Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 7/Z Flip 7

To je došlo sa Oneui 8.
Pretpostavka je da će i na ostale modele doći sa tim OS.

Uh sada i ja počeh razmišljati o kupovini Fold 7 . A tek sam kupio S25 U , jedino sto me brine je baterija da li ću moći izgurati dan sa njome . Sa Fold 4 sam guro preko dana , pa sada nznm kako je sa Oneui 8 . Za nepunih mesec dana mi ističe ugovor pa da vidim . Onda jedino ultra na prodaju. Mada mi i privlačnim deluje i V 5

Nece izgurati ☺️ ja prodao posle 4 dana😆

Razlog je samo baterija? Jel bas toliko losija od S25U? Kakav je za koriscenje kad je zatvoren?

@ICE kolegi verovatno nije odgovarao za posao kojim se bavi. Baterija je solidno lošija (računaj bar 30+ posto). Spoljni ekran ja ne mogu komotno da koristim jednom rukom tako da mi je "nemoguć" za korišćenje ali imam prilično malu šaku. Time mi ceo telefon gubi smisao.

Ja sam, cini mi se, imao Fold 4 i prodao ga posle mesec dana jer je spoljni ekran bio neupotrebljiv za redovno koriscenje, za najmanju stvar tipa poruka sam morao da otvaram ekran pa zato pitam za Fold 7, ako bi vecina stvari mogla redovno kao na s25U bilo bi super...

Baterija jeste osetno slabija i tesko bas tesko da izgura ceo dan. Drugo, kada se spoljni ekran koristi skroz je ok i gotovo da nemate osecaj da je to tel na preklop a kada se otvori sve je to super ali u praksi sam se vise umarao i opterecivao dok sam radio na njemu otvorenom nego sto mi je prijalo 😄i odeee

Ja sam, cini mi se, imao Fold 4 i prodao ga posle mesec dana jer je spoljni ekran bio neupotrebljiv za redovno koriscenje, za najmanju stvar tipa poruka sam morao da otvaram ekran pa zato pitam za Fold 7, ako bi vecina stvari mogla redovno kao na s25U bilo bi super...
Verujem da ćeš sada moći pošto je ekran dosta širi. Najbolje da nađeš nekoga ko ima telefon i probaš u svojoj ruci kako leži i koje su ti mogućnosti.

P.s. evo poslovni predlog, pravite makete telefona i prodajte, čisto da ljudi mogu u svojoj ruci da osete da li im odgovara ono što bi potencijalno kupili...meni dosta 10% 😂☺️🙌

Nazad
Vrh Dno