Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Od relativno skoro koristim S8+ i veoma cesto se desava ovaj problem sa vlagom u portu. Nisam prvi vlasnik telefona ali zamenjen mu je displej baterija i ledja i sad izgleda kao nov. Nije kvasen ranije koliko znam. Evo sada se skroz ispraznio i satima nmg da ga dopunim jer konstantno “detektuje” vlagu. Nemam bezicni punjac i nisam planirao da ga kupujem. Da li je neko imao slican problem?

Mozda nije dobro sklopljen telefon?

Poslednja izmena od urednika:
Probacu danas ponovo, nisam ga koristio od tada, ostavio sam bas da vidim i da probam ovo sa linka iznad. Ako ne nosim ga nazad.

Uspelo je sa restartom, hvala 🙂
Imao sam.isti problem, s tim sto sam telefon kupio preko paketa u Telenoru...Imao sam lavovsku borbu sa njima i sa njihovim ovlascenim servisom "Pro Mobi"...Na kraju su mi zamenili c-port ceo...Ne znam da li ti je telefon u garanciji ali ako jeste odmah da odnesi i insistiraj da ti ceo port zamene...Ako i uspes da zaobices nekako trenutnu glavobolju, veruj mi da ce se ponovo vratiti isti problem.kroz neko vreme....S8+ sam uzeo cim se pojavio i znam o cemu ti pricam...To im je generalno problem iz nekog razloga i problem koji, sta god uradio neces uspeti trajno da resis...Sretno [emoji106]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Чини се да је овај посљедњи update "5DSF3" добро побољшао батерију, бар је мени трајање батерије порасло са неких 25-30 сати на 40 сати. Но видјећемо, овако је након првог пуњења, видјећемо како ће се понашати у наредним данима.

Ljudi,molim vas pomozite mi.
Meni nikakva zakrpa ne stize na s8 plus jos od marta a do tad je svaki mesec,odem u azuriranje softvera i pise imate najnoviju verziju-poslednja verzija 1.mart. Gde mogu da skinem najnoviju bezbedonosnu zakrpu,vidim da ima poboljsanja oko kamere mozda i baterije?
I jos jedno pitanje,desava mi se da baterija dodje do 21 % i odjednom bude na 2%...kao da je bag neki,to mi se nije sa Oreo desavalo. I zato verujem da bar neka zakrpa ovo pegla. Hvala vam unapred drugari.

Ako ti je istekla garancija, toplo.preporucujem root+custom rom [emoji6]

Mozes da probas ali ako hoces savrsen operativni sistem na telefonu uradi root i ja cu te uputiti na CUSTOM ROM koji je brutalan/savrsen...U svakom slucaju ako nemas vise garanciju za telefon ovo je odlicna opcija. I ne zaboravi da uvek mozes da se vratis na STOCK ROM ako ti se bilo koji custom ne svidja ili ti ne odgovara...

Ja da nemam garanciju odmah bi to uradio..cak se i sa garancijom razmisljam 🙂

Poslednja izmena:
Ljudi,molim vas pomozite mi.
Meni nikakva zakrpa ne stize na s8 plus jos od marta a do tad je svaki mesec,odem u azuriranje softvera i pise imate najnoviju verziju-poslednja verzija 1.mart. Gde mogu da skinem najnoviju bezbedonosnu zakrpu,vidim da ima poboljsanja oko kamere mozda i baterije?
I jos jedno pitanje,desava mi se da baterija dodje do 21 % i odjednom bude na 2%...kao da je bag neki,to mi se nije sa Oreo desavalo. I zato verujem da bar neka zakrpa ovo pegla. Hvala vam unapred drugari.

