Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

ovo rozikasto je verovatno senzor
a ova tufna može da bude i nešto na sočivu, proveri njega, ako je čisto onda je i to do senzora

tufna nestala,odradio sam kao na klipu,samo sam izgubio autofokus,pa sam ponovo sve rasturio,ponovo sastavio i sada je sve super bez tufne ali ljubicasta je tu,mada meni ne smeta,ne vidi se ovako jedino kada slikam nesto tako na belo...ili ja ne primecujem :D

https://www.youtube.com/watch?v=ZRwF1TgjzNE

Poslednja izmena:
svaka čast!

pošto si sad već postao master možeš i da zameniš senzor, verovatno ga ima za smešne novce :) taman ako ti je samsungov staviš onaj bolji sonyjev :)

Si vid'o :D

Ako bude opet problema oko kamerice onda cu to probati...
Hvala Vojce na usmerenju kao mom problemu :)

Jel mogu ja da rutujem S2 sa Framaroot?
Ima uputstvo na prvoj strani, jasno mi je, ali da li je ovo lakse i bezbednije?

Stavio sam preko Odina 4.1.2 i kad hocu da rutujem , Siyah kernel mi se skida kao exe file i odin nece da ga ucita, jel ima neko resenje?

Cekirano ti je na tom serveru sa koga skidas kernel da skida preko njihovog downloadera.

Da pitam mozda ce te znati...
Spremam se da kupim novi telefon... hocu da iskopiram telefonski imenik iz telefona i sms poruke i neke slike (ajde za slike nije problem), nasao sam vise programa sto to rade na PC ali imam problem.
Svaki od tih programa trazi da se odkaci kukica u kuci za "USB debugging" koja bi trebalo da se za Android 4.1 (u mene 4.1.2. valjda MTS verzija) nalazi u Podesavanjima/opcije razuvojnog tima/ ali je tamo nema.
Da pogadjate, telefon je na srpskom...
Telefon mislim da jeste sinhronizovan sa "gugle oblakom", barem ja mislim ali nisam vise ni u sta siguran...
U telfonu ima nesto slicno u podesavanja/jos podesavanja/USB pa onda samo napise da je tu USB masovna memorija i da kucnem dugmence da bi kopirao sa SD kartice na komp i obrnuto, kucao ne kucao one programe za prebacivanje imenika i sms sanduceta ne uspevam uvezati sa kompom...

Sta da radim, gde da trazim taj "USB debugging" ...

Poslednja izmena:
Tapnes 7x na build number i otvorice ti se developer meni. U njemu imas usb debugging.

SOKP 5.1.
Kako lepo radi, au.uploadfromtaptalk1427969279756.png

Imas li link?

Poslednja izmena:
Je li za taj SOKP isti kao oni ranije što su bili? Sviđali su mi se ti romovi, ali su ugasili sajt.

Edit: Mislim na Sonic Open Kang Project.

I na kraju sam se vratio na omni 5.1 koji radi bolje od CM12.1...

Može li mi neko reći da li s2 ima kao mogućnost 4g internet? Pošto sam guglajući naišao na razne odgovore

Pa jedino ako imaš lte verziju sa Qualcomm čipsetom, jer Exynos ne podržava lte

Glupi exynos i glupi drajveri...

A gde da proverim da li je exynos ili qualcomm, u about telefona nema da piše. Mada je verovatno ovaj bez 4g,ipak mi s2 dosta star
-----
Postoji li neki Lollipop custom rom za s2 a da ima opciju multi window?
Ja sam flešovao RR rom, euphoria i CM i oni nemaju multi window

Poslednja izmena:
I9100 je exynos internacionalna verzija. Nemamo 4G, nazalost. Sa novim androidom imamo 4.0 Bluetooth, ako ti to nesto znaci :)

Aha, sad kapiram, sve jasno. ;-)
A ovo pošto si ti flešoman :-D znaš li za neki Lollipop rom da ima multi window opciju? RR, euphoria i cm koje sam probao nemaju

Mozda, ali "mozda" ima sokp... Sve koje si naveo nemaju mw.Pazi, aosp romovi za s2 nemaju multiwindow, retko koji ima multiwindow. Neki imaju floating mw. Ne podeli ti ekran na 2 dela vec otvara aplikacije kao na windowsu, u obliku prozora. Imao je C-rom 4.4.2 float multi window, sokp isto. Znam da ima xposed modul, Xmultiwindow, ali ne znam da li to OK radi na LP i da li ga uopste ima za lizalicu.

Poslednja izmena:
E hvala baš ću pogledati ovo da vidim za neko rešenje

Edit:
Ovaj xmulti window još uvek nema podršku za lollipop. U njegovoj temi preporučuju halo floating window ali po ovome što vidim ne sviđa mi se. Ništa, čekamo

Poslednja izmena:
Ni meni se ne svidja floating window :( . Mnogo je bolje kada podeli ekran na vise delova, nesto kao na neatromu.

Edit:
Android 5.1 Lollipop For Samsung Galaxy S2 GT-I9100 - Using CM 12.1: https://youtu.be/Jvvk-Ao8kKc

Poslednja izmena:
Na više delova bi moglo za neke velike ekrane, mislim da za s2 na pola ekran i bog da nas vidi :D

I kakva je kamera na 5.1?
Imali druge boljke i čiji je najbolji?

Kamera kao i na svakom AOSP romu. Jedino fokus ne radi pri FHD i HD snimanju. Mozda je malo bolji kvalitet nego sto je na kitkatu. Nema strasne boljke, par sitnih bugova, ali sve radi.

Nazad
Vrh Dno