Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab S6

Bogi79

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2014
Poena
275
Nisam mogao da nadjem temu, izvinjavam se ako već postoji, pa je premestite tamo gde treba.
Stvari stoje ovako, treba mi dobar tablet sa funkcionalnom olovkom, poslovno naravno. Bacio sam pogled na ovaj tablet ikao već imam Huawei Mediapad M5 10,8 Pro ali to mi nece bas doneti funkcije koje ima Samsung sa olovkom, to već svi znamo.
Zanima ukoliko već ima korisnika ovog tableta da opisu svoje iskustvo sa ovom tabletom.
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s6-9781.php

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Uzeo ja u septembru LTE varijantu dok ga još nije ni bilo zvanično u Srbiji.

Vrhunski tablet - od izrade do karakteristikama,koje su u liniji sa S serijom telefona.

Baterija je vrlo dobra - zvučnici brutalni (šta reći kad su primetno bolji nego na mojoj Yogi C940 ili Asusu ROG Scar-u III). Mana - olovka nema dovoljno jak magnet, tako da često zna da ispadne pozadi sa ležišta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja sam hteo da ga uzmem, ali je preskup. Za te pare laptop uzmem bez problema. Jel beše na njega može i ona tastatura da ide?

Može. Naravno, niste ludi da dajete 150€ za originalnu Samsung tastaturu - imate za 30$ na Aliju u potpunosti funkcionalan ekvivalent.

Ona originalna izgleda baš dobro i kvalitetno.

Može. Naravno, niste ludi da dajete 150€ za originalnu Samsung tastaturu - imate za 30$ na Aliju u potpunosti funkcionalan ekvivalent.

80€ ovde original Keyboard za tab s6

I ja sam hteo da ga uzmem, ali je preskup. Za te pare laptop uzmem bez problema. Jel beše na njega može i ona tastatura da ide?
Laptop već imam, tako da je to rešena stvar, kao što rekoh, treba mi dobar funkcionalnost sa olovkom.

Verovatno pala cena u međuvremenu. Za 80€ bih verovatno razmislio...

Ovde u de može da se užem za nekih 600 € nov neotpkaovan sa garancijom to jest racunom.

Uzeo ja u septembru LTE varijantu dok ga još nije ni bilo zvanično u Srbiji.

Vrhunski tablet - od izrade do karakteristikama,koje su u liniji sa S serijom telefona.

Baterija je vrlo dobra - zvučnici brutalni (šta reći kad su primetno bolji nego na mojoj Yogi C940 ili Asusu ROG Scar-u III). Mana - olovka nema dovoljno jak magnet, tako da često zna da ispadne pozadi sa ležišta.

Reci mi, funkcije olovke su kao na Note seriji ili?

Rekao bih da jesu.

Rekao bih da jesu.

Hvala, svakako sam se nameracio na tab s6 256gb lte, tako da... Uskoro se nadam da cu uzeti, to jest što pre.
Taman u tom vremenu da se rešim Mediapad M5 10,8 Pro LTE i Mediapad M5 8,4 LTE.
Ja i Samsung, ne ide nikako, ali eto... Nemam drugi izbor...

Pametan odabir. Wellcome to the club [emoji847][emoji2772][emoji56]

Čekam impresije [emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Idem danas da pogledam Tab S6 u Mediamarkt, da malo bolje ti sve vidim. A evo i neki kao uporedni test Tab S6 vs Mediapad M5 10,8.
https://youtu.be/-uJLNP92bow

Ma dva sveta, videćeš i sam! Očekujem uskoro impresije [emoji6] ...već vidim kako vršljaš po ebay malim oglasima kad napustiš mediamarkt [emoji23][emoji48]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pa bas da su dva sveta i nisu, sve je to veoma slično, i rekao bih da je ekran na M5 10,8 bolji, to jest daje lepše boje. Danas sam i lično upoređivao. Na strani Tab S6 je više opcija sa olovkom i memorija od 256gb, ostalo manje vise isto sve...
Keyboard Cover mora za Tab S6 posebno da se kupi, dodatnih još nekih 80€, dok npr kod M5 10,8 je sve došlo u paketu zajedno.
Naravno da nisam odustao od Tab S6, treba mi bas zbig olovke i veće memorije.
Keyboard Cover je kod Huawei dosta bolji, bolji kvalitet itd... Al eto sta je tu je...
Da, jesam gledao na ebaykleinanzeige Tab S6 ovde moja okolina, ima ih novih za nekih 600 do 650e, pa neki su čak i sa Keyboard u kompletu, naravno 256gb i lte.
Moja dva su već na oglasu, pa cu samo malo da pricekam da vidim hoće li se uskoro prodati M5 10,8 i M5 8,4.
Zvanicno mi tablet treba tek od Aprila meseca, tako da imam vreme i pratim već oglase.

Ipak odustao od Tab S6. Sacekacu ipak do Jeseni, verivatno da bih tada uzeo Matepad Pro. Ali otom potom. Za sada, to je to što imam.
Hvala onima koji su pisali u ovoj temi.

Mate X [emoji16][emoji106]

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka

Ma kakvi, od toga nista. Nije mi to još uvek zanimljivo. Potrajace to, dok se ne dovede da kvalitet preklopnog ekrana bude kako treba.

Ima li jos S6 korisnika,da podele iskustva? Sto vise podataka,zapazanja,to bolje

Pa bas da su dva sveta i nisu, sve je to veoma slično, i rekao bih da je ekran na M5 10,8 bolji, to jest daje lepše boje. Danas sam i lično upoređivao. Na strani Tab S6 je više opcija sa olovkom i memorija od 256gb, ostalo manje vise isto sve...
Keyboard Cover mora za Tab S6 posebno da se kupi, dodatnih još nekih 80€, dok npr kod M5 10,8 je sve došlo u paketu zajedno.
Naravno da nisam odustao od Tab S6, treba mi bas zbig olovke i veće memorije.
Keyboard Cover je kod Huawei dosta bolji, bolji kvalitet itd... Al eto sta je tu je...
Da, jesam gledao na ebaykleinanzeige Tab S6 ovde moja okolina, ima ih novih za nekih 600 do 650e, pa neki su čak i sa Keyboard u kompletu, naravno 256gb i lte.
Moja dva su već na oglasu, pa cu samo malo da pricekam da vidim hoće li se uskoro prodati M5 10,8 i M5 8,4.
Zvanicno mi tablet treba tek od Aprila meseca, tako da imam vreme i pratim već oglase.

Pa zar je pored onakvog amoled ekrana na M5 bolji???

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Meni je trebala ista stvar i na kraju sam se odlučio za Matepad X Pro [emoji6]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ja imam S5E, ali verujem da je isti kao i S6. Jako je dobro urađen, i nije debeo, lepo izbalansiran tablet. Mada sam ja odmah naručio Spigen pa je sada uređaj dobio na težini.

Nazad
Vrh Dno