Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Upravo nabacio Nilkin frosted, kakva perverzija od kejsa. Gore i dolje izdignut da se može telefon spustiti ekranom prema dolje, a sa strane edge savršeno izgleda. Grip fantastičan. Telefon kao da nema ništa na sebi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ako te ne mrzi, daj koju sliku. Ja imam original case, al je previse gladak, taj ima teksturu. [emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Screenshot od problema sa touch screen-om koji mi se javlja prilikom sporog prevlacenja prstom preko ekrana. Da li neko mozda zna sta moze biti u pitanju? Linije koje su prekinute u istom nivou su sporo vucenje, dok su duze brzi potezi i trag ostaje bez problema.

Factory reset odradjen, ali i dalje isto. Ne znam da li se isplati slati telefon na reklamaciju jer fakticki touchscreen je funkcionalan. Bojim se da ce biti samo izgubljeno vreme.TSs.jpg

Kako se ulazi u ovaj test mod na s8 ?

Relativno sporo sam vukao prst.. idi reklamiraj ga. Naravno podrazumeva se da nemaš neki screen protector preko ..

eb2436190ecf4e8e292522404d95db22.jpg

Poslednja izmena:
Nema nista preko ekrana, sve klot. Moracu da vidim da li podleze reklamaciji. Totalno je cudno.

Stavio sam monsterskin silikon foliju i nillkin nature case,dok mi ne stigne Spigen maska.Imam pitanje opet u vezi sa burn in-om,kako da namesgim da se tasteri pomalo krecu i dok telefon radi(back i recent)?Takodje,kako da promenim ove emodžije,izhleda da to nije do tastature vec do sistema,probao sam sa google keyboard?Hvala!

Ako nisi spreman da rutuješ tel onda nikako! Inače ja sam davno još hvalio tu monster+nillkin kombinaciju ;)

Danas sam naleteo u stadionu na neke folije koje postavljaju na ceo telefon, ekran, ledja i sve ivice. Deluje mi vrh, je li neko probao? Neka americka firma.

Verovatno je nešto na fazon fantomskinz, ja naručio za U11. Možda je baš i ta folija. Gde si tačno video?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Verovatno je nešto na fazon fantomskinz, ja naručio za U11. Možda je baš i ta folija. Gde si tačno video?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
U TC Stadion. Gore na spratu kod kafica. Imaju stand, video sam da ubacuju folije u neku masinu koja ih sece i onda nanose na ceo telefon. Pokazao mi je uradjene telefone brutalno izgleda ali opet da ja proverim.
Lako se grebe telefon, a ovaj gpel me izludeo, senzitivnost toucha nula.

Kakvi su vasi utisci sto se tice baterije? Meni na s8+ ne moze da izdrzi cijeli dan. Rezolucija ekrana nije mi na WQHD+,Always on display ugasen, i tako te neke sitnice koje trose bateriju jos vise. Zahtjevniji sam korisnik ali opet dosta manje izdrzi telefon nego na s7edge. Telefon je bez zamjerke sto se bilo cega tice,ali baterija mi malo ide na zivce [emoji28]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ja sam imao s7e pre s8+ i jača mi baterija na s8+, stavi apps koje ti nisu bitne da joj stop rade u " always sleeping " znatno će ti biti bolja baterija.

Gdje ima da se kupi ta Nilkin frosted ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Preporuka za Substratum i swift black temu. Must have za s8.

Kad namestiš i notifikacije da budu crne (a ne ceo ekran) javi mi :d ...ispade da sam dao 5$ za reset telefona

Ne mogu notifikacije da budu crne bez roota, koliko ja znam. Dok sam koristio Superman rom na s7, tada sam mogao u substratumu da namestim da sve bude crno. Tako da nisi bas bacio pare, instaliraj ti to ponovo, samo nemoj nista da cackas puno da ne bi opet radio reset. [emoji16]

Neka neka, dobro meni sad i ovako sa tamnom temom. Jedino loše što je samsung sklonio svoje tamne teme sa stora.

High contrast theme od Samsunga nije sklonjena.

Ma nema je...imao sam i ja dok nisam resetovao tel

Aj seruj link i okači ovde obe.

Sent from dark edge

Nazad
Vrh Dno