Cak i sa ovim novim updateom koji kazu treba da produzi trajanje baterije?Nema šanse da izguraš 4 dana sa novim gw šta god da radiš. Ako ti je autonomija bitna, a sam sistem nije (google werable), džaba se cimaš.
Hvala za info!! A taman sam hteo da se ponovim@Impreza iskreno se suzdržavam da mu napišem da je i 3 nemoguća misija, al mora čovek nešto i sam da skonta 🙈😉 Imaj samo na umu da pričam o običnom 4, veliki klasik ima nešto bolju bateriju.
Nadogradnje nisu baš toliko čudotvorne....a suviše je kratko na novom fw da bih ti mogao reći koliko je bolja situacija; mislim da će pre biti da su samo vratili na ono koliko je bilo ore ove poslednje nadogradnje od 650mb.
Apsolutno ne, čak šta višeTočkić najvažniji deo sata 😃
Evo baš sada probao, radi sve ok, kada upalim na dugme tačno 15 sekundi traje koliko je i podešen timeout. U pitanju je Watch4 Classic 46mm.Pošto još nisam dobio odgovor, a sve više vas ima novi model (4) da pitam još jednom...da li još neko ima problem da mu se ugasi ekran posle sekund ili manje kad upali sat na dugme ili duplim tapom po ekranu iako mu je u podešavanjima uredno namešten screen timeout na 15sec ili više?! Ovo me dovodi do ludila...na gearfit 2 pro je radila funkcija besprekorno. Takođe sam siguran da je gf2 pro dosta bolje pratio spavanje, ovde mi se često dešava da ležim tipa sat vr i siguran sam da ne spavam ali sat to zabeleži kao da sam spavao.
I još jedna stvar...jel vam sada merač pritiska i ekg radi u srbiji ili i dalje mora ona hakovana verzija da se koristi?!