- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Stigao mi update juče na GW. Ono što sam prvo primetio posle update-a je da radi fluidnije, animacije bolje, sve radi brže. Helth app je redizajnirana. Druge promene za sada nisam primetio.
Kako, gde , šta haha, objasni molim te , kod mene je nema app ?Sa novim updateom je stigao na GW i Samsung Pay
Zato ti radi, nisi u Srbiji ahah 🤣Možda prepoznaje regiju, nisam u Srb, ovde radi Samsung Pay.
Pa radi li? Ja i dalje dobijam poruku da usluga nije dostupna na trenutnoj lokaciji.
Radi to već duže vrijeme,a što se tiče rezultata mjerenja,malte ne uvijek pokazuje otprilike iste rezultate koji su uneseni kod početnog podešavanja.Pošto me nešto zeza pritisak ,pratim na pravom mjeraču i satu,odstupanja su primjetna,ako je na satu 125 sa 83,na aparatu je oko 150 sa 95 ,što nije baš malo.Pa radi li? Ja i dalje dobijam poruku da usluga nije dostupna na trenutnoj lokaciji.
Obavezno baci utisak o bateriji,to me najvise zanima....trenutno koristim GT2 46mm,malo se smorio,pa bih menjao. Znam da baterija nece biti ni blizu kao na GT2,ali bar dva dana da izgura,bilo bi ok....baci utiske svakako.Evo i ja da se zapljunem.
Gear S3 frontier odlazi u penziju a naslednik mu je galaxy watch 3 45mm.
Za koji dan javljam utiske.
Pogledajte prilog 304972
Više od dan manje od dva.Obavezno baci utisak o bateriji,to me najvise zanima....trenutno koristim GT2 46mm,malo se smorio,pa bih menjao. Znam da baterija nece biti ni blizu kao na GT2,ali bar dva dana da izgura,bilo bi ok....baci utiske svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari