Realno..Od toliko citanja oko njih ovdje,toliko pozitivnog i negativnog na kraju ne znam koja maska i folija je dobra kupovina..[emoji28]Znaci Bozeee![emoji23]
Smorili ste za ta stakla i folije,moli se admin da otvori novu temu "s8 stakla i folije" [emoji16]
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Па ова тема у начелу и јесте стакла и фолије за S8. И помало колики ми је SOT. Боље да отвори другу за остало.Znaci Bozeee![emoji23]
Smorili ste za ta stakla i folije,moli se admin da otvori novu temu "s8 stakla i folije" [emoji16]
Da li je neko probao full adhesive glue tempered glass koji moze da se nadje kod nas, (mada mi danas u radnji prodavacica rekla da ostaju mehurici) vidim polako se pojavljuje i na aliju a yt je pun snimaka, izgleda da necemo morati da kupujemo whitestone (mada je za sada najbolji). Ako neko proba neka postuje utiske...
+1...Па ова тема у начелу и јесте стакла и фолије за S8. И помало колики ми је SOT. Боље да отвори другу за остало.
Послато са S8
Idi par postova unazad kacio sam YT linkove.
E vala baš. Mi koji ne nosimo ni stakla ni folije jedino sa pancevca da skacemo (kad renato nijs u bg) koliko nas ubiste sa staklijama,folijama,case- ovima ....Znaci Bozeee![emoji23]
Ides na kontakte pa na desni gornji deo na one tri tacke ,ides na upravljanje kontaktima,pa uvezi kontakte i tu imas sa gmail,kartice,telefona...Možeš mi objasniti kako da podesim sinhronizaciju kontakta na Gmail?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Вероватно су ти контакти само на телефону. Мораш их придружити гугл налогу. На управљање контактима па ово![]()
Послато са S8
Kako dodjes do te opcije?Вероватно су ти контакти само на телефону. Мораш их придружити гугл налогу. На управљање контактима па ово![]()
Послато са S8
Imao sam ja oba.Pozdrav, da ne otvaram novu temu pa da postavim ovde: dvoumim se izmedju s7edge i s8, ne znam da li se isplati davati 200e vise za telefon slicnih performansi?
takodje me zanima kvalitet prednje i zadnje kamere. primetio sam da slike na zadnjoj kameri s7edge deluju realnije i prirodnije, dok mi prednja kamera deluje bolje na s8
ukratko svako misljenje je dobrodoslo, najbolje od nekoga ko je koristio oba telefona
pozdrav![]()
Imao sam ja oba.
Primetne razlike:
- S7e nakon nekog vremena hoće da uspori s8+ mi zasad i dalje radi kako treba.
- Na s7e baterija hoće da oslabi vremenom dok mi na s8+ i dalje ista ( ovo software ima veze )
- Sa hardwerske strane s8/+/note 8 imaju drugačiju tech gde samsung garantuje da za 1god gubi samo 5% kapaciteta.
- Prednja kamera neuporedivo bolja
- Zadnja bolji software manje over expose ima, bolji detalj, preciznije boje hvata... opet software igra ulogu jer su senzori faktički isti. ( postoji šansa da će s7e dobiti sa oreo isti camera software )
- Ekran bolji na s8, sem što je svetliji, bolji na suncu, ima deep red i P3 gamut.
- čip definitivno jaci na s8 ( pogotovo GPU) ako ne igraš "heavy" igrice nema puno razlike osim što novi exynoss manje troši.
Zvucnik iako i dalje mono je glasniji i bolji generalno na s8/+/note8
- software generalno lepši i bolji na s8/+/note8
- Portret mode iliti bokeh ako ti bitno s8/+ bi trebalo da dobiju sa Oreo
- interna memorija takodje 64 na s8/+ v.s. 32 na s7e povrh toga UFS na s8/+ ide do 800mb/S dok na s7e max do 500mb/s i to na početku kad je nov i bez apps realna prosečna brzina je oko 370mb/s
- Takodje project treeble ( iako nije zvanično potvrdjeno ako ga s8/+/note8 dobiju sa official oreo updati će generalno biti brzi ) s7e definitivno ne dobija.
Kako god mana s8 naspram s7e je opet čip sa jedne strane a pod tim mislim da se s8 znatno brže greje i brže dostiže 36c na battery elem throttle počinje te telefon gubi ogromnu količinu performansi. S7e se svakako daleko sporije greje.
Dok s8+ se sporije greje od s7e kao i s8 zahvaljujući veličini.
Lični savet kako bi ja na tvom mestu.
Ako ti fizička veličina bitna a igraš igrice koje su više na CPU strani ( tipa rr3 ) s7e, ako igraš slabasne igrice il ne igraš uopšte definitivno S8.
Ako ti fizička veličina nije bitna svakako s8+
Sem većeg ekrana i sporijeg grejanja jača mu je i baterija.
Naspram s7/E software ako ti updati bitni koji su ionako već užasno spori na samsungu svakako s8/+ sem što ćeš brže dobijati novi software na duže staze će ti biti duže podržan.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Cijena izmedju s7edge i s8 je 60 eura i za tu razliku normalno da se isplati uzeti noviji,ujedno i bolji telefon..Pozdrav, da ne otvaram novu temu pa da postavim ovde: dvoumim se izmedju s7edge i s8, ne znam da li se isplati davati 200e vise za telefon slicnih performansi?
takodje me zanima kvalitet prednje i zadnje kamere. primetio sam da slike na zadnjoj kameri s7edge deluju realnije i prirodnije, dok mi prednja kamera deluje bolje na s8
ukratko svako misljenje je dobrodoslo, najbolje od nekoga ko je koristio oba telefona
pozdrav![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari