Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

A imao je link na prvoj strani....

Ne pomaze mi ovaj Siyah kernel. Nismo se razumeli. Ne mogu da upalim telefon. Pali se do logoa S i zaglavi. Jedino mogu u download mode da udjem i kraj. Sta predlazete?

Udji u download mode i flashuj odin verziju siyah 4.1.5. kernela. Posle toga restart telefona i udji u cwm mode. Kada dobijes cwm onda odradi factory reset (wipe system, cache, data, dalvik cache) ugasi tel, pa udji opet u download mode i flashuj stock rom.
U cwm mode se ulazi sa vol up + home + power.

Udji u download mode i flashuj odin verziju siyah 4.1.5. kernela. Posle toga restart telefona i udji u cwm mode. Kada dobijes cwm onda odradi factory reset (wipe system, cache, data, dalvik cache) ugasi tel, pa udji opet u download mode i flashuj stock rom.
U cwm mode se ulazi sa vol up + home + power.

Resio. Hvala puno :)

Pogledaj šta ti je juče Sale napisao? Isto to što i yooyo sad, ali ti izgleda nisi pročitao... Ne znam samo ljudi gde žurite? ...

...
da to je najbolje, siyah, format system, wipe data, wipe cache i dalvik, izvadis bateriju, udjes u download i flesujes bilo koji stock. Mnogo je prostije nego da ti objasnjavam koji rom radi wipe a koji ne, usput bi morao sve da ih skines pa da proveris to

skini siyah u tar verziji i flesuj. Dobices cwm

Stvarno ne treba pomoći, jer ljudi ne čitaju i nek te nazovu uobrazenim, ti ostaješ uobražen, a oni ipak će i dalje ostati iznervirani, jer su shebali telefon. Sledeći put pamet u glavu i čitaj ja sam za to da uopste ako se spomene flash ili root i unlock dobije opomena, ne mora ban, mislim piše ti u nazivu teme i ti i dalje pitaš, dokle ide ljudska glupost...
Svi smo mi bili rtd kad smo počinjali, blage veze nismo imali, ali mnogo nas je čitalo, nego da se tema zatrpava jednim te istim pitanjima...

Poslednja izmena:
Problem: odjednom telefon nece da se puni. A kad se ugasi i zakaci na punjac, onda se sam upali i puni se. Ako se punjac iskopca i ukopca, onda opet nece. Pobrljavio, ( btw flesovao sam sve ispocetka, Neat 3.5 lite). Ima neko neku ideju ?

Pogledaj šta ti je juče Sale napisao? Isto to što i yooyo sad, ali ti izgleda nisi pročitao... Ne znam samo ljudi gde žurite? ...

Stvarno ne treba pomoći, jer ljudi ne čitaju i nek te nazovu uobrazenim, ti ostaješ uobražen, a oni ipak će i dalje ostati iznervirani, jer su shebali telefon. Sledeći put pamet u glavu i čitaj ja sam za to da uopste ako se spomene flash ili root i unlock dobije opomena, ne mora ban, mislim piše ti u nazivu teme i ti i dalje pitaš, dokle ide ljudska glupost...
Svi smo mi bili rtd kad smo počinjali, blage veze nismo imali, ali mnogo nas je čitalo, nego da se tema zatrpava jednim te istim pitanjima...

Ne pametuj mnogo molim te. Lepo sam pitao ako hoce neko da mi pomogne ukratko jer mi je bilo hitno. Zahvalan sam svima i Saletu naravno. Ja nisam znao i to je to. Znam da tu sve pise ali za to treba vremena a vremena je nekad malo!
Moj forum je SIII i ovde sam da dosao prinudjen jer je komsija s**bo telefon.
I jos ovo: kad pomazes nekom ili mu pomogni ili ga ne maltretiraj dodatno.

Zamisli isto se koristi Odin i za S1 i za S2 i za S3, a zamisli i S2 i s3 koriste syiah kernel...

Vremena je malo? Kad nešto što ne znas da čačkaš treba se onda nositi sa posledicama...

Kao što sam i rekao dobio sam i takav odgovor, kad vama koji nećete da čitate, jer vam je "hitno" nešto se kaže, dignete nos.

Problem: odjednom telefon nece da se puni. A kad se ugasi i zakaci na punjac, onda se sam upali i puni se. Ako se punjac iskopca i ukopca, onda opet nece. Pobrljavio, ( btw flesovao sam sve ispocetka, Neat 3.5 lite). Ima neko neku ideju ?

Sta si to sve flesovao i kako sve iz početka?

Ne pametuj mnogo molim te. Lepo sam pitao ako hoce neko da mi pomogne ukratko jer mi je bilo hitno. Zahvalan sam svima i Saletu naravno. Ja nisam znao i to je to. Znam da tu sve pise ali za to treba vremena a vremena je nekad malo!
Moj forum je SIII i ovde sam da dosao prinudjen jer je komsija s**bo telefon.
I jos ovo: kad pomazes nekom ili mu pomogni ili ga ne maltretiraj dodatno.
Na koju foru si ti uopšte uspeo da flesujes siyah u kaficu? Ne može da se pokrene znači nemaš ni mobile odin? Niste valjda laptop nosili subotom uveče?
Zamisli isto se koristi Odin i za S1 i za S2 i za S3, a zamisli i S2 i s3 koriste syiah kernel...

Vremena je malo? Kad nešto što ne znas da čačkaš treba se onda nositi sa posledicama...

Kao što sam i rekao dobio sam i takav odgovor, kad vama koji nećete da čitate, jer vam je "hitno" nešto se kaže, dignete nos.
Gde si ti izgubio živce? :p

pa pomislio sam da nije izbrljavio rom pa sam ishao....wipe data, wipe cache, wipe dalvik, format cache, system, data ( bukvalno sve ;) )...i onda svez neat 3.5 ...i opet sam na istoj prici( nece da puni)

Samo ti zezaj... :p

Eto vidiš kažeš ljudima nešto da se oni potrude i ne valjas... Svako ko postavi pitanje uputiš ga na prvu stranu i nek čita, a ako ne razume onda mu da FAQ na XDA, pa ako ne razume engleski ima Google translate, a ako ni to neće onda može, ja bi rado naplaćivao 5-10e za sve to, jer ti mu bukvalno u sitna crevca objašnjavaš... Ali verovatno ni to ne valja...

pa pomislio sam da nije izbrljavio rom pa sam ishao....wipe data, wipe cache, wipe dalvik, format cache, system, data ( bukvalno sve ;) )...i onda svez neat 3.5 ...i opet sam na istoj prici( nece da puni)

Očisti portove (punjač i ulaz) , a ako ni to ne pomaže onda u servis, pa će ti promeniti to

Onda je verovatno hardverski problem a da budeš siguran opet uradi wipe svega i format pa Flesuj stock rom odinom. Mogao bi i nekom mekanom četkicom da očistiš usb port kao i da probaš drugi punjac

Onda je verovatno hardverski problem a da budeš siguran opet uradi wipe svega i format pa Flesuj stock rom odinom. Mogao bi i nekom mekanom četkicom da očistiš usb port kao i da probaš drugi punjac
Probacu jos to sa cetkicom da sredim...mada kontam da je na neki nacin vrisnuo USB, jer nece ni sa kompom da se spoji preko kabela, tako da nije do punjaca.
Inace, jel taj USB moze da se popravi/promeni...koja je cifra otprilike ?

Kako nemaš garanciju? Nazovi sutra, pošto je danas nedelja BGELECTRONICS, pa vidi koja je cena...

Inace, jel taj USB moze da se popravi/promeni...koja je cifra otprilike ?
Oko 1000din. Zavisi od servisa. Ne znam koliko bi trazili u zvanicnom servisu. Pogledaj kontakte unutra, da li su svi tu, da li su prljavi i slicno. Pa protrljaj cetkicom, kao sto su ti vec rekli. Mozda pomogne.

Ma imam garanciju, ali kad sam im pre par meseci slao telefon da srede onaj problem sa gumicom mikrofona ( eho), drzali su ga 3 nedelje...ne mogu toliko bez telefona ;)

U tom slucaju, nemoj nikako da nosis u neki drugi servis osim zvanicnog. Izgubices garanciju.

Na koju foru si ti uopšte uspeo da flesujes siyah u kaficu? Ne može da se pokrene znači nemaš ni mobile odin? Niste valjda laptop nosili subotom uveče?

Ma posle grada sam isao da mu fleshujem, decko prso, mislio je da je mrtav tel :)
Haos ako me razumete.

Nazad
Vrh Dno