Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 7/Z Flip 7

Nisam još zvanično uzeo pa da tvrdim 100%... Ali imam ljude u okruženju koji su dobili te pogodnosti. Al eto ja kad budem u mogućnosti probaću pa javim.

Nešto mi to deluje nerealno ali baš me interesuje šta su to uzeli, po kojoj ceni i gde je to regulisano.

Za tu cenu znam odavno ali za dodatnih 50% na uređaj prvi put čujem naročito što svako može da uzme/zadrži tri broja nas svoje ime. Pa masa ljudi bi kupovala flegšipe po 50% i to ne jedan već tri komada i odmah ih prodavala za znatno veće pare - u MTS možda jesu gramzivi i pokvareni ali nisam siguran da su i ludi.

U MTSu je bilo - ja pitao - da predjem iz A1 svi paketi 50 % plus mogu telefon po ceni da uzmem i ne obara mi popuste . Ipak sam ostao u A1 dobio popust mali na paket , a telefon dosta manje kosta nego u MTS ili Yetelu . U pitanju je bilo koji telefon izadje jeftinije nego kod druga dva provajdera
Ako je off topic obrisite .

Nešto mi to deluje nerealno ali baš me interesuje šta su to uzeli, po kojoj ceni i gde je to regulisano.

Za tu cenu znam odavno ali za dodatnih 50% na uređaj prvi put čujem naročito što svako može da uzme/zadrži tri broja nas svoje ime. Pa masa ljudi bi kupovala flegšipe po 50% i to ne jedan već tri komada i odmah ih prodavala za znatno veće pare - u MTS možda jesu gramzivi i pokvareni ali nisam siguran da su i ludi.
Upravo i ja gledam koliko nema logike u svemu ovome

Evo šta u pomenutom protokolu 5 kažu za kupovinu telefona uz neku od ponuđenih tarifa:

Prilozi

• Screenshot_20250917_180853_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250917_180853_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 42
Nazad
Vrh Dno