Koliko ti je star telefon? To sa baterijom se meni desavalo nakon nekih 15 meseci, otisla baterija u k i rekalibrisanje nije pomoglo. Sa 20-25% se praznio u roku od 15 min.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja imam isti problem sa baterijom, da li ste menjali samo bateriju i gde? Pretpostavljam promobi ali ne znam ima li nekog zvaničnog servisa i u Nišu?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imas u Nisu...
bd11ecebeb653633531b15f6d7082bcb.jpg

Uh ne znam kako mi je promaklo... Odlično baš ću da se prošetam sa vidim koliko košta.
Nije da ovako ne izgura dan ali iritira da kad dođe do 30tak% nisi vise uopšte siguran da li će trajati još par sati ili par minuta...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To definitivno nije dobro...Ako tebi sa 30% moze za kratko vreme da ugasi telefon, onda ili menjas bateriju ili ostavis telefon na dijagnostiku. Pro Mobi je odlican servis tako da ce ti tacno reci u cemu je problem...[emoji1696]

Pa kako kad ne moze da se vadi baterija na S8 plus?? Kako da skinem zakrpe koje mi ne stizu od marta,? Hvala puno unapred

Baterija moze da se vadi ali iskljucivo u proverenom serviru...

А ако преко Одина убацим нову верзију закрпе...да ли поступак путем Одина брише све или је то класицна инсталација? Хвала

zavisi sta ubacis, moze da brise sve a moze da ostane..

jedno pitanje od mene ako neko zna.. pali mi se ekran kad podignem telefon sa stola, izvadim ga iz dzepa...iako nista ne pritisnem. kako to da iskljucim? i onako mi baterija kratko traje, jos on sija non stop bez potrebe.. dakle da se ekran upali samo na power ili na home

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

jedno pitanje od mene ako neko zna.. pali mi se ekran kad podignem telefon sa stola, izvadim ga iz dzepa...iako nista ne pritisnem. kako to da iskljucim? i onako mi baterija kratko traje, jos on sija non stop bez potrebe.. dakle da se ekran upali samo na power ili na home

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Napredne funkcije/ Pokreti / Podigni ekran za budjenje stavi na Off . Kod mene je na Srpskom.

Imao sam.isti problem, s tim sto sam telefon kupio preko paketa u Telenoru...Imao sam lavovsku borbu sa njima i sa njihovim ovlascenim servisom "Pro Mobi"...Na kraju su mi zamenili c-port ceo...Ne znam da li ti je telefon u garanciji ali ako jeste odmah da odnesi i insistiraj da ti ceo port zamene...Ako i uspes da zaobices nekako trenutnu glavobolju, veruj mi da ce se ponovo vratiti isti problem.kroz neko vreme....S8+ sam uzeo cim se pojavio i znam o cemu ti pricam...To im je generalno problem iz nekog razloga i problem koji, sta god uradio neces uspeti trajno da resis...Sretno [emoji106]

Nazalost nije u garantnom roku, kad sam ih pitao za port rekli su mi da uglavnom treba da se promeni port i kosta do 6000din. Za sada se nije ponovo pojavljivalo

Uzeo sam Silicone Cover Samsungov za s8+, nije ostao neki izbor boja, ali bas mi se svidja kako lezi na telefonu. Sta biste mi preporucili za zastitu ekrana? Na prethodnom telefonu sam imao Nilkin kaljeno staklo i bio sam zadovoljan, ali nije bio zakrivljen ekran kao s8+.

+1 - Dok sam imao s8 plus svasta sam probao od zastitnih stakala. Najbolje je bilo kada sam skroz skinuo staklo. Nema dobrog stakla za zakrivljene ekrane. Bolje nista ne stavljaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi molim vas,jel zna neko jel ovo otprilike ta neka zakrpa https://www.sammobile.com/samsung/g...e/SM-G955F/MSR/download/G955FXXU4DSE4/274610/ ?? Meni nista od marta ne dolazi...hocu preko Odina da probam da ubacim ovu zakrpu,da li neko moze da mi kaze u par koraka kako to sa Odinom da izvedem?
Primetio sam da mi baterija dodje na 16% recimo i ukljucim punjac i ona se i dalje prazni..i kad dodje do 0 onda krene da se puni.... To mi se na Oreo nije uopste desilo...Hvala vam unapred.

Nazad
Vrh Dno