Šta je novo?

Samsung galaxy tab p7100 vs Samsung galaxy tab p7500

djape08

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poena
415
Imam nedoumicu koji da kupim, a iskreno ne shvatam koja je razlika izmedju ova dva taba. Molim za pomoc.

Unapred hvala

Ima dosta postova na ovu temu, malo pretrage i sve će biti jasnije :)

Ukratko, koliko znam:

7100: jača kamera, nema TW

7500: jača baterija, manje dimenzije

Sve ostalo je isto ako se ne varam...

Od ta dva ja sam koristio taj p7100 (galaxy tab 10.1v) i mogu reći da sam poprilično razočaran istim. Nije mi se svideo kvalitet izrade. Nekako je delovao šupljikavo. Ali ubedljivo najgora stvar je bio os. Da li je ono bio originalni honeycomb 3,0 ili šta je već, ali je ceo tablet bio pomalo trom, aplikacije su pucale. Užas. I to sve za 10tak minuta.
Sa druge strane, mogu reći da sam lepo iznenađen Asus eeepad slide-om, ali on je već teži i deblji, pa nije toliko komotan za rad.

O ovome je vec pisano dosta na ovom forumu u ovom threadu:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?256785-Samsungov-Galaxy-Tab-10.1-i-8.9

U svakom slucaju, 7100 se povlaci iz proizvodnje. Takodje, ljudi su vece probleme prijavljivali sa njim. On nema Touchwiz interface, ali mislim (nisam siguran) da jos uvek koristi Honeycomb 3.0, da nije dobio 3.1 update.

7500 je tanji, laksi, ima 3mpix kameru (7100 ima 8), ima jacu bateriju i ocekuj bolju podrsku.

Hvala na odgovorima. Citao sam sve sto se pisalo ovde, ali nisam mogao tako lako da dodjem do zakljucka. Pa sam hteo da prosto oni koji se razumeju mi pomognu jednom kratkom uporednom analizom sto sam i dobio.

Jos jednom hvala.

10.1v je po meni jedino bolji za držanje u rukama jer mi je onaj 10.1 previše tanak i lagan (da ja sam freak :D) ali v verzija je katastrofa za korišćenje dok je ovaj tanji ipak bolji. takođe v verzija je dobila 3.1 kao i tanji, mada nisam probao da vidim da li se štogod popravilo.

Nazad
Vrh Dno