Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Stigao spigen neo hybrid. Odma da kažem da mnogo manje diže monster foliju od predhodnog rugged armora (u jednom ćošku samo malo za sada, ostalo sam lepo upasao) pa je možda i ostavim na ekranu :) Inače prilično veća i robusnija od pomenutog ruggeda (nillkin frosted da ne pominjem, cafele tek), dugmići nešto mekši. Kontam da sad telefon može sa krana da mi ispadne (pu, pu daleko bilo).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam Samsung S8+, G955F... Je li mi exynos ili snapdragon? Kako to da znam?

Po oznaci...exynos. Možeš i phone info da skineš ili neki drugi diagnostički program pa proveri.

Ja mobile outfitters, preko celog telefona. Nigde se ne primecuje da je zalepljena tj da postoji folija na telefonu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kako drzi?Da li je silikon ili sta vec imas od zastite,podize?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Kako drzi?Da li je silikon ili sta vec imas od zastite,podize?

Ma ne, probao sam tj nosim nekada nillkin super frosted, folija je zalepljena tako da ne moze da se tako lako oblepi. Najbolje da odete do njih i pogledate. Ja sam slucajno naleteo, vratio se sutradan i uradio. Ima kao garanciju dozivotno pa ako se izgrebe ili odlepi stavljaju novu za dz.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kako bi izvlacite ta vremena meni nije jasno,ali ni ne opterećujem se...a ko pogasim sve jbš ti,pa on meni služi a ne ja njemu..ja i hoću da sve bude popaljeno jer tome i služi današnja tehnologija
ca4462d0ecfa8f996971a7a4ef375fa3.jpg

Pa ti imaš ko zna kakav drain, pogle gde ti je ekran, treba da je prvi na listi.

@LazarAntic
Instaliraj better battery stats pa vidi šta ti urniše bateriju. Meni je najveći potrošač u mirovanju AOD ali ne bih ga gasio, toliko sam se navikao na njega da ne mogu da zamislim više telefon bez ove opcije.

@LazarAntic
Instaliraj better battery stats pa vidi šta ti urniše bateriju. Meni je najveći potrošač u mirovanju AOD ali ne bih ga gasio, toliko sam se navikao na njega da ne mogu da zamislim više telefon bez ove opcije.

Necu ni ja nista da gasim, samo se cudim kako ljudi izvlace cifre koje pokazuju. Jedino ako nisu uopste na netu,to je driga stvar. Ja sam od 24h na netu 25h...

Pa eto kako izvlače više, nemaju drain i kad ugase ekran telefon im ode u deep sleep :)

Necu ni ja nista da gasim, samo se cudim kako ljudi izvlace cifre koje pokazuju. Jedino ako nisu uopste na netu,to je driga stvar. Ja sam od 24h na netu 25h...

bez obzira kako i koliko koristis mob, ova potrosnja nije ok. nesto tu vuce bateriju. neka aplikacija ili neki bug.. i meni je uvek sve upaljeno i ode baterija za 12h ali ekran mi je uvek na prvom mestu po potrosnji..

Sent from mTalk

Sta smo ustanovili, jel normalno da se AOD ne pomera? Upalio bih ga ali me plaši burn in.

Bilo je već dosta priče o tome. Nekome se pomera a nekome ne.. :) i dalje nisam izvalio do čega je , meni se ne mrda uopšte :) ni milimetar jer sam obeležio displej sa parčetom papira i tako pratio .

Doduše samo mi se jednom pomerio i to odmah posle 3min i nakon toga više ne ..

Poslednja izmena:
bez obzira kako i koliko koristis mob, ova potrosnja nije ok. nesto tu vuce bateriju. neka aplikacija ili neki bug.. i meni je uvek sve upaljeno i ode baterija za 12h ali ekran mi je uvek na prvom mestu po potrosnji..

Sent from mTalk
Ok, ali meni ni s6 edge ni na s7 edge nije ekran bio prvi, na oba androidi...kao i sad...mozda ja ne namestim nesto onda dobro

Nije normalno, pomera se i to samotako. I što kolega gore reče, navikao sam se toliko na isti da ne bih mogao više bez njega :(

AOD je meni totalno nezanimljiva opcija, čak mi i smeta, pokušao da je koristim jedan dan i batalio

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Koju zastitu kupiti kod nas? Probao sam da narucim spigenove liquid air i thin fit, jer sam spigen do sada koristio, ali ne salju sa amazona za NL. Skoro nikad nisam ispustio telefon, pa zato koristim ove tanje, cisto da ima neka zastita. Takodje do sada sam koristio telefon sa ravnim ekranom, pa nisam imao problema sa zakrivljenjima i prasinom koja podilazi u staklo, jer staklo odlicno naleze na ravan. Kakva je situacija sa S8? Uzeti staklo ili foliju? Ne bih bas da mi futrola dize staklo, ali ne bih i da podilazi prasina.

Vidi dal ima Ringke Onyx. Ako ne imaš na Aliexpresu, 15tak dana čekaš.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Pozdrav!

Novopečeni vlasnik S8, pa na vrijeme želim da se informišem. :)

Samo kratko pitanje za one koji su kupili Whitestone Dome staklo, da li se isplati kupiti? Na Amazonu je sniženo na 30$ pa sam htio vidjeti da li se isplati nabaviti? Dok promijenim 2-3 folije ili neko jeftinije staklo dođem na isto. Ako je stvarno tako dobro, isplati se koliko toliko zaštiti veoma skupu igračku.

Uz to sam naručio Samsung Clear Cover i to bi mi bila kombinacija za zaštitu. Dobio sam Samsung folije ali bih radije ovo staklo ako je dobro. Hvala.

Mogu li znati zbog cega i clear cover i staklo? Da li je clear cover i Clear-View cover isto?

Sent from...

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno. To je ono sto mi je Djilke rekao da porucim, pre 58 dana i jos uvek nije stiglo. AliExpress + PTT = mućak

Sent from...

Ja sam naručio na mediamarkt-u originalno. Prijatelj mi donio iz Njemačke.
Samo me zanima ovo staklo. Ovo ili Nillkin pa se dvoumim.

Poslednja izmena:
Pozdrav!

Novopečeni vlasnik S8, pa na vrijeme želim da se informišem. :)

Samo kratko pitanje za one koji su kupili Whitestone Dome staklo, da li se isplati kupiti? Na Amazonu je sniženo na 30$ pa sam htio vidjeti da li se isplati nabaviti? Dok promijenim 2-3 folije ili neko jeftinije staklo dođem na isto. Ako je stvarno tako dobro, isplati se koliko toliko zaštiti veoma skupu igračku.

Uz to sam naručio Samsung Clear Cover i to bi mi bila kombinacija za zaštitu. Dobio sam Samsung folije ali bih radije ovo staklo ako je dobro. Hvala.
Pazi stvarno, setili se konačno i za običan s8 da stave akciju!! Odlično je staklo, neko je već uzimao na forumu, pazaruj samo imaj na umu da je instalacija malo kompleksnija. Sad ću i ja da vidim jel ima ko da mi dovuče od ovih mojih...

Nazad
Vrh Dno