Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ako ti je bitno da ti baterija traje što duže onda Huawei.

Inače prema mom iskustvu sa tom kombinacijom Samsung Galaxy Watch radi sigurno bez ikakvih problema sa Honor telefonima.

Zdravo svima. Nedoumica jedna, da li uzeti Galaxy Watch Ultra ili Huawei GT 6 Pro? Moze li mi neko dati iskustva ako ima sa oba? Koristim Honor telefon.
Koristio sam GT 5 do pre mesec dana kada sam prešao na Watch8 classic. Nisu ti modeli koje razmatraš ali su sistemi isti pa mogu da ti predočim šta možeš da očekuješ od njih. Slobodno pitaj šta te konkretno zanima.

WearOs i Harmony, na to je verovatno mislio, različiti satovi od pitanih a isti operativni sistemi. Tako sam ja razumeo.

Ili instalirajte kad idete prvi put napolje. Ostaju sve funkcije do fabričkog reseta, bar mi je tako bilo na starom telefonu.
Sad čekam sledeće putovanje...
Samo da potvrdim, instalirao Samsung Health Monitor u inostranstvu, vratio se, radi i dalje i u Srbiji. Miran sam znači do sledećeg hard reseta ili novog telefona, šta pre dođe.

Inače, instalacija jedva prošla iz trećeg puta (prva dva puta je i dalje pisao da zemlja nije podržana), možda dok telefon nije skroz "shvatio" da je napolju ili možda ni u Mađarskoj ne radi kao ni u Srbiji (neuspeli pokušaji su bili u HU).
U Slovačkoj mi je prošlo od prve. eSIM mi je bio EU paket Roamify preko UK.

I mali of možda nekog zanima, uspeo da se pretplatim za Quik GoPro najjeftiniju tarifu od 10$ godišnje i to tek kad sam uradio factory reset pa napravio novi mejl u Austriji (naravno poneo neki bekap telefon baš zbog toga).
E sad, problem može da bude što je 7 dana probni period pa će tek onda da mi skinu pare, a već sam se vratio. Valjda će da prođe. Ako ne, moram da čekam Grčku 😆

Planiram da kupim Samsung Galaxy Whatch 6 Classic 43mm, Bluetooth verziju, zanimaju me kakva iskustva imate s tim satom i kako se pokazao?
Sat iskljucivo uzimam nov u vakum pakovanju ali posto je izasao pre dve-tri godine zanima me:
1. Da li baguje prilikom otvaranja aplikacija poput WhatsApp-a, galerije i ostalih programa
2. Kakav je sto se tice baterije, da li i posle par godina moze da izgura ceo dan
3. Kakav je sto se tice povezivanja sa telefonom, da li gubi signal
4. Posto planiram da imam stalno ukljucen ekran tj. AOD, da li se ekran greje posle nekog vremena?

Sat planiram da kupim na duzi period koriscenja (3-4 godine), iskreno bi mi znacilo misljenje nekog ko je koristio/koristi ovaj sat.

1.Ne mada zna da štucne animacina tu i tamo posle svih ažuriranja.
2.Ako treniraš,ne.Sa uključenim AOD i sinhronizacijom dan,dan i po.
3.Odličan,još ako ti je Samsung telefon sve 1/1
4.Ne

Mene lično super služi osim što ne bih imao ništa protiv da baterija može koji dan duže da izgura...I subjektivno, ubjedljivo najljepši sat od svih smartwatcheva na tržištu još uijek.

Poslednja izmena:
1.Ne mada zna da štucne animacina tu i tamo posle svih ažuriranja.
2.Ako treniraš,ne.Sa uključenim AOD i sinhronizacijom dan,dan i po.
3.Odličan,još ako ti je Samsung telefon sve 1/1
4.Ne

Mene lično super služi osim što ne bih imao ništa protiv da baterija može koji dan duže da izgura...I subjektivno, ubjedljivo najljepši sat od svih smartwatcheva na tržištu još uijek.
Apsolutno se slažem sa svim navedenim. Ja već godinu i po imam 47mm, a supruga 43mm verziju i nemam zamerke na rad, osim malo ma bateriju - ali tako je sa samsung satovima.

Što se tiče izgleda, takođe se slažem da je ovo jedan od najlepših satova, a to se posebno odnosi na silver varijantu koja baš odaje neki premijum izgled, dok je crna boja nekako matirana i, bar meni, nije toliko atraktivna.

I tako zavrsih ipak sa samsung watch 8 44mm satom. Dok sam trazio i natezao se za garmin venu 3 neplanski kupih ovo. Na prvi pogled ruzan, i na svaki sledeci. U svakom slucaju, posle 2 ipo godine starog watch 6 ce biti kakav takav upgrade sigurno (osim u vizualnom pogledu). Sa jedne strane sam sretan jel sam upoznat sa sistemom i samo nastavljam postojece iskustvo, sa druge strane zalim sto nisam imao priliku i Garmin malo da testiram i kolko tolko smanjim "zavisnost" od Samsung ekosistema.

Javi utiske, ja se lomim da menjam GW5 za GW8, iako mi ne treba realno

@shomiNBGD Hocu, samo da prodje nedelja dve da vidim ima li sta novo (bolje i brze). Za tebe je idealno da kupis GW6 za male pare (tipe 50ak eura)...posebno ako koristis npr reverzibilno punjenje preko telefona (mislim da ce mi to najvise nedostajati)!

Au nisam imao pojma da su to ukinuli, desi mi se relativno cesto da moram da dopunim sat telefonom

Nazad
Vrh Dno