Da li ova tackica u dnu lijevo i ova tamnija sjena navbara treba biti ovakva ili je ovo burn in?
Sto donosi? Ja jos nisam dobila
Evo popravilo se i kod mene napokon. Ko zna šta mu je bilo...Meni se dešavalo, samo od sebe nastane i posle par sati sve opet proradi isto samo od sebe.
Imas instaliranu neku app koja to radi tako je meni bili ali ne mogu se sjetiti koja je to... mislim da ih ima cak i vise.. sto si zadnje instalirao na mob ? Provjeri.. eh da i jedna tipkovnica koju sam inst. je izbacivala stalno reklame a ima i app..Primetio sam pre par dana da mi se pri surfovanju pojavljuju reklame, mislio sam da je samo zbog tih sajtova... Medjutim, danas kucam poruku na wa i iskoci mi reklama, video neki u trajanju od 30 sekundi, medjutim posle 5 sekundi dobijam opciju da preskocim tu reklamu. Malopre ista situacija prilikom listanja, prvo instagrama, a posle toga i fb-a. Imal pomoci ili mora vracanje na fabricka??
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
mislim da se menja cela kamera.. pitaj promobi servis.Da li zna neko koliko košta popravka fokusa, da se ne dešava ono kad ponekad treba da malo tresete telefon da bi se odblokirao fokus kad zaglavi.
Moj SBB, Unifon i AccuBattery, to su tri aplikacije koje sam instalirao u zadnjih mesec dana, ni jedna vise. Pre par dana sam reinstalirao Instagram zbig nekog problema. Sumnjam da je zbog bilo koje od ovih...Imas instaliranu neku app koja to radi tako je meni bili ali ne mogu se sjetiti koja je to... mislim da ih ima cak i vise.. sto si zadnje instalirao na mob ? Provjeri.. eh da i jedna tipkovnica koju sam inst. je izbacivala stalno reklame a ima i app..
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari