Hvala. Na šta konkretno misliš?ne povećava mnogo uopšte, a čuva sat, za svaki slučaj
A zasto jednostavno ne kupis Samsungov punjac i nemas nikakvu dilemu?@nightshadow
Prodavac sa KupujemProdajem je u oglasu imao veliki broj modela na listi magnetni punjač i dobio sam ga u kesici bez i jednog papira. Trebao mi je što pre.
Ne greje se. Jedino što moram da da isključim sat da bi se napunio i sve ostalo radi. Šta bi pod tim okolnostima bio tvoj savet? Svakako ne dobija više od 5V 1A. 😉
Evo crna varijanta, i onda menjaš bojeHvala. Na šta konkretno misliš?
Kod nas i na AE postoje dve opisane varijante (kaljeno staklo i oklop sa zaštitnim staklom). Šta izabrati? Pre bih nešto što nije bulky, znači kaljeno staklo, ako je to dovoljno. Hvala! ☺️
Uzmi staklo, sto da ne. Ja sam do sada tri polomio, svako malo cuknem sat o nesto, cak i posle godinu ipo koriscenja...evo nakanjujem se da nalepim opet, jos jedno mi ostalo.Izgleda da ovu temu ne prati puno ljudi. 😕
Možda nisi dobro pročitao ali to je od originala.Reakcija na kineske bojne otrove u narukvici, eto sta.
Ja ne bih, nije isti punjač za svaki sat.
Zdravo, znači uzeo si kinesko staklo koje pokriva i deo sata Za koji se kači? Kako ti to deluje? Da li preporučujem da kupim? Džabe je.Evo crna varijanta, i onda menjaš boje
Nema nikakvih problema, pisao sam jos davno kada sam uzeo sat da je to ocekivana autonomija kada se sat koristi.Imam Galaxy watch 4 clasik, baterija jedva izdrzi dva dana, bez da ga cackam, a dok Galaxy watch 2 bez problema izdrzi 3 dana. U cemu je problem u Galaxy watch 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari