Jel kupio neko od vas GW 5 Pro u sivoj boji - interesuje me kako vam izgleda u stvarnosti odnosno da li se OK uklapa uz neko kežual biznis odevanje ili je crni ipak bolji izbor!?
To što pitaš je besmisleno, moraš se složiti, jer nešto što je tebi Ok (hipster varijanta), nekome, ko je šmekerica, može biti weird.
Što se outfit-a tiče (moje mišljenje) je da GW5Pro se uklapa u oba stila, kako casual, ,elegancija, business..
Ja sam odustao od GW 5 Pro, definitivno. Danas sam ga probao instalirati na zglob, trebao mi je asistent zbog Samsung patenta sa magnetom i načinom na koji su rešili buckle. Stvarno glupost.
Druga stvar, bazeli su preveliki i emulacija hardware prstena sa GW 4 je besmislena ,osim što je Samsung zaradio na tom triku.
Najviše me je odbio bazel, display sa okolnim bazelom izgleda kao pleKani tanjur 😁
Dalje, vidim da mnogi prijavljuju sitne ogrebotine, scratches, na titaniumu i to nakon par dana korišćenja.
Odgledao sam brdo recenzija, uporednih testova..bez sumnje je to odličan smart uređaj sa nešto lošijim tracking opcijama. Ako si pratio ovaj thread, pročitao si moj komentar povodom GPS signala i vremena koje je potrebno da se GW5 Pro poveže sa satelitima. Kolege ,forumaši, nemaju to iskustvo, ali to nije jedini slučaj da sam video da se problem sa GPS konekcijom provlači kroz recenzije.
Ukoliko ti ne smeta Samsung buckle način zakopčavanja ako nisi gadljiv na onolika dva bazela, i ako si spreman da podneseš te sitne ogrebotine i ako bi da se kockaš sa GPS konekcijom , dobićeš odličan smart uređaj sa prosečnim tracking performansama ,što se preciznosti tiče.
Ja, ipak, čekam septembar novu Ultru i kompletan mindset@Apple, posle 100 godina Androida , jer mi je Google-a ,njihove arogancije, monopolizma i vređanja inteligencije više pun kufer, a do tada ću videti šta će Mobvoi ponuditi ,sada u drugom mesecu, sa TicWatch Pro 5 Ultra, kao i novim Snapdragon W5+ Gen 1 chipset-om. Što se WesrOSa tiče, vidim da će Google držati u šaci i Mobvoi (očekivano) jer će ,inicijalno, TicWatch Pro 5 Ultra izaći sa WestOS 3,.a ne 3.5.