Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Stigao mi update juče na GW. Ono što sam prvo primetio posle update-a je da radi fluidnije, animacije bolje, sve radi brže. Helth app je redizajnirana. Druge promene za sada nisam primetio.

Isto. Prošlo u redu osim što traži 600MB+ slobodno za update (privremeno sklonio mapu Srbije iz HERE WeGo) i pretumban je apps order.

update.jpg

Meni aplikacija Samsung Health pravi probleme na Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Ukoliko se pokrene, nemoguće ju je ugasiti da ne radi u pozadini, čak iako se ubije proces, ponovo se sama pokreće. I MIUI opcije da je ugasi kad je u pozadini ne pomaže, jer se iznova i iznova pokreće. Sve to ne bi ni bio problem da aplikacija ne drži telefon stalno u budnom stanju i troši bateriju.

Pa i treba da bude aktivna non stop, ali ne treba da troši bateriju.
Probaj da reinstaliraš, možda se nešto zaglupelo.

Instalirao, reinstalirao, brisao sve podatke, više puta. Bez ikakve pomoći. Ranije na Huawei P10 lite telefonu nisam imao tih problema, osim toga tamo kada aplikaciju ugasiš, više se nije pokretala sama od sebe, niti je ikad držala telefon budnim i jela bateriju.

Evo posle sedmog pokusaja proslo je azuriranje...poruka je bila samo da azuriranje nije uspjelo, hvala

Meni je ovaj zadnji update ubio sat... Sve radi ok, dok se ne ode na spavanje sa satom. Nakon toga sat se zamrzne, jedino ponovno pokratanje pomogne, i to do sledećeg puta. Vraćen na fabrička podešavanja, opet isto. Očigledno je vreme za servis.

Ako neko ne zna, reboot sata se radi držanjem donjeg dugmeta 10tak sekundi.

Meni se zamrzavao ranije uz neke komplikovane watchfaces i kada je ostalo malo prostora. Pobrisao višak zbog update i u ovih nekoliko dana sve radi ok.
Deluje da nije "placebo" već da radi tečnije, animacije zanimljivije, ali čini mi se da je zvuk znatno glasniji pa sam ga utišao za po 2 koraka.
Notifikacije su sada u slikama (Viber), ima i par opcija koje nisam primetio ranije... itd. Poslužiće dok se ne smiri cena GW4.

Meni za godinu dana nije pravio ni jedan problem, nakon zadnjeg apdejta lom. Čak i u klot stanju nakon fabričkog reseta zamrzava kompletno. Hteo sam da odradim downgrade firmvera, ali kako je još u garanciji ide u servis.

I ja nemam problema, fluidno radi sat posle update-a, gw 46mm u pitanju, što napisa gore kolega čini mi se da fluidnije radi, medjutim ja sam jednu malu sitnicu primetio posle updejta, ja pred spavanje ukljucujem do not disturb i + airplane mod, sad ujutru neće da mi se poveže iaoko je na satu uredno isključim, vec moram preko telefona da udjem u aplikaciju i tad mi pise da ugasim do not disturb i da se povežem, možda neki mali bug...ko će ga znati

Sa novim updateom je stigao na GW i Samsung Pay

Jeste i meni se bila pojavila posle azuriranja i jednostavno sad je nema.

Možda prepoznaje regiju, nisam u Srb, ovde radi Samsung Pay.

Prilozi

• Screenshot_20210322-220005.jpg
    Screenshot_20210322-220005.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 32
Na žalost ili na sreću, kako ko tumači, nisam u Srb, zato i radi, da :D

После ажурирања мени ради.

Pa radi li? Ja i dalje dobijam poruku da usluga nije dostupna na trenutnoj lokaciji.
Radi to već duže vrijeme,a što se tiče rezultata mjerenja,malte ne uvijek pokazuje otprilike iste rezultate koji su uneseni kod početnog podešavanja.Pošto me nešto zeza pritisak ,pratim na pravom mjeraču i satu,odstupanja su primjetna,ako je na satu 125 sa 83,na aparatu je oko 150 sa 95 ,što nije baš malo.

Kakva je situacija sa Active 2, je l ima ecg i ostale stvari ? Ili da kupujem nesto drugo ? Srcani sam bolesnik pa bi valjalo imati nesto pri ruci :))

Moje lično mišljenje kao lekara (pedijatar pulmolog) je da su EKG i merenje pritiska ovakovo kakvo je implementirano trenutno na satovima običan gimmick za prodaju. Za bilo šta približno korisno i pouzdano meni je totalno besmisleno.

Došlo novo ažuriranje za samsung watch 3 , od novosti vidim da sada ne radi mjerenje pritiska i ekg ,piše da nije dozvoljeno za vaš region,kakva glupost.Pokušao sam ubaciti pomoću onog videa što sam davno postavljao,ali to više ne funkcioniše.

Evo i ja da se zapljunem.
Gear S3 frontier odlazi u penziju a naslednik mu je galaxy watch 3 45mm.
Za koji dan javljam utiske.
20210427_143320.jpg

Evo i ja da se zapljunem.
Gear S3 frontier odlazi u penziju a naslednik mu je galaxy watch 3 45mm.
Za koji dan javljam utiske.
Pogledajte prilog 304972
Obavezno baci utisak o bateriji,to me najvise zanima....trenutno koristim GT2 46mm,malo se smorio,pa bih menjao. Znam da baterija nece biti ni blizu kao na GT2,ali bar dva dana da izgura,bilo bi ok....baci utiske svakako.

Obavezno baci utisak o bateriji,to me najvise zanima....trenutno koristim GT2 46mm,malo se smorio,pa bih menjao. Znam da baterija nece biti ni blizu kao na GT2,ali bar dva dana da izgura,bilo bi ok....baci utiske svakako.
Više od dan manje od dva.
Dva dana ukoliko se podešavanja "štedljivo" postave.
Meni je displej uvijek uključen, konstantno mjerenje otkucaja srca, osvjetljenje blizu maksimuma, tako da na kraju dana baterija bude oko 30%.

Nazad
Vrh Dno