina manje osetna.

Na GSMArena napomenuta cena je "sitnica" od 2650€???? 😳

Za telefon??? 😕

Jel kuva, pere, čuva decu o čemu se radi???

Nazad
Vrh Dno