Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Insta u zadnje vreme očajno radi. Meni je na s8 i note 8 otprilike isto radio kao tebi. Sad na mate 10 je dobro, da li su ispravili app ili je do telefona pojma nemam.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

meni se, da kazem slikovitije, instagram frizovao, ponekad kad udjem u njega, nije pucao, nego se zamrzavao dok nisam ovo uradio....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li je neko stavljao: Kristall Nano Smart Phone Coating...nigde ne mogu da vidim kako se to skida, ako se uopste ikada skida

Vidim da ste skoro dobili Oreo samo moj amerikanac(g950u1) u telenoru jos ceka update [emoji53]

Jel' neko uspeo da podesi Gcam da mu radi na 8+ (Oreo). Probao sam razna podesavanja, ali neuspesno. Non stop mi zamrzava i crash-uje.
Na Nougatu mi je radila odlicno, sad presao na Oreo i nikako...

Poslednja izmena:
Stigao i meni update na Vip-u pre neki dan, pa sam hteo da Vas pitam, dali je dovoljno nakon instalacije odraditi factory reset iz settingsa ili da odradim iz recovery..?

Da li je neko stavljao: Kristall Nano Smart Phone Coating...nigde ne mogu da vidim kako se to skida, ako se uopste ikada skida
Ja sam, ima 6 meseci od tad, toliko otprilike traje i sad bi trebao da ponovim. Sačuvao mi ekran, nema ogrebotina iako ne pazim. Skida se ili vremenom ili alkoholnom maramicom. Istom se i briše telefon pre nanošenja Kristall-a.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja sam, ima 6 meseci od tad, toliko otprilike traje i sad bi trebao da ponovim. Sačuvao mi ekran, nema ogrebotina iako ne pazim. Skida se ili vremenom ili alkoholnom maramicom. Istom se i briše telefon pre nanošenja Kristall-a.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Hvala!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

stigao mi je oreo update, vip... ne znam sta da radim, nugat mi je skroz ok, nov sam na androidu... nisam kliknuo na update...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ništa ne možeš da izgubiš - jedino bolje može biti. I uvek možeš da vratiš ako ti se ne sviđa

Galaxy S9+

Svaka cast Samsungu ni jedan na listi, cak nema ni moje kantice LG. Evo poverovah.

Poslednja izmena:
Cast na cemu?
Obradjivani su samo iPhone, Huawei, Sony.
Mozete i samo da vidite ove podatke za svoj telefona i smestite ga sami u "listu" ali obavezno pogledajte podatke i za svoj prethodni telefon pa ce te videti koliko su tek ti "zracili"

Ko bi rekao da je prvih deset mesta rezervisano za kineze [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam zasto mi ne dozvoljava da promenim Package Name...
3737e87f95c5b03985a493264e4136ea.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Zato jer, kao sto sam napomenuo u predhodnim postovima treba ti "APK Editor Pro" a na Play Store ga nema, vec samo obican "APK Editor" koji ne daje promenu tog imena. Zato negde na netu nadjes PRO verziju, instaliras i resis problem...

Zato jer, kao sto sam napomenuo u predhodnim postovima treba ti "APK Editor Pro" a na Play Store ga nema, vec samo obican "APK Editor" koji ne daje promenu tog imena. Zato negde na netu nadjes PRO verziju, instaliras i resis problem...
Ja sam radio sa Pro verzijom,instalirao i kad treba da ga aktivira izbaci "failed".Odustao sam.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Probajte sve to isto sa AdHell 2 (ne SABS) aplikacijom. Trebalo bi da prodje sve bez problema Na koleginom fonu se secam da sam imao i ja taj "faild" problem, i da sam resio instaliranjem AdHell-a 2. Ali opet da napomenem..za sada samo na jednom uredjaju se to desilo da nece SABS. (Naravno i za AdHell 2 mora promena "Package Name" iz i "APK Editor Pro")

Isto mi se desilo pre par dana. Išao sam na revoke, sačekao 24h, pa ponovo napravio key, ponovo instalacija i aktivacija je prošla.

Jel' neko uspeo da podesi Gcam da mu radi na 8+ (Oreo). Probao sam razna podesavanja, ali neuspesno. Non stop mi zamrzava i crash-uje.
Na Nougatu mi je radila odlicno, sad presao na Oreo i nikako...

Radi, za zadnju nexus 6, prednja može Pixel XL ili 6P.

Prilozi

• Screenshot_20180320-133131_Camera.jpg
    Screenshot_20180320-133131_Camera.jpg
    576.2 KB · Pregleda: 154
  • Screenshot_20180320-133235_Camera.jpg
    Screenshot_20180320-133235_Camera.jpg
    329.7 KB · Pregleda: 155
Instalirao sam Apk editor pro i kada izaberem apk da mu promenim ime, ne otvara mi onaj popup sa 4 opcije medju kojima je common edit, nego nesto drugacije. Kako da otvorim sa Common Edit?
792d84e5c5232e18590f54ee4270a59c.jpg

Uspeo sam, sve radi. Instalirao sam drugu verziju apk editor Pro. Hvala za objasnjenje i linkove! [emoji6]

Poslednja izmena:
V8.2. Svakodnevno za zadnju fabrička. Za prednju Google jer je triput bolja.

I ja sam na 8.2, ali dzaba, ne znam sta je problem, vec sam odlepio od cackanja i menjanja opcija.

Moze li neko da okaci razliku u kvalitetu fotki kad se vec toliko cimate oko gcam (ako sam dobro propratio da je o tome rec)?

Nazad
Vrh Dno