Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Meni je Chrome bolji jer kad kliknem na neki yt ili twitter link prvo se pokrene Chrome pa onda aplikacija.

Da li je neko probao full adhesive glue tempered glass koji moze da se nadje kod nas, (mada mi danas u radnji prodavacica rekla da ostaju mehurici) vidim polako se pojavljuje i na aliju a yt je pun snimaka, izgleda da necemo morati da kupujemo whitestone (mada je za sada najbolji). Ako neko proba neka postuje utiske...

Znaci Bozeee![emoji23]
Smorili ste za ta stakla i folije,moli se admin da otvori novu temu "s8 stakla i folije" [emoji16]

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Znaci Bozeee![emoji23]
Smorili ste za ta stakla i folije,moli se admin da otvori novu temu "s8 stakla i folije" [emoji16]

Realno..Od toliko citanja oko njih ovdje,toliko pozitivnog i negativnog na kraju ne znam koja maska i folija je dobra kupovina..[emoji28]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Znaci Bozeee![emoji23]

Па ова тема у начелу и јесте стакла и фолије за S8. И помало колики ми је SOT. Боље да отвори другу за остало.

Послато са S8

Da li je neko probao full adhesive glue tempered glass koji moze da se nadje kod nas, (mada mi danas u radnji prodavacica rekla da ostaju mehurici) vidim polako se pojavljuje i na aliju a yt je pun snimaka, izgleda da necemo morati da kupujemo whitestone (mada je za sada najbolji). Ako neko proba neka postuje utiske...

Idi par postova unazad kacio sam YT linkove.

A sta drugo da pisemo kada realno od svih ovde na forumu realno ce 2% korisnika flesovati telefon, ostalima ili telefon radi ok ili ljudi nece da izgube garanciju, evo ako je vas smorila prica iznesite svoje misljenje koji custom rom ste stavili i koliko ste zadovoljni, inace pratim i S7E kao i Note 8 temu i nesto se ne secam da je tamo drugacija prica... Ja licno od kako sam presao sa Note-a 4 na S6E plus prestao sam da stavljam custom romove, nakon S6E plus sam presao na S8 zatim na S7E i sad koristim S8 plus, ni sa jednim telefonom nemam nikakav problem, rade korektno... cak ni Nexus 5x nisam flesovao , doduse zadrzao se kod mene samo tri meseca. :)

Znaci Bozeee![emoji23]

E vala baš. Mi koji ne nosimo ni stakla ni folije jedino sa pancevca da skacemo (kad renato nijs u bg) koliko nas ubiste sa staklijama,folijama,case- ovima ....

Ljudi, neki dan kad sam prešao sa iPhonea na S8 kontakte sam pokupio sa iCloud računa na S8. E posto sam ulogovao na telefonu 2 Gmail accounta i označio sinkronizaciju kontakta, zašto telefon ne podiže kontakte na ove Google naloge? I dalje kad na računaru pristupim ovim računima, pod contacts i dalje nema kontakta.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nešto si zeznuo kod sinhronizacije, nije do telefona sigurno [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Možeš mi objasniti kako da podesim sinhronizaciju kontakta na Gmail?

Možeš mi objasniti kako da podesim sinhronizaciju kontakta na Gmail?

Ides na kontakte pa na desni gornji deo na one tri tacke ,ides na upravljanje kontaktima,pa uvezi kontakte i tu imas sa gmail,kartice,telefona...

Imam kontakte na telefonu (uvezene sa iCloud) ali hoću da ih dignem na Gmail.

Вероватно су ти контакти само на телефону. Мораш их придружити гугл налогу. На управљање контактима па ово
0e855e7c4696a9d46dc55747e59aa870.jpg

Послато са S8

Pozdrav, da ne otvaram novu temu pa da postavim ovde: dvoumim se izmedju s7edge i s8, ne znam da li se isplati davati 200e vise za telefon slicnih performansi?

takodje me zanima kvalitet prednje i zadnje kamere. primetio sam da slike na zadnjoj kameri s7edge deluju realnije i prirodnije, dok mi prednja kamera deluje bolje na s8

ukratko svako misljenje je dobrodoslo, najbolje od nekoga ko je koristio oba telefona

pozdrav :D

Вероватно су ти контакти само на телефону. Мораш их придружити гугл налогу. На управљање контактима па ово
0e855e7c4696a9d46dc55747e59aa870.jpg

Послато са S8
Kako dodjes do te opcije?

U settingsu pod accounts i na Google accountu označena mi je sinhronizacija kontakta ali ih ne diže na Google.

Edit: Našao sam tu opciju. Ako kliknem premjesti kontakte na gmail, hocu li ih obrisati na telefonu?

Poslednja izmena:
У контактима горе десно 3 тачкице управљање контактима.

Послато са S8

Pozdrav, da ne otvaram novu temu pa da postavim ovde: dvoumim se izmedju s7edge i s8, ne znam da li se isplati davati 200e vise za telefon slicnih performansi?

takodje me zanima kvalitet prednje i zadnje kamere. primetio sam da slike na zadnjoj kameri s7edge deluju realnije i prirodnije, dok mi prednja kamera deluje bolje na s8

ukratko svako misljenje je dobrodoslo, najbolje od nekoga ko je koristio oba telefona

Imao sam ja oba.
Primetne razlike:

- S7e nakon nekog vremena hoće da uspori s8+ mi zasad i dalje radi kako treba.

- Na s7e baterija hoće da oslabi vremenom dok mi na s8+ i dalje ista ( ovo software ima veze )

- Sa hardwerske strane s8/+/note 8 imaju drugačiju tech gde samsung garantuje da za 1god gubi samo 5% kapaciteta.

- Prednja kamera neuporedivo bolja

- Zadnja bolji software manje over expose ima, bolji detalj, preciznije boje hvata... opet software igra ulogu jer su senzori faktički isti. ( postoji šansa da će s7e dobiti sa oreo isti camera software )

- Ekran bolji na s8, sem što je svetliji, bolji na suncu, ima deep red i P3 gamut.

- čip definitivno jaci na s8 ( pogotovo GPU) ako ne igraš "heavy" igrice nema puno razlike osim što novi exynoss manje troši.

Zvucnik iako i dalje mono je glasniji i bolji generalno na s8/+/note8

- software generalno lepši i bolji na s8/+/note8

- Portret mode iliti bokeh ako ti bitno s8/+ bi trebalo da dobiju sa Oreo

- interna memorija takodje 64 na s8/+ v.s. 32 na s7e povrh toga UFS na s8/+ ide do 800mb/S dok na s7e max do 500mb/s i to na početku kad je nov i bez apps realna prosečna brzina je oko 370mb/s

- Takodje project treeble ( iako nije zvanično potvrdjeno ako ga s8/+/note8 dobiju sa official oreo updati će generalno biti brzi ) s7e definitivno ne dobija.

Kako god mana s8 naspram s7e je opet čip sa jedne strane a pod tim mislim da se s8 znatno brže greje i brže dostiže 36c na battery elem throttle počinje te telefon gubi ogromnu količinu performansi. S7e se svakako daleko sporije greje.
Dok s8+ se sporije greje od s7e kao i s8 zahvaljujući veličini.

Lični savet kako bi ja na tvom mestu.

Ako ti fizička veličina bitna a igraš igrice koje su više na CPU strani ( tipa rr3 ) s7e, ako igraš slabasne igrice il ne igraš uopšte definitivno S8.

Ako ti fizička veličina nije bitna svakako s8+
Sem većeg ekrana i sporijeg grejanja jača mu je i baterija.

Naspram s7/E software ako ti updati bitni koji su ionako već užasno spori na samsungu svakako s8/+ sem što ćeš brže dobijati novi software na duže staze će ti biti duže podržan.

Poslednja izmena:
Od poslednjeg update(Novembar 1, 2017) meni baterija dosta bolje radi. Sad imam osecaj da lakse moze da izgura ceo dan...

Imao sam ja oba.
Primetne razlike:

- S7e nakon nekog vremena hoće da uspori s8+ mi zasad i dalje radi kako treba.

- Na s7e baterija hoće da oslabi vremenom dok mi na s8+ i dalje ista ( ovo software ima veze )

- Sa hardwerske strane s8/+/note 8 imaju drugačiju tech gde samsung garantuje da za 1god gubi samo 5% kapaciteta.

- Prednja kamera neuporedivo bolja

- Zadnja bolji software manje over expose ima, bolji detalj, preciznije boje hvata... opet software igra ulogu jer su senzori faktički isti. ( postoji šansa da će s7e dobiti sa oreo isti camera software )

- Ekran bolji na s8, sem što je svetliji, bolji na suncu, ima deep red i P3 gamut.

- čip definitivno jaci na s8 ( pogotovo GPU) ako ne igraš "heavy" igrice nema puno razlike osim što novi exynoss manje troši.

Zvucnik iako i dalje mono je glasniji i bolji generalno na s8/+/note8

- software generalno lepši i bolji na s8/+/note8

- Portret mode iliti bokeh ako ti bitno s8/+ bi trebalo da dobiju sa Oreo

- interna memorija takodje 64 na s8/+ v.s. 32 na s7e povrh toga UFS na s8/+ ide do 800mb/S dok na s7e max do 500mb/s i to na početku kad je nov i bez apps realna prosečna brzina je oko 370mb/s

- Takodje project treeble ( iako nije zvanično potvrdjeno ako ga s8/+/note8 dobiju sa official oreo updati će generalno biti brzi ) s7e definitivno ne dobija.

Kako god mana s8 naspram s7e je opet čip sa jedne strane a pod tim mislim da se s8 znatno brže greje i brže dostiže 36c na battery elem throttle počinje te telefon gubi ogromnu količinu performansi. S7e se svakako daleko sporije greje.
Dok s8+ se sporije greje od s7e kao i s8 zahvaljujući veličini.

Lični savet kako bi ja na tvom mestu.

Ako ti fizička veličina bitna a igraš igrice koje su više na CPU strani ( tipa rr3 ) s7e, ako igraš slabasne igrice il ne igraš uopšte definitivno S8.

Ako ti fizička veličina nije bitna svakako s8+
Sem većeg ekrana i sporijeg grejanja jača mu je i baterija.

Naspram s7/E software ako ti updati bitni koji su ionako već užasno spori na samsungu svakako s8/+ sem što ćeš brže dobijati novi software na duže staze će ti biti duže podržan.

Zahvaljujem na odgovoru :D

Holandjanin kida, pogotovo ovaj poslednji update sa security fixom za novembar. [emoji108]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Valjda su i drugi dobri, a ne samo Holandjanin. [emoji5]

ma naravno ali ovaj je višestruko proveren

from komsa's edge

Zamislite tek sa oreo provereno svima još bolja baterija kao i brzina.

Trenutno se nmz žaliti takodje. 8h SOT prosek nije prešao 50% brightness.

Poslednja izmena:

Cijena izmedju s7edge i s8 je 60 eura i za tu razliku normalno da se isplati uzeti noviji,ujedno i bolji telefon..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno