Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Jesam. I sa chainfire-ovog thread-a sam i skinuo odgovarajući cf-root kernel. Tamo je i objašnjeno koji da tražim (CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPY-v5.6-CWM5.zip sam skinuo).

Ne razumem drvlje i kamenje sada...

Zaista sam čitao i babrao po netu poslednjih 7 dana i od svih tutoriala, ovaj je bio najdetaljniji i najlakši + ljudi u komentarima pisali da im šljaka.

Elem, sad vidim u Odin-u šta je PDA. Uradim što mi sasa_j rekao pa se javim.

Isto uradi kao sto si pokusao i cf-root samo nemoj da vadis kabal. ne znam koji ***** je to napisao.
pa majku mu a gde si stavio cf-root? u koje polje u odinu?

U PDA. Nije trebalo?

Kabl nisam čupao odmah kad sam video logo nego kad sam video da se ništa sem loga ne događa :)

Uradio sam što si rekao, kaže Odin:

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)

Na ekranu android i dalje, piše

Downloading....
Do not turn off target!!

Poslednja izmena:
Koristi EDIT. Ako imaš Win 7 pokreni Odin kao administrator.

U PDA. Nije trebalo?

Kabl nisam čupao odmah kad sam video logo nego kad sam video da se ništa sem loga ne događa :)
Trebalo je u pda i treba opet i taj siyah. Ne cupaj kabal dok se ne upali skroz. Ako nece posle 5 min tj stoji na onoj animaciji, vici ovde

Ajde jos jednom. Ugasi sve kies proces u windowsu pa ponovo flesuj taj siyah. Pre flesovanja izvuci kabal i izvadi bateriju na 2min. Posle udjes u download i pritisnes jos jednom VolUP

Poslednja izmena:
Nije 'teo, u PDA sam ga stavio. Izvukao sam bateriju, sad ću opet.

@SWIPER: šta je EDIT?? Ako je nešto u Odinu, ne vidim to.

@sasa_j: KIES sam pogasio da mi se ne diže u Start-upu preko CC Cleanera, ali sad vidim da je bio ipak jedan proces aktivan (?!) - ugasio sam i njega. Sad ću opet da stavim siyah u PDA. Ali šta je VoIUP?

Da li da gasim sada Antivirus+Firewall kako je pisalo?

Edit posta na forumu sam mislio a ne tri posta jedan za drugim da kucaš.

Volume UP je dugme za pojačavanje glasnoće :)

Poslednja izmena:
Sori.

Neće download mode da upali, neće ništa. Sad je mrtav skroz :(

edit: Moram sada do posla, pišem posle ako ga vaskrsne nekako.

Hvala momci!

Poslednja izmena:
Napisi tutorial kako brickovati telefon u 3 poteza...:smoke:

Sori.

Neće download mode da upali, neće ništa. Sad je mrtav skroz :(

edit: Moram sada do posla, pišem posle ako ga vaskrsne nekako.

Hvala momci!

Imas dosta tutorijala na YT, trebao si par klipa da odgledas pa da pitas ovde sta ti konkretno nije jasno.
J Sasa ti je dosta toga objasnio u par reci, ali vecina nas kapira sta je on napisao zato sto sto smo vec upuceni u materiju dok ti nisi, zato nisi trebao sam da cackas.

Da baba ima m..., ne bih ja sad bio ovde :rupa:

Elem, Siyah prošao:

<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Get PIT for mapping..
<ID:0/004> Firmware update start..
<ID:0/004> zImage
<ID:0/004> NAND Write Start!!
<ID:0/004> RQT_CLOSE !!
<ID:0/004> RES OK !!
<ID:0/004> Completed..
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
<ID:0/004> Removed!!

Ali na telefonu još uvek samo Samsung logo. Ništa nisam otkačio, sve je još prikopčano.

Šta sada? :S:

Drži volup+power (4-5 sekundi) da ti udje u cwm, pa odradi wipe (data, cache, dalvik) idi reboot, pa vidi jel hoće da upali, ne znam sta bi dalje više moglo da bude...

Probaj to sto ti je djilkos rekao. Ako nece opet, moraces da flesujes stock rom

Je li neko od vas morao da kupi novu bateriju, dje je uzeo i koliko $$$?
Mogu i sa ebaya da uzmem samo kad bi znao koja je sigurno original

E zbog svega toga se ja i ne usudjujem cackati po toj "nepoznatoj zemlji" u strahu da cu poHebati telefon...
... da imam nekog ko je u komsiluku i da sve to "cackanje" po androidu zna i da hoce kod mene da skokne...
...eeeeee al' nemam nikog takvog.

E zbog svega toga se ja i ne usudjujem cackati po toj "nepoznatoj zemlji" u strahu da cu poHebati telefon...
... da imam nekog ko je u komsiluku i da sve to "cackanje" po androidu zna i da hoce kod mene da skokne...
...eeeeee al' nemam nikog takvog.
Lokacija BG a nemas nikog? Eeeee

@yooyo
Hvala ali imam 3 case-a i zbog njih ne bi tu debelu, nego obicnu...a i 2-3x je skuplja:d

@vladabg
Kako moze da stane u case kad je deblja i dolazi sa svojim poklopcem?!?

@MaxXx
Probao si je?

Poslednja izmena:
@yooyo
Hvala ali imam 3 case-a i zbog njih ne bi tu debelu, nego obicnu...a i 2-3x je skuplja:d

@vladabg
Kako moze da stane u case kad je deblja i dolazi sa svojim poklopcem?!?

@MaxXx
Probao si je?

Nije ona mnogo debela. Bude u ravni sa onim donjim delom, deo gde je otvor za zvučnik.

@nikolaf7
Imam je na svom i na kevinom telefonu, original ni ne koristim. Uzmi je i ne razmisljaj, i naravno ne bacaj pare bezveze.

Ima li neko iskustva sa SuperNexus JB rom for s2 i sa siyah v5.0i.? Kakvi su utisci? Pozz

Poslednja izmena:
^^^ Treba to uraditi i za S i S3 i za ostale posecenije thread-ove vezane za odredjene modele telefona... Zbog te 2 stavke se pravi nepotreban haos.

ljudi , izvinjavam se ako je bilo...pokusao sam da nadjem nije mi uspelo...koju sd karticu za sgs2 da uzmem? uzeo bih 16 ili 32gb ,zavisi od cene, ali ne znam koju? sta preporucujete? hvala

Imam pitanje u vezi ove Jig spravice za uklanjanje zutog trougla i cega vec sve pa ako mozes pomoc. Da li ona moze da radi i ako se u mobu ima stock i custom ICS 4.0.3 ili samo za Gingerbread?

Nazad
Vrh Dno