Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

isto mi se desilo i sa i7500 pre 2 god, radio update preko kiesa i pri reboot-u se zaglavio i samo vrteo samsung ili sta je vec bilo..tada sam nosio u servis posle sam vidieo u garantnom listu da su "upisali sw"..tako da ću probati opet (sada ću sam)..

Poslednja izmena:
Posto videh da je za Poljsku i jos neke izasao, jel se zna kad izlazi oficijalni KI3 za Mts i Telenor?

Takodje, odoh na Check Fus da vidim jel mogu skinuti oficijalni rom u slucaju da hocu sve da vratim u fabricko stanje. Medjutim, ima samo za Telenor, nema za Mts?

11vr8r5.jpg

Jel ima uopste za mts?

Nije bilo ni za telenor na checkfusu pa sam zamolio tog lika da ga stavi. Mozes i ti tako

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Taj Kies je bugovit, meni je zabugovao fon pri backupu, da bih posle primetio mnoge duplirane kontakte i evente u kalendaru...

Nego, da malo skrenemo temu sa prica o romovima, skoro uzeh telefon pa me interesuje sledece:

1. Koji konkretan punjac za auto preporucujete? Znaci da provereno puni telefon dok radi navigacija, kao i da ima led diodu na sebi.
2. Gde i koju rezervnu bateriju da nabavim? Prvo bih uzeo originalnu fabricku istog kapaciteta, vidim da je sa ovim povecanog kapaciteta velika lutrija - em moram da stavljam one odvratne maske, em se ispostavi da smesno duze rade ti kinezi od fabricke. Da li je neko probao original Samsungove povecanog kapaciteta sto se vrte po E-bay?
3. Zastita - gde kod nas ima veci izbor maskica? Pretrazih net i nista ne nadjoh, naravno uvek ostaju Samsung shopovi ali mozda ima neka povoljnija varijanta :)
4. Da li je jos uvek moguce naruciti opremu za E-baya kod nekog clana Bencha, secam se da videh to ranije negde u ovoj temi?

Inace, telefon je stvarno odlican! Za sada koristim stock rom XWIK4, nisam jos uvek imao vremena za akcije oko flashovanja od igranja sa svim i svacim :)

Imas u tehnomaniji hama od 550 din. Privereno puni sa navigacijom a za sve ostalo ibejko iliti alexa021 pa sa ebay

Nemam snage da kucam gluposti...

Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition

Ok, nego, jesi li pogledao link za oxygen, u pitanju je neka da kažemo podverzija AOSP-a, isti lik (AdamG) je kuvar.
Može li tvoja tema na isti?
Upravo sam ga instalirao, verzija androida je 2.3.7, quadrant daje 3878, i deluje jako brzo...

Sledi vraćanje programa, pa ću utiske o baterije izneti kasnije...

To je aosp, ne moze moja tema tu. Ovo su samsung romovi...

Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition

Šteta...planiraš li možda aosp temu (plavu):D ?

P.S. Prebacih cpu governor na performance i quadrant izađe na 4300...sve animacije kucaju fps na 60...pitam se gde li je granica exynosu , i koliko bi išao quadrant da nema limitatora...verovatno 5K

dajte mi neki ROM ili neki,do sad sam bio na lighteningu,ako moze link sa xda.pokusavao sam instalirati cy7,pa da imam onaj theme chooser da instaliram neku temu ali nisam uspio...

Kad smo kod Oxygena, sta (ne) radi na njemu?

Ma taj msr csc je samo config za mrezu. Kod meme je trenutno cfg za Koreju. Csc se nalazi u cache.img. Pokusacu ovih dana da napravim cache.img za ki3 i da unutra ubacim msr csc.

Meni je to zbog srpskog jezika, nasih slova, Telenor podesavanja itd. itd., u fazonu, lokalna varijanta, bas za Srbiju.

Sa csc ces dobiti samo internet podesavanja i to ne sve a jezici su u pda

Do pola 3 sam ostao sredjujuci fon, flesnuo sam ga jedno 10 puta, i upadao u boot animation loop, phone process fc loop, pa cak mi se desilo da mi upadne u naizmenicno gubljenje i hvatanje mreze na svaku sekundu (ovo nisam video ranije):D

A, sve zbog glupog bug-a, u oxygen-u, koji onemogucuje postavljanjw 2g/3g widget-a u srarus bar-a. Dakle, bez problema menja na gsm sa cekiranjem "use only 2g" u mobile network podesavanjima , ali kada postavim toggle button u status bar-u i par puta ga pritisnem, pocinju problemi...I probao sam i sa bar tri razlicita baseband-a, i na kraju ostavio XXKI3...

Sem toga rom radi odlicno, videcemo danas sta kaze baterija...

Hm ma taj 2g/3g widget nije nista posebno, ja kada sam ga video pomislio sam da radi prebacivanje mreze na jedan klik medjutim nije bas tako :)
Ako mislimo na isti naravno...

Hm ma taj 2g/3g widget nije nista posebno, ja kada sam ga video pomislio sam da radi prebacivanje mreze na jedan klik medjutim nije bas tako :)
Ako mislimo na isti naravno...

Nije widget u pitanju, odnosno ne ide na desktop, integrisan je u status bar...i vrlo je ******* :D

podrav svima.
ubacio sam 2.3.5 i shvatio da imam srpski jezik za meni, ali nemam srpski za Swype, a kako dosta poruka saljem i navikao sam na Swype recite mi kako da ubacim firmware koji ima srpski jezik i u Swype-u?
razmisljao sam da skinem officialnu verziju 2.3.4 za nasu zemlju (da ima srpski jezik i u Swype-u), a da to me bude neka podverzija sa mts-a (TSR) ili telenora (MRS)(jer imam garanciju, pa da ne provale ako se nekad nesto desi), vec da ima oznaku za csc: (SMO)? znaci, treba mi verzija koja je zvanicna za nase trziste za telefon koji regularno kupis od zvanicnog uvoznika? ako nema nesto ovako za 2.3.4, moze i 2.3.3, pa cu uraditi update preko Kies-a. da li ima neko drugi predlog kako bih mogao ovo da sredim? npr. nekako da promenim csc kod i onda ce kies da ga vidi kao telefon za nase trziste i ubacice mu taj firmware!?
Unapred Vam hvala.

Zasto nece market da mi se update-uje na najnoviju verziju? Jos mi je onaj zeleni.

Jos nema zvanicnih infoa, ako bude kako se prica bice to pun pogodak jos sa ics, a saznacemo za 10ak dana..

Nazad
Vrh Dno