Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Tom logikom onda bolji nillkin frosted ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hvala obojici, narucicu, pa kad stigne. Moracu definitivno nesto ovde kod nas da uzmem u medjuvremenu. 0.4 mm mi deluje bas tanko. :) Trenutna rinkge fusion na S6 ima 1.5mm i to mi je ok.

Tom logikom onda bolji nillkin frosted ;)

Gledam po kp i vidim samo u beloj i crvenoj boji. Jesi li ti narucio ili negde da se uzme u NS?

Poslednja izmena:
imam ringke fusion na S7, ona je cigla za ovaj cafele :D
ako ti je to ok onda je uzmi i za S8, što da ne.

Narode gde naci tecno staklo da se sanira minimalan lom stakla u jednom uglu ? Ekran je neostecen.. da li tako neosto uopste postoji ? Nemoguce mi da kinezi nisu nesto smislili vec :)
Kakva su iskustva sa tim prsotinama ekrana ? Da li ce iz ugla gorila nastaviti da puca ka sredini ? Nadam se da se ekran nece ostetiti..

Nastaviti nece a za to tecno staklo nisam cuo. Mozda da pitas u glass servisu

Sent from...

Zna li neko kako da dobijem bas na ovim AKG slusalicama?

Za pocetak probaj prvo sa zamenom gumica, nadji one koje najbolje ''leze'' u usima, proceni jacinu basa mada obicno one najmanje gumice (koje upadnu u usni kanal) najbolje izoluju i pojacavaju niske tonove.
Onda skini neki dobar plejer sa detaljnim podesavanjima EQ (player pro + DSP, powerAMP, Onkyo HF i slicne) pa pokusaj da podesis bass kroz EQ ili koristi neki ''tockic'' booster (npr. iz powerAMP-a).

I to je to, ne mozes nista vise da postignes sa tim slusalicama osim u slicaju otvaranja i modovanja ''iznutrica'' ali je pitanje da li nesto i na taj nacin moze da se postigne, treba tu i vestine (ko hoce moze da pogleda po netu da li je neko modovao ove stock samsung sluske sa AKG natpisom na taj nacin)

https://www.soundguys.com/samsung-galaxy-s8-akg-headphones-review-12054/

Lows

Bassheads be warned: these might not be for you. Though there is a solid low end, there isn’t too much detail. They do stay nicely beneath the mids but gritty basses like the one in “Vanish In Our Sleep by Rob Roy sounds more like your average bass guitar than a gritty sub-bass.

Ako volis klasican bassy zvuk onda razmisli o Sennheiser CX300 II, trenutno su oko 4600 din u srb ali nemaju mikrofon/kontrole sa smartfon (tek sada vidim da si iz BIH mada ne verujem da su skuplje kod vas)
Inace postoji na desetine bassy chi-fi slusalica sa AE/GB, npr. KZ ES3, imas dosta toga u temi o bubicama
ES3
KZ-ES3.png

Poslednja izmena:
Kad ću da dobijem novembarski update i od I od čega to zavisi?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Od provajdera ili u slučaju mts od Samsunga.

Od kog provajdera ? Imam dual sim Vip i Mts.

Poslednja izmena:
@optical Došao sa telefonom, mada znam da sam viđao u veleprodaji u ns. Pitaću sad druga što ima prodavnicu da li je ima na stanju, a ti ako si nestrpljiv, pogledaj i u podzemnom kod onog lika što lepi zaštite za ekran; i kod njega je bilo pre par dana kada sam išao devojci da uzmemo zaštitu.

Od kog provajdera ? Imam dual sim Vip i Mts.

Mogao bi ti da odgovoriš na ono moje pitanje za dual s8?
Da li je dual active standby ili samo dual standby (da li si dostupan na npr drugom sim-u dok pričaš na prvom)?

Mogao bi ti da odgovoriš na ono moje pitanje za dual s8?
Da li je dual active standby ili samo dual standby (da li si dostupan na npr drugom sim-u dok pričaš na prvom)?
Upravo sam aktivirao active stand by. Koja je fora s tim šta imam od toga?

b9518d250543e552264f8e3928585317.jpg

Poslednja izmena:
Izgurao sam 9h SOT i evo ga na 1% - Youtube, viber, whatsapp, pozivi, fejsbuk i instagram, vijesti, citanje foruma (preko web browsera) i par slika preko kamere, setanje po settings-u i sl.
Igrice ne koristim niti neke programerske hakerske *******cije, dakle normalno koriscenje telefona, nisam gejmer ni programer.

100% - 75% -LTE i relativno ne bas toliko dobar prijem signala, jer sam bio u voznji, tamo ovamo...
75% - 2% - Wi-fi i odlican prijem signala

Upravo sam aktivirao active stand by. Koja je fora s tim šta imam od toga?

Ma jok, nije to to na zalost. Ne mogu da verujem da na Note stavljaju dual activ (i to je bilo na Note 5 jos) a na S seriji i dalje samo dual standby (nisi dostipan na drugoj kartici dok pricas na prvoj i obrnuto)!???
Ugasi tu opciju, koliko kapiram, to je obicno divertovanje poziva i trosi ti novac ili minute iz paketa. Pogotovo pazi u romingu.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu 5h da prebacim nikako. Ceo dan na 2g. Ali dovoljno mi je sve preko 4

Sent from...

Imas li dokaz,posto isto tako koristim telefon i imam 4 sata SOT-a?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ja ovde vidim da je viber i insagram i facebook najmanje koristen.
Sto znaci da ti je ekran bio cisto onako upaljen povukao 41% baterije.
Pogasene sve aplilacije koje ne trebaju,i normalno koristenje telefona i 4 sata sota.
Mada meni taj ne igra nikakvu ulogu,vazno je da moze ceo dan bez punjenja.
3d43e4e4c11f3b1d20b7c3dce27df219.jpg
83cd989401f528b225c4a374b0642401.jpg
07be4c51062d51ba7ec2197ab46c5ca5.jpg

Ja sam naveo da sam koristio sve sto sam naveo, dakle, ekran je bio ukljucen toliko, ne vidim sta osporavas? Ne moram se pravdat ni tebi ni drugima, samo sam htio da podijelim neki najveci rekord, ako ga mozemo tako nazvati.
Ako ti vidis da je najmanje koriscen, u cemu je onda najvise koriscen kad ne koristim nista drugo haha... Nemojmo neke cudne price. :)
Cio dan sam kuci i saltao sam te 4-5 app i to je to. :)

Mozda se ovo vise nikad nece moci dostici, ali da, u pravu si, bitno je da jedan dan moze izdrzati bez punjenja.

Meni gura ceo dan bez punjenja ali uz koriscenje bas onakvo za sta je i napravljen izgura 4-5h sota. 4h i 30 min na 24-27h. S8 plus

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja sam naveo da sam koristio sve sto sam naveo, dakle, ekran je bio ukljucen toliko, ne vidim sta osporavas? Ne moram se pravdat ni tebi ni drugima, samo sam htio da podijelim neki najveci rekord, ako ga mozemo tako nazvati.
Ako ti vidis da je najmanje koriscen, u cemu je onda najvise koriscen kad ne koristim nista drugo haha... Nemojmo neke cudne price. :)
Cio dan sam kuci i saltao sam te 4-5 app i to je to. :)

Mozda se ovo vise nikad nece moci dostici, ali da, u pravu si, bitno je da jedan dan moze izdrzati bez punjenja.
Svaka cast,ne kazem nista.
Samo mi nije jasno 9 sati sota nikako,a koristimo skoro pa isto telefon.
Razlika u 600 mha a razlika u sotu vise nego duplo. [emoji21][emoji44]

Svaka cast,ne kazem nista.
Samo mi nije jasno 9 sati sota nikako,a koristimo skoro pa isto telefon.
Razlika u 600 mha a razlika u sotu vise nego duplo. [emoji21][emoji44]

Nemam puno instaliranih apps na telefonu, tih 7-8 standardnih, i surfovanje po netu, sve sto sam naveo.
I security patch od 1 avgusta... Radio sam apdejt i na 1oct mi je prebacilo i tu me usrao softver sa baterijom, jedva mi je moglo izgurati 4h sota na bilo koji nacin, i popizdim, i onda sam nakon 3 noci blejanja do 2h ujutro vratio avgustovski patch i firmware koji mi je bio nakon kupovine i srecnijeg covjeka nije bilo od mene. Tako da, apdejt nikad vise.
Da dodam da sam totalni newbie za flashovanje, rootvanje i sl.

Poslednja izmena:
@optical Došao sa telefonom, mada znam da sam viđao u veleprodaji u ns. Pitaću sad druga što ima prodavnicu da li je ima na stanju, a ti ako si nestrpljiv, pogledaj i u podzemnom kod onog lika što lepi zaštite za ekran; i kod njega je bilo pre par dana kada sam išao devojci da uzmemo zaštitu.

Hvala, pogledacu onda u ponedeljak posle posla, posto sumnjam da radi sutra.

Pojavila mi se zuta linija koja se vidi samo na beloj pozadini sa donje pa sve vodi ka sredini telefona gde je u obliku (T).
Sta moze biti?
Jel popustio lepak ili ekran odlazi, inace telefon nije padao, nije prignjecen.

Koliko je dobar samsung internet, ne mogu da verujem. Bas brzo radi, oduševljen sam. Chrome [emoji107]

Evo to sam upravo i ja uradio. [emoji5]
Jedina zamerka mi je sto nema prečica za high contrast mode.

Vrh Dno