Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja se bas i ne razumem sad u to, pa zanima me mi koji nemamo rutovan tel.. i sad drugima stizu update-ovi , nama ne npr i dalje mi stoji 1. Sept. Sta raditi?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja sam za to da sacekas i skines OTA kada ti stigne, ako nisi vešt sa ovim programima. Desi se ds ne stigne svima u isto vreme. Ja dok sam imao s8 plus stizalo je na vreme. Kada sam davno imao s6 uvek je kasnio ota update.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

I ja na note8 septembar furam, izbezobrazili su se :)

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Meni je avgust, zato i pitam. I sa lg g2 sam imao slicnu situaciju davno, nije hteo pola godine da apdejtuje sa 4.4.2 na 5, nije stizala ota. Necu cekati, taman da vidim kako to ide preko kompa

Ja sam za to da sacekas i skines OTA kada ti stigne, ako nisi vešt sa ovim programima. Desi se ds ne stigne svima u isto vreme. Ja dok sam imao s8 plus stizalo je na vreme. Kada sam davno imao s6 uvek je kasnio ota update.

Na IT forumu je, normalno je da je vešt. Nije otišao na ana forum i tamo se registrovao.

Moj post nije u tom kontekstu... Ne zna svako sta je odin, sta je kies i sl... Nisu ljudi probali. Samo sam predlozio za one koji nisu u toj priči da sacekaju ota, ako ga nema skorijoj buducnosti onda kabl i odin - u krajnjem slucaju... svako moze da isproba, nije slozeno, no treba znati sta radiš.
Ja sigurno ne bih odinom instalirao nista sto nije neki bitniji update.

Ako zna da upali YouTube, onda zna i ovo sigurno.

Meni stiglo azuriranje.Samo poboljsana bezbednost.
89fcc440e555aa3cf31aa60bb3420c50.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Na IT forumu je, normalno je da je vešt. Nije otišao na ana forum i tamo se registrovao.

Ako zna da upali YouTube, onda zna i ovo sigurno.

... Nisu ljudi probali. ... svako moze da isproba, nije slozeno, no treba znati sta radiš. ...

Neka hvala. :d
Telefon (pametni) je jedno "čudno" malo sokoćalo koje je neshvatljivo nama "starijim", ne vidimo te male čikice i roboriće što unutra sve to pomeraju...
Nejasno i odvec komplikovano, obaška što je toliko skup uredjaj a moguće je i unistenje naše predragocene spravice, tako da ko to nije nikad radio, niti gledao nekoga da radi i to vise puta a nema nikakve stvarne potrebe za update-om na ovaj nacin, bolje da sedi s mirom, ne dira nista, koristi i uziva...
Tu nemas sta da izvadis, zamenis (sam), sve je tako tajanstveno, skriveno, minijaturno... neshvatjivo.
Zasto bi uopste insistirao na novom update-om?
Pa koliko ljudi ne instalira ni jedan update ...
Ja prvi to ne umem, ne bih probavao i bilo bi me strah jer meni je to totalno nepoznati svet.

Poslednja izmena:
Neka hvala. :d
Telefon (pametni) je jedno "čudno" malo sokoćalo koje je neshvatljivo nama "starijim", ne vidimo te male čikice i roboriće što unutra sve to pomeraju...
Nejasno i odvec komplikovano, obaška što je toliko skup uredjaj a moguće je i unistenje naše predragocene spravice, tako da ko to nije nikad radio, niti gledao nekoga da radi i to vise puta a nema nikakve stvarne potrebe za update-om na ovaj nacin, bolje da sedi s mirom, ne dira nista, koristi i uziva...
Tu nemas sta da izvadis, zamenis (sam), sve je tako tajanstveno, skriveno, minijaturno... neshvatjivo.
Zasto bi uopste insistirao na novom update-om?
Pa koliko ljudi ne instalira ni jedan update ...
Ja prvi to ne umem, ne bih probavao i bilo bi me strah jer meni je to totalno nepoznati svet.
Sokocalo? [emoji16][emoji16] Em starija,em zemura[emoji6]

Drugari, moze pitanje,

Drugarica ima s8 vec neko vreme ... kaze da nije dobila ni jedan software update ... sta raditi u tom slucaju ? da li je moguce da toliko update kasni ili sta je u pitanju ?

WhatsApp Image 2018-11-18 at 21.02.33.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-18 at 21.20.52.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-18 at 21.21.15.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-22 at 13.18.52.jpeg

Svaki savet je dobrodosao :)

Poslednja izmena:
MrBug odin u ruke i stavi poslednji fw.

Holandjanina ili Nemca, ne znam sta je na S8 bolje. Holandija je bila na S7.

Ja vidim SEE [emoji16]

Jel pričamo o tebi ili MrBug-u? [emoji23]

kod mrbug je nešto budženo... ima mix see/dbt, kao da je već flešovan odinom. meni tako piše SEE/SEE/MSR, sa MSR sam prebacio na SEE ali dobijam redovno OTA za SEE. jedino odin da probaš.

Da li je 385€ za S8 sa kp okej cena,za nov? Drugar bi kupio od Nebojse,pa da li je to okej cena,i da li je lik okej?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koja app je dobra za praćenje baterije? Činibmi se da curi negde, poslednjih par dana me ubi..
Pa ako moze link za app :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Better battery stats

Mislim da Google zna sigurno odgovor.

Vrh Dno