Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Da, kada god se vrsi popravka u ovlascenom servisu, tel. zadrzava svojstva fabrickih specifikacija.
Sem u slucaju kada to radi raspali Begram servis koji je mom ortaku zamenio displey na s8+ koji se odlepio posle mesec dana i usla voda, dobio je posle nov tel.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Preporuka za neke kvalitetne zastitne maske koje mogu ds se nadju kod nas u Srbiji za s8 plus?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li ova tackica u dnu lijevo i ova tamnija sjena navbara treba biti ovakva ili je ovo burn in?

Prilozi

• viber i1mage.jpg
    viber i1mage.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 121
  • viber image.jpg
    viber image.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 126
Tačkica služi da mu uključiš autohide a boju možeš da menjaš u podešavanjima

Da li ova tackica u dnu lijevo i ova tamnija sjena navbara treba biti ovakva ili je ovo burn in?

Tacka dole levo ti je dugme za zakljucavanje i otkljucavanje nav bara. Ukoliko ne zelis da ti nav bar trci gore dole, tu iskljucis i stoji fiksiran. Dakle nije nikakav pixel itd. Senku takodje mozes da promenis u setovanjima za nav bar, default-na je malo kao zuckasto sivkasta, a imas i belu da stavis, prva s leve strane kad otvoris setovanja. Ekran ti nema nigde nikakve falinke.

brzo klikni na tu tackicu 2x da se skloni nav bar pa ces videti da li ima burn-in

Sent from Galaxy S8

Informisi se sta je burn in na oled ekranima, a ta tackica ti sakriva nav bar :).

Ocigledno da nije moj tel,vec mi je covjek poslao par slika
sa oglasa.Pa me zato interesuje da li je burn in posto sam vidio par primjeraka sa uprzenom aplikacijom youtube.

burn in ne mozes videti na screenshotu vec samo uzivo na telefonu

Sent from Galaxy S8

Da li neko ima problema sa update-om aplikacija sa google play store? Jednostavno pise da je nemoguce bilo sta azurirati

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
41715baa98a2fb2145ea5bc758f74e38.jpg

Odradi clear cache i clear data za play store i odradi uninstall updates. Pokreni ponovo ps i trebalo bi da je okej.

Odradio, ali i dalje isto. Recimo facebook azurira pa onda izbaci da nije moguće, i opet krene da skida i tako u krug. Cudna stvar.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
af1948fc0dcfcc7f61d3cad4a3b91cfe.jpg

Poslednja izmena:
Restartuj telefon. Nikad mi se nije desio Google Play error, a uvek sam imao root i sve, nešto se desilo, a šta, ne znam.

Meni se dešavalo, samo od sebe nastane i posle par sati sve opet proradi isto samo od sebe.

Ја бих покушао са променом фонта за почетак...

Samo wifi ceo dan, 4g mozda nekih 15min, ovo je sada bez PDP (samo disejblovano i force stop neke od aplikacija u apps settings).
Ja i vise nego zadovoljan :)
efbd601889d32a3f6f64c53281c7d777.jpg

Primetio sam pre par dana da mi se pri surfovanju pojavljuju reklame, mislio sam da je samo zbog tih sajtova... Medjutim, danas kucam poruku na wa i iskoci mi reklama, video neki u trajanju od 30 sekundi, medjutim posle 5 sekundi dobijam opciju da preskocim tu reklamu. Malopre ista situacija prilikom listanja, prvo instagrama, a posle toga i fb-a. Imal pomoci ili mora vracanje na fabricka??

Primetio sam pre par dana da mi se pri surfovanju pojavljuju reklame, mislio sam da je samo zbog tih sajtova... Medjutim, danas kucam poruku na wa i iskoci mi reklama, video neki u trajanju od 30 sekundi, medjutim posle 5 sekundi dobijam opciju da preskocim tu reklamu. Malopre ista situacija prilikom listanja, prvo instagrama, a posle toga i fb-a. Imal pomoci ili mora vracanje na fabricka??

Imas instaliranu neku app koja to radi tako je meni bili ali ne mogu se sjetiti koja je to... mislim da ih ima cak i vise.. sto si zadnje instalirao na mob ? Provjeri.. eh da i jedna tipkovnica koju sam inst. je izbacivala stalno reklame a ima i app..

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Da li zna neko koliko košta popravka fokusa, da se ne dešava ono kad ponekad treba da malo tresete telefon da bi se odblokirao fokus kad zaglavi.

@nemanja Probaj Block This. Ne traži ni root a radi dosta dobro. Imaš i domaću aplikaciju "blokada"

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pitao sam ali kažu da mora prvo da vide telefon. Ne može preko telefona...

Imas instaliranu neku app koja to radi tako je meni bili ali ne mogu se sjetiti koja je to... mislim da ih ima cak i vise.. sto si zadnje instalirao na mob ? Provjeri.. eh da i jedna tipkovnica koju sam inst. je izbacivala stalno reklame a ima i app..

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Moj SBB, Unifon i AccuBattery, to su tri aplikacije koje sam instalirao u zadnjih mesec dana, ni jedna vise. Pre par dana sam reinstalirao Instagram zbig nekog problema. Sumnjam da je zbog bilo koje od ovih...

Mora da je do aplikacije neke. Ili mozda su obavestenja od nekog internet pretrazivaca, ako si nekom sajtu dozvolio da salje obavestenja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno