Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 5/Flip 5

Može bez ikakvih egzibicija na Flip 6 - sad sam probao da primim, pročitam i odgovorim na Viber poruku sa preklopljenim telefonom. Sve radi, ali se treba navići na drugačiji izgled aplikacije i manju tastaturu.
Pozdrav
Evo sada sam pokušavao kod supruge Flip 5, ONEUI7 i ne može.
What's up i poruke mogu, ali viber mi ne da...

Ja sam probao na Flip6, OneUI 7. Ćerkin telefon, nije instalirano ništa osim uobičajenih aplikacija.
Evo šta AI kaže:
"Yes, the Samsung Galaxy Z Flip 6 can use Viber on its small cover screen. You can enable Viber and other apps for the cover screen through the phone's settings. Specifically, you need to navigate to Advanced features > Labs > Apps allowed on cover screen and toggle on Viber."
Pozdrav
P.S. Ne znam da li je ona nešto dodatno podešavala (poput ovog gore navedenog) ili ne.

Sad sam se malo poigrao i stvari ipak nisu tako dobre. Viber može da se koristi na malom ekranu kada stigne poruka, ali samo da se pročita i odgovori. Ne može da se napiše poruka ako pre toga nije stigla neka. Pokušao sam i sa ovim podešavanjima iz Lab dela, ali i dalje ne radi. Prvo mora da se instalira neka Multistar aplikacija u kojoj može Viber da se postavi na mali ekran, ali to jednostavo ne radi.
Dakle, Viber može, ali u ograničenom modu. Meni ovakvo ponašanje prilično obesmišljava koncept Flip telefona - šta će mi telefon koji se sklapa, kad svako malo moram da ga otvaram?
Pozdrav

Opet ja, napisaću novi post da ne bi menjao već menjan prethodni.
Ipak radi full Viber na malom ekranu, uz instaliranje Multistar aplikacije i malo egzibicije sa podešavanjem.
Ne znam kako, ali uspeo sam da postavim Viber na mali ekran i da ga normalno koristim.
Pozdrav

Ovo mogu da potvrdim, radi uz Multistar, probao sada. Ali, out of the box (nažalost) ne.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno