nemanjahtc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 170
Da li postoje aplikacije koje izgovaraju trenutno vreme na Galaxy Watch-u app, kao npr kod Apple Watch (mickey mouse itd)...?
I ja cekam , ali izgleda da ni sam MTS to ne znaIma li neko informacija kada ce MTS da isporuci satove? Blizi se 20.
Hvala na odgovoru. Nešto sam video da Wear OS ima tu opciju. Možda nešto mora da se uključiUpravo sam probao na GW4
Kad nije uparen preko BT a ukljucen je wifi ne stizu nortifikacije. Ali cim se poveze na BT stignu propustene nortifikacije
Hm..onda mora da ima i watch 3 i ovaj sad 4 sa wear os.To je čudno, wifi i jeste za to da ti stižu notifikacije kad nisi blizu telefona.
Dok sam išao u kancelariju, sa starim Active 2, Bixby rutinom sam namestio da čim se konektujem na kancelarijski wifi, da mi ugasi BT na telefonu. Sat je najnormalnije pokazivao obaveštenje, mogao sam da odgovaram. Jedino zašta nisam siguran su pozivi, da li to može bez BTa, ali za notifikacije, viber i to sam 100% da može.
Taj use case me interesuje. Na moru sam a ostavio sad u Srbiji. Imam i watch 3 ali nisam testiraoMa ima sigurno. Jedino što možda moraju i telefon i sat da budu zakačeni na istu mrežu, ali to nisam testirao.
Ne znam da li radi u slučaju da recimo zaboraviš telefon kod kuće a ti sa satom u kancelariji nakačen na wifi.
Ako neko hoće, može da testira 😁
Sa lte verzijom mozes da zoves i primas poruke samo je esim potreban. Tu ti telefom skoro i ne trebaHm..onda mora da ima i watch 3 i ovaj sad 4 sa wear os.
@Lacić što mora da bude LTE da bi stigle notifikacije? Internet pristup je bitan, ne dal je lte/wifi.
Znam to, nisam pitao za LTE jer to jenkao da imas mobilni i kod nas ne može isti broj kao na mobu pa nije toliko korisno.Sa lte verzijom mozes da zoves i primas poruke samo je esim potreban. Tu ti telefom skoro i ne treba
jesi probao na razlicitom wifi? kod mene radi i kad je mob na mobilnim podacima (GW3)Na Watch 4 Classic sve notifikacije rade preko wifi ako sat nije konektovan sa telefonom preko BT, ali sat i telefon moraju da budu na istoj wifi mreži.
Isprobaću ovih dana, pa javljamJel se dešava nekome na gw4 posle zadnje nadogradnje, audio guide za aktivnosti da ne radi (sve provereno i upaljeno kao i ranije)?! Redovano mi je prilikom trčanja na svakih 1km pričao statistiku, sad samo zavibrira sat i upali ekran, glasa bez 🙁
Potvrdjujem. Meni je sat isporucen juce ujutru , poslat u ponedeljak popodneStigli su MTS-u satovi. Meni su poslali u ponedeljak, tako da kapiram da ce ove nedelje svima koji su preostali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari