Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 7/Z Flip 7

Nisam još zvanično uzeo pa da tvrdim 100%... Ali imam ljude u okruženju koji su dobili te pogodnosti. Al eto ja kad budem u mogućnosti probaću pa javim.

Nešto mi to deluje nerealno ali baš me interesuje šta su to uzeli, po kojoj ceni i gde je to regulisano.

Za tu cenu znam odavno ali za dodatnih 50% na uređaj prvi put čujem naročito što svako može da uzme/zadrži tri broja nas svoje ime. Pa masa ljudi bi kupovala flegšipe po 50% i to ne jedan već tri komada i odmah ih prodavala za znatno veće pare - u MTS možda jesu gramzivi i pokvareni ali nisam siguran da su i ludi.

U MTSu je bilo - ja pitao - da predjem iz A1 svi paketi 50 % plus mogu telefon po ceni da uzmem i ne obara mi popuste . Ipak sam ostao u A1 dobio popust mali na paket , a telefon dosta manje kosta nego u MTS ili Yetelu . U pitanju je bilo koji telefon izadje jeftinije nego kod druga dva provajdera
Ako je off topic obrisite .

Nešto mi to deluje nerealno ali baš me interesuje šta su to uzeli, po kojoj ceni i gde je to regulisano.

Za tu cenu znam odavno ali za dodatnih 50% na uređaj prvi put čujem naročito što svako može da uzme/zadrži tri broja nas svoje ime. Pa masa ljudi bi kupovala flegšipe po 50% i to ne jedan već tri komada i odmah ih prodavala za znatno veće pare - u MTS možda jesu gramzivi i pokvareni ali nisam siguran da su i ludi.
Upravo i ja gledam koliko nema logike u svemu ovome

Evo šta u pomenutom protokolu 5 kažu za kupovinu telefona uz neku od ponuđenih tarifa:

Prilozi

• Screenshot_20250917_180853_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250917_180853_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 59
Ima li neko da je kupio Flip 7, a da može da podeli utiske o telefonu?
Dosadili su mi veći telefoni, pa sam mislio možda da isprobam Flip 7.
VIdim da Flip 7 za razliku od 6-tice ima Exynos, što mi je minus. Čujem da je baterija malo bolja, ali ne nešto značajno?

Lepša polovina se častila sedmicom neplanirano, eto nama preklopa u kući ponovo posle Flip3 pre par godina. Ne znam kakvi su bili modeli 4, 5 i 6 ali u odnosu na trojku, ovo je stvarno wow. Potpuno funkcionalan spoljašnji ekran, uz neki Good Lock modul bukvalno sve aplikacije koje koristi može koristiti i bez otvaranja telefona, odgovara na poruke, gleda YT, Instagram, zove, stvarno sada ima smisla. Moje negodovanje je bilo zašto kupuješ Exynos, nju to ne zanima (kao ni 95% ljudi na planeti), evo za ove 2 nedelje koliko ga ima opovrgao je sve moje predrasude: fluidan, brz, bateriju puni svaki drugi dan. Meni je to nepojmljivo, a nije da ne koristi telefon. Jednom je imala SOT nešto preko 8h sa preostalih 6% baterije. Hinge je u odnosu na trojku bukvalno perfektan, nema uopšte prostora između kada se sklopi, taj "pak" kada se zatvori sada zvuči potpuno profi i osećaj je ekstra. :) Za 700 i kusur koliko ga je platila, sprava je pu-pu odlična za sada.

Lepša polovina se častila sedmicom neplanirano, eto nama preklopa u kući ponovo posle Flip3 pre par godina. Ne znam kakvi su bili modeli 4, 5 i 6 ali u odnosu na trojku, ovo je stvarno wow. Potpuno funkcionalan spoljašnji ekran, uz neki Good Lock modul bukvalno sve aplikacije koje koristi može koristiti i bez otvaranja telefona, odgovara na poruke, gleda YT, Instagram, zove, stvarno sada ima smisla. Moje negodovanje je bilo zašto kupuješ Exynos, nju to ne zanima (kao ni 95% ljudi na planeti), evo za ove 2 nedelje koliko ga ima opovrgao je sve moje predrasude: fluidan, brz, bateriju puni svaki drugi dan. Meni je to nepojmljivo, a nije da ne koristi telefon. Jednom je imala SOT nešto preko 8h sa preostalih 6% baterije. Hinge je u odnosu na trojku bukvalno perfektan, nema uopšte prostora između kada se sklopi, taj "pak" kada se zatvori sada zvuči potpuno profi i osećaj je ekstra. :) Za 700 i kusur koliko ga je platila, sprava je pu-pu odlična za sada.
Hvala ti druže na detaljnom opisu.. ne verujem previše recenzijama na yt (ima ih dosta koji su plaćeni od strane samsunga da ga hvala), pa mi je falilo da neko ovde na forumu napiše utiske..
"Ubedio" si me da uzmem Flip 7, pa javljam i ja utiske kad stigne.

Nemam ja ništa sa tim, ja koristim ultru. 😄 Samo prenosim utiske nakon malo čačkanja. Regularna cena je suluda, ovo kako je ona kupila sa domaćom garancijom za te pare je okej.

Nemam ja ništa sa tim, ja koristim ultru. 😄 Samo prenosim utiske nakon malo čačkanja. Regularna cena je suluda, ovo kako je ona kupila sa domaćom garancijom za te pare je okej.
Na KP pretpostavljam, sa garancijom od 1. godine? Jer i meni su regularne cene ludilo a hteo bi da uzmem pa zato pitam.

Da, na KP ali je kupljen je u A1, garancija 2 godine. Neko je prosto želeo da obnovi ugovor i proda 2 telefona. 😄

Na KP pretpostavljam, sa garancijom od 1. godine? Jer i meni su regularne cene ludilo a hteo bi da uzmem pa zato pitam.
Ja sam poručio iz WinWin-a, tamo je trenutno cena 122k, a dobija se S25 FE na poklon. Planiram da prodam taj S25 kad stigne, pa će me flip izaci verovatno oko 600-700 evra.. što je relativno okej cena

To je skroz ok računica. :)
I 700 da te izađe na kraju, tvoj račun, tvoja garancija, fer cena za nov uređaj.

Pa da, u teoriji zvuči dobro.. e sad videćemo kako će biti u praksi i da li će WinWin isporučiti telefon do 12tog oktobra, do kad važi akcija, kažu da ne zavisi od njih i ne mogu da garantuju 😁

Hihihi.. znam i ja kakav je winwin, ali su bili 14k din jeftiniji od druge najpovoljnije opcije pa sam odlučio da rizikujem.
Ako stigne super, ako ne stigne na vreme otkazaću porudžbinu.. nije smak sveta..
Inače korisnička služba, barem ovo iskustvo koje sam imao, im je skroz korektna

Vrh Dno