Zumiraš sliku sa dva prsta ... [emoji41]Nestala mi na yt opcija da moze preko celog ekrana slika... Da li se to vrati jer sam citao ovde da se mnogima to desilo.
Hvala☺Zumiraš sliku sa dva prsta ... [emoji41]
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Kolega mi danas rece da je nemoguce imati i case i staklo na S8, navodno case dize staklo. Ima li neko kombinaciju oba na svom telefonu?
Stvar ukusa ... meni se dopadaju njihove futrole ... bitno je zaštititi takvo parče hardvera ... [emoji41]
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ja imam rugged armor, odličan case.Da li je neko imao spigen liquid air ili rugged armour i koju preporucuje?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Imao rugged armor, sada sam na neo hybrid...odlične obe; druga malo robusnija (po meni lepša) i nešto kompatibilnija sa staklima (trebalo bi da može i sa ovim whitedome gore pomenutim što sam uzeo i čekam da stigne).Da li je neko imao spigen liquid air ili rugged armour i koju preporucuje?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da li si probao na svom uređaju? Kakva je situacija kod skidanja stakla kasnije?Uopste ne morate kupovati whitedome staklo, mozete bilo koje malo kvalitetnije full cover staklo uzeti i obavezno loca lepak. Tu je sva magija. Naravno uzmete i UV lampu, a toga ima na svakom koraku, imate neku prijateljicu, drugaricu ili od nekog ko radi nokte, pozajmite za lepljenje i gotovo.
nije to nista.. desi se na androidu po nekad..Telefon mi nikad nije zastekao ni na sekund. Nocas citao neki portal,odjednom mi telefon zakoci nmg nista da uradim na njega,ni jedno dugme nije ocitavao ni dodir ni nista nista,prakticno na trenutak bio brikovan,tako minut,minut ipo i posle toga kao da nista nije bilo..Nekome se mozda desilo slicno? Nije da ga nisam restartovao sa vremena na vrijeme,cistio ga vazda..Da ga vratim na fabricko pa da vidim oce li se desiti isto,mozda je neki virus ili nesto,ili da se ponese odmah dok je pod garancijom da utvrde sto je problem?
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ima li negde kod nas nillkin, da ne naručujem preko neta i čekam da stigne iz Kine.?Moze, samo zavisi koji case i koje staklo, recimo Nillkin frosted je kompatibilan sa svakim staklom, dok za neke maske moras da kupis case frendly staklo...
Ima, 3gcompany, doduse ja tamo uzimam po vp ceni, beomob uzima od 3g-a i msmobile-a robu pa ima sve od nillkin programa, ili kp pa sta ti je lakse... inace frosted ne pokriva skroz levu i desnu stranu telefona ide do pola odprilike pa samim tim ne odize foliju, ja sam moju foliju odlepio sad kada sam ubacio fon u tech21 case, i sad cu da vidim da li cu juriti recimo gpel staklo koje je kompatibilno.Ima li negde kod nas nillkin, da ne naručujem preko neta i čekam da stigne iz Kine.?
Da li si probao na svom uređaju? Kakva je situacija kod skidanja stakla kasnije?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
AdhellKoji package disable skinuti, posto onaj pro sto sam platio nema na PS ?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sklonili ga iz order history..Probacu sa adhell, hvala Vojkane.Adhell
Ili vidi u purchase history ili u my apps da nađeš taj tvoj
Ima, 3gcompany, doduse ja tamo uzimam po vp ceni, beomob uzima od 3g-a i msmobile-a robu pa ima sve od nillkin programa, ili kp pa sta ti je lakse... inace frosted ne pokriva skroz levu i desnu stranu telefona ide do pola odprilike pa samim tim ne odize foliju, ja sam moju foliju odlepio sad kada sam ubacio fon u tech21 case, i sad cu da vidim da li cu juriti recimo gpel staklo koje je kompatibilno.
U sustini hocu da zalepim staklo i stavim sto tanji case, posto ne ispustam telefon, vec cisto da ima nesto da se ne grebe po stolu, dzepu itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari