Ja sam, ima 6 meseci od tad, toliko otprilike traje i sad bi trebao da ponovim. Sačuvao mi ekran, nema ogrebotina iako ne pazim. Skida se ili vremenom ili alkoholnom maramicom. Istom se i briše telefon pre nanošenja Kristall-a.Da li je neko stavljao: Kristall Nano Smart Phone Coating...nigde ne mogu da vidim kako se to skida, ako se uopste ikada skida
Hvala!Ja sam, ima 6 meseci od tad, toliko otprilike traje i sad bi trebao da ponovim. Sačuvao mi ekran, nema ogrebotina iako ne pazim. Skida se ili vremenom ili alkoholnom maramicom. Istom se i briše telefon pre nanošenja Kristall-a.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Odradi iz recoverija, duže je tipa par sekundiStigao i meni update na Vip-u pre neki dan, pa sam hteo da Vas pitam, dali je dovoljno nakon instalacije odraditi factory reset iz settingsa ili da odradim iz recovery..?
Da i onda gubiš root i recoveryZnači update samo preko odina
Ja sam radio sa Pro verzijom,instalirao i kad treba da ga aktivira izbaci "failed".Odustao sam.Zato jer, kao sto sam napomenuo u predhodnim postovima treba ti "APK Editor Pro" a na Play Store ga nema, vec samo obican "APK Editor" koji ne daje promenu tog imena. Zato negde na netu nadjes PRO verziju, instaliras i resis problem...
Jel' neko uspeo da podesi Gcam da mu radi na 8+ (Oreo). Probao sam razna podesavanja, ali neuspesno. Non stop mi zamrzava i crash-uje.
Na Nougatu mi je radila odlicno, sad presao na Oreo i nikako...
Koja tačno verzija? Koju koristiš svakodnevno, Google ili fabričku?Radi, za zadnju nexus 6, prednja može Pixel XL ili 6P.
Radi, za zadnju nexus 6, prednja može Pixel XL ili 6P.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari